MA Digital Management Part Time London

Algemeen

Beschrijving van opleiding

programma beschrijving

Sluit je aan bij dit part-time Masters-programma en leer hoe je verandering kunt stimuleren door een frisse blik te werpen op probleemoplossing, ontwerpdenken, bedrijfstransformatie en leiderschap. Het programma is gevalideerd door onze partner-universiteit Teesside en is ontwikkeld met experts uit de sector. Dit betekent dat je het behalen van een diploma kunt combineren met de vaardigheden die je nodig hebt om vorm te geven aan je toekomst.

Drive Change

Als MA Digital Management-student betekent dit dat je studeert terwijl je werkt en nieuwe inzichten en lessen direct toepast op je werk en leven. Je leert hoe je verandering kunt aanpakken met de mindset en het leiderschap om de kansen van digitalisering, complexiteit en onzekerheid te grijpen. Je onderzoekt de nieuwste theorieën, kaders en hulpmiddelen in data

Carrière-gericht curriculum

Het programma heeft vijf praktische groepsprojecten en één onafhankelijk onderzoeksproject. Experts uit de industrie leiden de praktische projecten. Je leert door een reeks interactieve gesprekken, praktische workshops, teamuitdagingen en diepgaande reflectie.

De gemiddelde tijdsbesteding is 1,5 dag per week, inclusief 3 campusdagen per maand, onafhankelijk werk en onderzoek op uw werkplek.

  • Design Thinking: ontdek Design Thinking-tools en -processen en verdiep je in aanverwante gebieden zoals serviceontwerp en een op de mens gericht ontwerp om complexe problemen op te lossen.

  • Digitale technologieën: inzicht krijgen in de kracht van opkomende digitale technologieën door middel van theoretische discussies en praktische workshops.

  • Bedrijfstransformatie: werken aan bedrijfsontwikkeling met behulp van geavanceerde business-modelleringstechnieken, casestudy's en gebruikersreizen.

  • Projecten en teams beheren: navigeer je een weg door complexe behendige processen en begrijp menselijk gedrag in teams.

  • Innovatieproject: pas al uw eerdere ervaringen toe om uw eigen innovatieve project te maken. Je onderzoekt, ontwikkelt en test nieuwe ideeën, of transformeert bestaande ideeën, in een gebied naar keuze.

  • Industry Research Project: zoek een probleem in uw branche en werk eraan om het op te lossen. In plaats van de traditionele masterscriptie, identificeer je een probleem, prototypeoplossingen en deel je inzichten op basis van je onderzoek.

honoraria:

VK / EU: £ 14 000. Niet VK / EU: £ 17 000.

Kwalificatie:

Na succesvolle afronding van het programma ontvangen studenten een Master of Arts Degree in Digital Management aan de Teesside University, onze validerende partner.

Wat zijn de programmavereisten?

Programma-eisen

Alle aanvragers moeten een bachelordiploma hebben of een minimum van 3-5 jaar relevante professionele ervaring hebben op een niveau dat een geavanceerde kennis, begrip en toepassing in hun vakgebied aantoont. Bovendien moet de sollicitant in dienst worden genomen om de lessen van het diploma in de praktijk te kunnen brengen.

Bovendien is een brief vereist van uw werkgever die bewijst dat zij u tijdens de campagnedagen zullen ondersteunen en ook de cursussen zullen uitvoeren.

Onze studenten werken voor geweldige bedrijven en organisaties

Wat onze alumni van het programma vinden

"Het laatste dat ik het afgelopen jaar had verwacht, was om een geweldige groep mensen van over de hele wereld te ontmoeten en te binden. De steun en motivatie die we met elkaar deelden was een absolute must om dit jaar door te komen. Ik zou niet gedacht hebben dat het brengen van mensen met dezelfde doelen in Londen voor slechts 3 dagen per maand zulke krachtige resultaten zou kunnen opleveren! "

Adonis Bou Chakra

Global Design Manager bij Sennheiser

"Wat ik zo leuk vond aan Hyper Island was dat ik in een constante feedbacklus zat. Nieuw leren, naar het werk gaan, het toepassen, en dan teruggaan naar studeren en ontdekken. Het was een constante input van nieuwe ideeën met de mogelijkheid om ze direct toe te passen. Ik vond dit aspect erg leuk en het was een goede beslissing voor mij om parttime te studeren op Hyper Island .

Raphael Reber

CEO @ Zeilenwerk

Raphael werd erkend in Forbes 30 onder de 30

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to ... Lees meer

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to equip you with the necessary knowledge and skills to lead the change and begin a journey of lifelong learning. Lees Minder
Manchester , Londen , Singapore , Stockholm , New York + 4 Meer Minder