Lees de Officiële Beschrijving

Cursus details

Onderzoek je passie voor hedendaagse literatuur en de manier waarop deze kan worden gebruikt om ons begrip van de samenleving te helpen. Je onderzoekt actuele ontwikkelingen en kritieke kwesties in de afgelopen 30 jaar literatuur over een cursus die een internationale en interculturele kijk biedt.

Of je interesses nu in de postkoloniale wereld liggen of je hebt een fascinatie voor het schrijven van vrouwen of hedendaagse gothic literatuur, deze uitdagende cursus laat je recente volumes van poëzie, onderzoeksculturen bestuderen en romans en films met betrekking tot actuele discussies onderzoeken. Je gebruikt belangrijke theoretische modellen en concepten om meer inzicht te krijgen in hoe we literatuur bestuderen en de motivaties en historische gebeurtenissen die de auteurs hebben gedreven die je kiest om te lezen.

De cursus wordt gegeven door een team met een internationale reputatie voor hun onderzoek op uiteenlopende gebieden, variërend van Caribische cultuur, geschiedenis en literatuur tot culturele representaties van de kredietcrisis van 2007-2008 in literatuur, fase en scherm. moedig je aan om ze in vraag te stellen.

Research Excellence Framework 2014

Research Excellence Framework 2014: 38% van ons onderzoek werd beoordeeld als wereldleider of internationaal excellent in de cel Communicatie, Cultuur en Mediastudies, Bibliotheek en Informatiebeheer.

Voordelen van de cursus

Je leert een aantal baanbrekende theoretische benaderingen van teksten te gebruiken, terwijl je kunt putten uit de onderzoeks- en onderwijskrachten van het cursusteam in hedendaagse schrijfstijlen, postkolonialisme en populaire fictie.

Je krijgt een goed geïnformeerd, kritisch inzicht in actuele ontwikkelingen, vragen en kritieke problemen op het gebied van hedendaagse literatuur en ontwikkelt de overdraagbare vaardigheden die nodig zijn om onafhankelijk onderzoek te doen naar hedendaagse literatuur en bijbehorende kritiek en theorie.

Toelatingseisen

Vereisten: Kandidaten moeten minstens een tweede klas graad hebben in de verwante vakken Geesteswetenschappen, Sociale Wetenschappen, Rechten of Sociale Geografie, ten minste een tweedeklas onderscheiding in een niet-verwant onderwerp ondersteund door bewijs van geschiktheid voor het onderwerp toegepast, of een gelijkwaardige ervaring of opleiding hebben, normaal vanuit de werkomgeving. Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel. Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

Vereiste voor Engels: IELTS 6.5 algemeen zonder vaardigheden onder 5.5, 7,0 in het schriftelijke onderdeel van de test, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Je studeert af met de expertise en het vertrouwen om je stem toe te voegen aan de nieuwste literaire kritiek. Je zou kunnen beslissen om je gekozen gebied verder te verkennen, je bevindingen gepubliceerd te krijgen en te werken naar een MPhil of PhD, en daarna een carrière in de academische wereld na te streven. Door een scala aan overdraagbare vaardigheden zoals geavanceerde planning en kritische betrokkenheid te gebruiken en te ontwikkelen, bent u ook goed voorbereid op een verscheidenheid aan carrières in de overheidssector, het onderwijs, de journalistiek of de uitgeverij.

 • Editorial-assistent
 • Pers officier
 • Reader Development Librarian
 • Marketing Communications Executive

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

 • Onderzoek naar culturen

Optiemodules kunnen bevatten

 • Proefschrift
 • Doris Lessing: Narrating Nation
 • Contemporary Genre: (Re) Presentatie van de 21e eeuw
 • Haunting the Contemporary: the Ghost Story in 20th
 • Post-structuralistische theorie: Foucault
 • Neoliberale ficties
 • Andere Victorians: The Neo-Victorian Contemporary Novel
 • The New Yorkshire Novel
 • Hedendaagse gotiek
 • Poëzie
 • Vertellen van bedriegers: literatuur over de Zwarte Atlantische Oceaan
 • India Shining: Secularism, Globalization,

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 5950. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 11500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Zendplaats

Officieel een van 's werelds beste hoge gebouwen en een groot sprekend punt in Leeds, Broadcasting Place is de thuisbasis van onze cursussen voor culturele studies en geesteswetenschappen. Het biedt ruimte voor studenten om zich aan te sluiten bij een academische gemeenschap die een actieve rol speelt in het vormgeven van hedendaagse debatten over de toekomstige richting van die disciplines.

Online bronnen en collecties

Of u nu de verslagen van 17e-eeuwse strafprocedures van de Old Bailey wilt analyseren, meer dan 355.000 werken van Engelse en Amerikaanse poëzie, proza ​​en drama doorbladert of het grootste archief van de twintigste-eeuwse populaire cultuur ter wereld wilt bekijken, de online bronnen van onze bibliotheek bieden gemakkelijke toegang tot een reeks uiteenlopende collecties.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 33 andere vakken van Leeds Beckett University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
12 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
5,950 GBP
UK
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019