Lees de Officiële Beschrijving

tesol

MA Engels taalonderwijs

Deze cursus is bedoeld voor ervaren docenten vreemde talen, die op zoek zijn naar mogelijkheden om hun professionele ontwikkeling en carrièremogelijkheden te verbeteren.

Het profiel van cursisten is zeer internationaal, waaronder meest recent Japan, China, Taiwan, Korea, Saoedi-Arabië, Libië, Mexico, Polen, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Wat ga je studeren

Deze cursus integreert de theoretische en praktische aspecten van het lesgeven in het Engels. Het heeft tot doel uw diepgaande kennis en begrip van de verbanden tussen onderwijs, academisch onderzoek en theorieën over het leren en onderwijzen van talen te ontwikkelen.

Onze lesmethoden stimuleren actieve deelname aan groepswerk, discussie en uitwisseling van ideeën, met het doel om de kritische en analytische vaardigheden van de studenten te ontwikkelen. We waarderen het bereik van perspectieven dat studenten uit verschillende socio-culturele contexten leren en onderwijzen.

We bieden persoonlijke hulp bij het schrijven van een opdracht en proefschrift en zijn altijd bereid afspraken te maken met studenten die privé willen praten over hun werk en voortgang.

Hoe je het geleerd hebt

Onderzoeksmethoden en beoordeling

Evaluatiemethoden zijn bedoeld om te beoordelen of u theoretische concepten kunt toepassen op praktisch werk en waar mogelijk ideeën en voorstellen aan uw eigen onderwijscontext kunnen relateren.

In de cursus zijn verschillende soorten opdrachten weergegeven, waaronder essays, praktische taken, zoals het ontwerpen van een cursus, portfolio's, presentaties, demonstratielessen en klassentests.

Een nieuwe taal leren

Naast je studie, heb je ook de mogelijkheid om een ​​nieuwe taal te leren. Het Universitair Taalprogramma (ULP) is beschikbaar voor alle studenten en geeft je de mogelijkheid om een ​​geheel nieuwe taal te leren of om de vaardigheden die je al hebt te verbeteren.

Een nieuwe taal leren kan:

  • verbeter uw communicatieve vaardigheden
  • verrijk uw ervaring wanneer u naar het buitenland reist
  • boost je carrièreperspectieven.

Carrière en inzetbaarheid

Je loopbaanontwikkeling

Deze carrière-gerichte cursus is ontworpen om een Pathway te bieden naar posten in academisch management, lerarenopleiding of materiaalschrijven voor ervaren docenten. We hebben afgestudeerden die werken als docenten in het Engels, lerarenopleidingen, handboeken van schriften of universitaire docenten over de hele wereld. Hoewel deze cursus geen formele stageplaatsing biedt, is het een beroepsgerichte cursus die erop gericht is u te helpen een Engelstalige lesplaats in het door u gekozen land te bereiken.

Toelatingseisen

UK

Waar zoeken we naar?

  • een UK honours degree (minimum 2.2) of gelijkwaardig
  • twee jaar voltijds Engels onderwijzen / TESOL ervaring (of equivalent).

Als alternatief accepteren we vijf jaar Engelse taalonderwijs / TESOL-ervaring zonder diploma (niet-afgestudeerden).

Internationale

Waar zoeken we naar?

We accepteren kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor toegang tot onze cursussen. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatie overeenkomt met onze cursusvereisten, bezoekt u onze internationale kwalificatiepagina.

Pre-mastercursussen

Als je een Pre-Masters-cursus moet doen om aan onze cursusvereisten te voldoen, bezoek dan Nottingham Trent International College (NTIC) . Als je al in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit studeert en je wilt weten of we je kwalificatie kunnen accepteren, ga dan naar onze pagina voor pre-masters en basiscursussen .

Engelstalige toelatingseisen

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheid sterk genoeg is voor intensieve academische studie. We vragen meestal om een ​​IELTS-test en we accepteren enkele alternatieve Engelse taaltesten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van Nottingham Trent University: School of Arts and Humanities »

Laatst bijgewerkt op October 3, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019