MA Engels taalonderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MA Engelse taalcursus (ELT) is een post-experience programma dat docenten Engels als een vreemde taal (EFL) uit het VK en overzee de kans biedt om na te denken over hun professionele ervaring, een dieper inzicht in de theorie en praktijk van Engels leren en de vaardigheden en competenties verwerven die vereist zijn voor leiderschapsrollen bij ELT.

Introductie van je cursus

Geef mensen over de hele wereld de mogelijkheid om vloeiend Engels te spreken en te communiceren en de basis te leggen voor een lonende en opwindende carrière met een Masterscursus in English Language Teaching (ELT) aan de University of Southampton . Deze MA-graad, aangeboden door de University of Southampton kan u de hulpmiddelen bieden die nodig zijn om Engels effectief te onderwijzen, door middel van actuele vraagstukken in de methodologie van het taalonderwijs tot de kritische beoordeling van het taalonderwijs.

Cursus feiten

  • Diploma toegekend: MA
  • Intake: 15-20
  • Gemiddelde aanvragen per plaats: 4

Het programma wordt aangeboden door het Center for Applied Language Research. Medewerkers die bijdragen aan het programma zijn betrokken bij het directe onderwijs in Engels als vreemde taal (EFL) en andere talen, onderzoeks- en ontwikkelingswerk in toegepaste taalkunde en taalverwerving, evenals sociolinguïstiek en culturele studies. Deze mix van theoretische expertise en voortdurende praktische ervaring is een van de onderscheidende kenmerken van ons programma.

Typische toelatingseisen

Mate

Eerste- of hogere tweede klasse graad, of een gelijkwaardige norm in andere kwalificaties die door de universiteit zijn goedgekeurd in het Engels, moderne talen of een verwante discipline, plus een minimum van twee jaar professionele ervaring

De Engelse taal

IELTS 6.5 algemeen, met minimaal 6.0 in alle componenten, of een gelijkwaardige norm in andere kwalificaties die door de universiteit zijn goedgekeurd

Selectie proces

  • Intake: 15-20
  • Gemiddelde aanvragen per plaats: 4
  • Academische toelatingseisen: eerste of tweede graad hogere graad, of een gelijkwaardige norm in andere kwalificaties die door de universiteit zijn goedgekeurd in het Engels, moderne talen of een verwante discipline,
  • plus een minimum van twee jaar professionele ervaring
  • Engelse taal toelatingseisen: IELTS 6.5 overall, met minimaal 6.0 in alle componenten, of een gelijkwaardige standaard in andere kwalificaties goedgekeurd door de universiteit.
  • Selectieproces: online applicatie

Typische cursusinhoud

Het programma bestaat uit acht aangeleerde modules (vier kernmodules en vier opties) en een dissertatie. Voltijdstudenten volgen alle onderwezen modules gedurende twee semesters en voltooien hun proefschrift voor de volgende maand september. Deeltijdstudenten volgen gedurende vier semesters lesmodules en voltooien hun proefschrift tegen september van het tweede jaar.

Een postgraduaat van Geesteswetenschappen in Southampton biedt je de brede en gevarieerde leerervaring die je mag verwachten van een vooraanstaande onderzoeksuniversiteit. We doen er alles aan om een ​​relevante, moderne en vooral aangename ervaring te bieden die ervoor zorgt dat je afstudeert met de aanvullende vaardigheden en het inzicht dat je nodig hebt om een ​​carrière op een aantal gebieden te beginnen of om verder onderzoek te doen.

Aan het leren

Hoe zal je leren?

Op een postacademisch onderwezen programma wordt het onderwijs geleid door academisch personeel, waardoor je je kunt engageren met en bijdragen aan het wereldleidende onderzoek dat wordt uitgevoerd in Geesteswetenschappen in Southampton. Je voltooit een kernprogramma voor ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden in combinatie met een reeks modules die je selecteert op basis van je persoonlijke doelen en doelstellingen. Elk programma biedt een breed en fascinerend scala aan modules met betrekking tot onze specialismen, geleid door academici die experts zijn in hun gekozen onderzoeksgebieden en die je willen betrekken bij hun ervaring.

Je ontwikkelt je kennis en begrip door middel van lezingen, door de docent geleide en studentgestuurde seminars, tutorials en workshops die praktijkervaring bieden. Je ontwikkelt je autonome vermogen als professional door middel van een reeks groeps- en individuele projecten en onderzoeken, ondersteund door docenten van het programma; je krijgt de gelegenheid om je individuele werk te presenteren, om workshopactiviteiten te organiseren en te leiden, en peer feedback en ondersteuning te bieden.

Beoordeling

Je zult een aantal uitgebreide essays schrijven, maar de meeste modules worden beoordeeld aan de hand van een moduleportfolio met een reeks gegevens waaruit de voltooiing van de leerresultaten van de module blijkt. Dit kan de vorm aannemen van: kortere essays; geannoteerde bibliografie; kritisch onderzoek; rapporten over ontwerp / proefneming van onderzoeksinstrumenten; rapporten over werkplaatstaken; records van mondelinge presentaties; data-analysetaken. Het proefschrift van 15.000 woorden is een kernelement bij het verkrijgen van de juiste vaardigheden en de toepassing van onderzoekstechnieken. Uw supervisor is beschikbaar om regelmatig en ondersteunend advies, begeleiding en feedback te geven over uw voortgang.

Professionele ontwikkeling

Met een masterdiploma kunt u de belangrijkste vaardigheden ontwikkelen die werkgevers zoeken, zoals: time management; probleemoplossing; teamwork; deadline en projectbeheer; cultureel bewustzijn; zelfstandig werken; gebruik van je initiatief; relatiebouwen; kritisch denken en onderzoeksanalyse. Bovendien leer je om je ideeën en enthousiasme over te brengen aan een breed publiek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Over 6,500 international students from more than 135 countries choose to study at the University of Southampton each year. In addition, we have links with universities and partners around the world, m ... Lees meer

Over 6,500 international students from more than 135 countries choose to study at the University of Southampton each year. In addition, we have links with universities and partners around the world, making us a truly international institution. Here at Humanities, we are fascinated by people and their activities and achievements over the centuries, from prehistory to the modern day. We are well-known for ground-breaking and internationally-significant research and education across our wide-ranging disciplines, most of which are ranked in the top ten across British universities. Lees Minder