Cursus details

We bieden academische en professionele ontwikkeling voor Engelstalige beoefenaars die hun carrière willen verbeteren in het lesgeven.

Je krijgt praktische klaservaring op de cursus door les te geven in Leeds, les te geven op je eigen werkplek en / of door lesobservaties. Je ontwikkelt je vermogen om multimediamateriaal en lesmateriaal te creëren door middel van hands-on activiteiten. Er is de mogelijkheid om een ​​specialisme na te streven, zoals Engels als tweede of een andere taal, Engels voor academische doeleinden, Engels voor jonge studenten, lerarenopleiding of beheersing van het Engels.

We bieden momenteel twee studieroutes aan:

Route One (Delta route)

Deze route is bedoeld voor ervaren docenten Engels met een hoog niveau Engels. Deze route biedt professionele training en ontwikkeling met de optie om deel te nemen aan de alom erkende Cambridge Delta-kwalificatie. Als je de Delta al of een gelijkwaardige kwalificatie hebt, kun je een masterstudie aanvullen door vanaf het tweede semester te beginnen.

Route twee

Ontworpen voor de minder ervaren docent Engels die een prestigieuze academische kwalificatie wil behalen om zijn of haar carrière te bevorderen. Deze route stelt u in staat om inzicht te krijgen in de beste werkwijzen door lessen in persoon of video te bekijken en u zult nadenken over uw observaties om een ​​bewustzijn van de principes en de praktijk met betrekking tot Engelse taalonderwijs te ontwikkelen. Onderwijzen en leren

Het leren zal plaatsvinden door middel van seminars, kleine groep en individuele tutorials, evenals onafhankelijk leren. De cursus omvat praktische klaservaring en praktische ontwikkeling van multimediabronnen voor het lesgeven in het Engels.

Beoordeling

De beoordelingen van de cursus zijn bedoeld om echte taken voor docenten in het Engels te weerspiegelen en omvatten praktische opdrachten, zoals het ontwikkelen van hulpmiddelen, het schrijven van tijdschriftartikelen, het geven van conferentievoorstellingen, nadenken over de praktijk en het analyseren van teksten of taal. De dissertatie-module omvat een praktijk- of onderzoeksproject met betrekking tot Engelse taalonderwijs met een rapport of reden. Route 1 / Delta-studenten zullen ook de Cambridge ESOL-beoordelingen voltooien voor Delta-modules 1-3.

Voordelen van de cursus

Ons hooggekwalificeerd en deskundig team heeft vele jaren ervaring met het succesvol trainen van leraren en het ontwikkelen van innovatieve materialen, waaronder een reeks multimediamiddelen.

Engels taalonderwijs aan de Leeds Beckett University is een goedgekeurd Cambridge Delta Center. Deze zeer gerenommeerde beroepskwalificatie verleent de TEFLQ-status zoals gedefinieerd door het accreditatieregime van de British Council.

Toelatingseisen

Deze zijn afhankelijk van het feit of u zich kandidaat stelt voor Route Een of Twee.

Route één (Delta): aanvragers moeten in de afgelopen vijf jaar ofwel een tweederangs graad en ten minste twee jaar voltijd (1200 uur) ervaring in het onderwijzen van een Engelse taal hebben of een aanzienlijke werkervaring in het Engels hebben. Aanvragers moeten moedertaalsprekers zijn of een Engels taalvaardigheid van ten minste IELTS 7.5 hebben zonder bekwaamheid van minder dan 7,0 (of equivalent). Alle aanvragers moeten slagen voor een screeninggesprek met de toelatingsbegeleider (die een door de Delta goedgekeurde docent moet zijn voor Cambridge-doeleinden), met een taalbewustheidstest en het indienen en bespreken van een lesplan. Daarnaast is een initiële lerarenopleiding als de Cambridge CELTA of Trinity Cert TESOL wenselijk.

