MA Digital Management Parttime Singapore

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Part-time MA Digital Management

Verkrijg de vaardigheden en kennis die u nodig hebt om verandering in een digitale wereld te stimuleren. Ontwikkel disruptieve oplossingen voor echte zakelijke uitdagingen.

Drive-verandering in een digitale wereld

Blijf voorop met dit parttime MA in Digital Management-programma op Hyper Island . Doe met ons mee om kernvaardigheden te ontwikkelen in design thinking, digitale technologieën en bedrijfstransformatie om verder te gaan dan de hype. Je leert ook om innovatie te stimuleren, teams te leiden en nieuwe technologie te begrijpen, zoals FinTech en Smart Cities.

Dit Masters-programma is ontworpen door experts uit de industrie en geaccrediteerd door een Britse topuniversiteit van 100, en is ontworpen om u voor te bereiden op een leidende rol in de industrie en geeft u real-time inzicht in de denkprocessen die enkele van 's werelds meest succesvolle en innovatieve bedrijven. Je krijgt de kans om met echte uitdagingen te werken door middel van zakelijke leuzen van klanten. Je wordt uitgedaagd om bedrijfs- en merkstrategieën te creëren en innovatieve oplossingen te ontwikkelen op basis van creatieve concepten.

Je begint aan een transformatieve reis naar een nieuw soort leider , die adaptief, collaboratief en creatief gedreven is, die verder kan gaan dan het conventionele denken en doen om effectieve teams en bedrijfswaarde te creëren in een wereld van constante verstoring. Tegen het einde ben je klaar om strategisch te denken en verandering te leiden in elke organisatie.

Ideaal voor werkende professionals, ontworpen om een fulltime baan aan te vullen.

Samenwerkende leeromgeving

Je werkt samen met collega's en professionals aan live zakelijke uitdagingen. We zullen u faciliteren en aanmoedigen om uit uw comfortzone te stappen en te experimenteren in een veilige omgeving.

Praktische toepassing op uw loopbaan

Dit is een projectgestuurde Masters-graad. Je zult in de klas aan live zakelijke uitdagingen werken en toepassen wat je op het werk leert, als onderdeel van je ervaringsgerichte leerreis.

Vult uw drukke schema aan

Dit part-time programma is ontworpen om te voldoen aan de tijdsdruk en leerbehoeften van drukke werkende professionals. Je zult je leren maximaliseren door een combinatie van dagen op de campus waarmee je tijdens je studie beter kunt worden in je werk.

Wat je zult leren

Het programma heeft drie kernmodules, drie keuzevakken uit een keuze uit vijf en een onafhankelijk onderzoeksproject. Experts uit de industrie leiden de praktische projecten. Je leert door een reeks interactieve gesprekken, praktische workshops, teamuitdagingen en diepgaande reflectie. Elke module wordt geleverd in blokken van 4 dagen om de 6 weken.

Deze Masters is zo ontworpen dat je kunt toepassen wat je hebt geleerd in de lesmodule en de ideeën op je werkplek kunt uittesten. Dit zal uw kennis uitbreiden, zowel waar de ideeën vandaan komen als hoe andere bedrijven de ideeën gebruiken om concurrentievoordeel te behalen.

Foundation Days

Bouw je team en creëer een groepscultuur, leer de Hyper Island methodiek kennen en ontwikkel vaardigheden om je creativiteit te verbeteren.

Ontwerp bedenken

Verken Design Thinking-tools en -processen, en verken verwante gebieden zoals serviceontwerp en mensgericht ontwerp om complexe problemen op te lossen.

Digitale technologieën

Begrijp de kracht van opkomende digitale technologieën door middel van theoretische discussies en praktische workshops.

Zakelijke transformatie

Werk met bedrijfsontwikkeling aan de hand van geavanceerde business-modelleringstechnieken, case-study's en gebruikersreizen.

Projecten en teams beheren

Navigeer je een weg door complexe behendige processen en begrijp menselijk gedrag in teams.

Industry Specialization Project (FinTech)

Verken de technologieën, bedrijven, ideeën en start-ups die de financiële, betalings- en gerelateerde industrieën transformeren, inclusief bitcoin, blockchain, delen van economische modellen en "bedrijf als een platform".

Future Mapping (Smart Cities)

Een diepere duik in de technologieën en mogelijkheden voor de SmartCity van de toekomst, kijkend naar de impact op bedrijven, werk en gezinsleven. Dit onderzoekt hoe het internet van dingen, big data, cognitieve computing en intelligente agents nieuwe diensten en applicaties mogelijk maken om de manier waarop we studeren, winkelen, reizen, produceren en onszelf vermaken te veranderen in de steden van de toekomst.

Industry Research Project

Zoek een probleem in uw branche en werk eraan om het op te lossen. In plaats van de traditionele masterscriptie identificeer je een probleem, prototypeoplossingen en deel je inzichten op basis van je onderzoek.

Leren door te doen

Wij dagen u uit om persoonlijk en professioneel te groeien door nieuwe manieren van denken en leren te introduceren. Onze methodologie concentreert zich evenzeer op het 'proces' van het onderwijs als de 'inhoud', en we gebruiken die aanpak om krachtige leerervaringen op te bouwen.

Studeer terwijl je werkt

Combineer leren op school met leren op het werk. Je zult campusdagen doorbrengen in Singapore, gecombineerd met onderzoek en taken in je bedrijf en thuis. De hele tijd ondersteund en geïnspireerd door programmaleiders van Hyper Island .

Los echte uitdagingen op

Focus op zakelijke, ontwerp- en ondernemersuitdagingen om de producten en diensten van de toekomst te ontwikkelen en te testen. Je werkt individueel en in teams op echte instructies van echte klanten.

Oneindige carrièremogelijkheden

 • Digitale Strategie
 • Overleg plegen
 • Business Design
 • Project management
 • Product management
 • Digitale marketing
 • Account Management
 • Planning
 • branding
 • UX / UI-ontwerp
 • Digitale productie
 • Innovatie
 • ondernemerschap

vergoedingen

 • S $ 32.390,00 - Singaporezen / PR
 • S $ 37.790,00 - niet-Singaporezen

Wat zijn de programmavereisten?

Alle aanvragers moeten een bachelordiploma (meestal een 2: 1 of hoger of een gelijkwaardige internationale kwalificatie) of 5 jaar relevante professionele ervaring hebben. Alle aanvragers worden geïnterviewd om hun geschiktheid voor het programma te beoordelen.

Een woord van onze studenten

"Deze cursus heeft me in elke module voortdurend uit mijn comfortzone gehaald en heeft me geleerd hoe ik in mijn professionele leven met de snel veranderende digitale wereld moet omgaan."

Yoshinori Sakuno

Global Managing Director van doq®

"Het is een geweldige luxe om in een groep als deze te zijn. We delen zoveel inspiratie, coaching en kennis samen. "

Lotta Schibbye Fredrikson

CEO @Hammer

Onze afgestudeerden werken voor geweldige bedrijven en organisaties:

118512_ScreenShot2019-07-17at1.21.44PM.png

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to ... Lees meer

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to equip you with the necessary knowledge and skills to lead the change and begin a journey of lifelong learning. Lees Minder
Manchester , Londen , Singapore , Stockholm , New York + 4 Meer Minder