MA Environmental Architecture

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

Milieuarchitectuur richt zich op de co-afhankelijkheid van levensvormen en aardsystemen, evenals op het naast elkaar bestaan van alternatieve concepten van landschappen, omgevingen en territoria zoals deze worden uitgedrukt door verschillende samenlevingen

Als de planeet een ontwerpprobleem heeft, wat betekenen de termen 'ontwerp' of 'architectuur' wanneer ze worden toegepast op fenomenen die zo gevarieerd zijn als oceanen en atmosferen, of op landerijen en woestijnen? De intensiteit van omgevingsverandering vraagt om nieuwe vormen van kennisproductie gebaseerd op propositioneel denken, met name op ontwerp gebaseerde methoden.

We bieden een intensieve reeks seminars, lezingen, workshops en symposia die nieuwe en experimentele benaderingen van de discipline cultiveren. Je hebt toegang tot een rijke cultuur van radicaal en experimenteel interdisciplinair werk bij de RCA , en de kans om een netwerk van collega's en mentoren op te zetten in Londen.

Site Analysis, Chen Hsiang

Toegangsvereisten

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces houdt rekening met creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

Waarschijnlijk studeer je architectuurstudenten met een 3-jarige bachelor- en masterdiploma, of een master-equivalent 5-jarig diploma bij voorkeur in architectuur, landschapsarchitectuur, landschapsstedenbouw, stadsontwerp of andere verwante ontwerpdiscipline op zoek naar expertise in grote schaal-, milieu- en ecologische ontwerpprojecten.

We zullen andere achtergronden overwegen, zoals beeldende kunst, sociale wetenschappen, geografie, stadsstudies, planning of economie, als je eerdere werk van uitzonderlijke verdienste is en je in staat bent om hun vermogen aan te tonen om samen te werken en bij te dragen aan multidisciplinaire teams. Bewijs van uw intellectuele en professionele nieuwsgierigheid en de bereidheid om deel te nemen aan een rigoureuze en veeleisende studieperiode is essentieel.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder