MA Economie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Er is een premisse dat de drie basiscompetenties van een econoom perceptie, verbeelding en redenering moeten zijn. Deze capaciteiten zorgen ervoor dat een econoom zowel kennis kan produceren als Kennis kan toepassen.

Deze masteropleiding in de economie heeft tot doel studenten een sterke theoretische basis te bieden om de huidige economische gebeurtenissen te analyseren, variaties in de inflatie, economische groei en ontwikkeling te volgen, evenals economische integratie en globalisering. Het is ontworpen om studenten de tools te bieden die nodig zijn om operationeel onderzoek in econometrie uit te voeren met behulp van moderne methoden. Het stelt hen ook in staat om dreigende economische crises te voorspellen door moderne technieken en theorieën toe te passen.

126578_126320_Yasar.jpg

Programmastructuur

De track met de scriptie omvat 3 verplichte vakken, 4 keuzevakken, een seminariecursus en de scriptie. De graad wordt toegekend na de succesvolle afronding van 120 ECTS aan cursussen inclusief de scriptie met een cumulatief Grade Point Average (CGPA) van niet minder dan 2,70 / 4,00.

Carrièremogelijkheden

Het MS in Economics-programma helpt inschrijvers die al aan het werk zijn voor hun promotie en biedt concurrerende kansen voor inschrijvers die op zoek zijn naar een baan. Afgestudeerden zouden in aanmerking komen voor leidinggevende functies, onderzoeks- en analyseposities, adviesfuncties in de publieke en private sector in het buitenland of in Turkije of een verdere academische carrière nastreven.

Toegangsvereisten

  • Undergraduate-diploma (of hoger)
  • De toegangskwalificatiedocumenten worden geaccepteerd in de volgende talen: Engels / Turks.
    Vaak kun je een geschikt transcript van je school krijgen. Als dit niet het geval is, hebt u officiële vertalingen nodig samen met geverifieerde kopieën van het origineel.
  • Taalvereisten: Engels TOEFL: 78 (of het equivalent van CAE, CPE, PTE of FCE) of Yaşar University FLAT-examen: 65
  • Andere vereisten:
    • Er moeten minimaal 1 referentie (s) zijn opgegeven.
    • Er moet een motivatiebrief aan uw aanvraag worden toegevoegd.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lees meer

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Lees Minder