Route twee (niet-delta): aanvragers moeten een tweede-klasgraad hebben of een aanzienlijke werkervaring in het Engels hebben. Alle aanvragers moeten een Engelstalig niveau hebben van ten minste IELTS 6.0 zonder vaardigheid minder dan 5,5 (of equivalent).

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Je hebt de vaardigheden en ervaring om een ​​effectievere docent Engels te zijn, een promotie te krijgen voor een leidinggevende functie of een reeks onderwijsgerelateerde carrières te starten, zoals het schrijven en publiceren van lesmateriaal en bronnen. Je kunt er ook voor kiezen om je studie voort te zetten en een doctoraat te behalen in een verwant gebied.

  • Docent Engels
  • Materiaalschrijver
  • Opleidingsdirecteur of een andere onderwijsmanager
  • Docentenopvoeder

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

Taal, methodologie begrijpen

Dit omvat de acquisitie van de eerste en tweede taal; benaderingen en methoden; en leerling fout- en foutanalyse. (Deze module is niet beschikbaar voor online leren)

Professionele praktijk ontwikkelen (Delta-module twee)

Dit omvat de volgende onderwerpen van de onderwijspraktijk; lesobservatie; het evalueren, selecteren en gebruiken van middelen en materialen; en professionele ontwikkeling. (Deze module is niet beschikbaar voor online leren)

De praktijk uitbreiden

Dit onderzoekt een specialistisch gebied; cursus / syllabus ontwerp; testen en beoordelen; en het monitoren en evalueren van cursussen.

Methodologie

Je leert over communicatief taalonderwijs; taakgericht leren; taalinhoud en geïntegreerd leren; lexicale benadering; totale fysieke reactie; op tekst gebaseerde benaderingen; taalvaardigheden en strategieën; en leren en verwerven van tweede talen.

Taalbewustzijn (route twee)

Dit heeft betrekking op lexis; Grammatica; discoursanalyse; fonologie; en het analyseren van taal en teksten voor onderwijsdoeleinden.

Classroom Practice (route twee)

Dit omvat klassikale observatie; professionele ontwikkeling; klasmanagement; les planning; en micro-teaching.

Multimedia bronnen

Dit zal de autonomie van de leerder onderzoeken; virtuele leeromgevingen; en webgebaseerde technologieën.

Materiaalontwikkeling

Je leert over zaken als materiaalevaluatie en aanpassing; authenticiteit; culturele overwegingen; en taakontwerp.

Engelse taalonderwijs in uw context

Dit onderwerp behandelt het wereld Engels; intercultureel bewustzijn; sociolinguïstiek; Engels voor academische doeleinden; Engels voor jonge studenten; Engels voor specifieke doeleinden; en curriculum en syllabus.

Onderzoek in Engelse taalonderwijs

Dit omvat onderzoekstheorieën en methoden; kwalitatief en kwantitatief onderzoek; en het interpreteren en analyseren van gegevens. Je gaat een onderzoek uitvoeren.

Proefschrift

Deze dubbele module omvat ofwel het produceren van een praktisch project, zoals een reeks materialen; een corpus; een lerarenopleiding; een syllabus of het uitvoeren van een primair onderzoeksproject.

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 6500. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Examengeld - je moet de volgende examenkosten van de Delta-module betalen: Module 1 - £ 114,00; Module 2 - £ 142,00; Module 3 - £ 80,00

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 12500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

Examengeld - je moet de volgende examenkosten van de Delta-module betalen: Module 1 - £ 114,00; Module 2 - £ 142,00; Module 3 - £ 80,00

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Toegewijd ondersteuningsteam

Alleen omdat je niet op de campus leert, hoef je niet alleen te leren - je krijgt de steun van een persoonlijke mentor samen met het Student Hub en Wellbeing Center van de universiteit. Ze staan ​​klaar om u advies te geven over alles, van academische kwesties tot stress en angst.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 33 andere vakken van Leeds Beckett University »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
6,500 GBP
UK / EU studenten. Internationale studenten: £ 12500 per jaar.