MA Design-producten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

Design Products MA ontwikkelt studenten tot creatieve, innovatieve ontwerpdenkers die hen ondersteunen bij de ontwikkeling van hun eigen ontwerpidentiteiten. Het programma omarmt een pluralistische benadering van ontwerpen in een aantal ontwerpculturen, waardoor studenten hun ontwerpidentiteit ontwikkelen.

Deze culturen vertegenwoordigen het huidige discours en de praktijk binnen de discipline. Deze omvatten ontwerp door middel van maken en experimenteren; ontwerp voor fabricage; het ontwerpen van interacties; ontwerp gebruiken als katalysator voor verandering of een middel om opkomende scenario's te verkennen.

Het programma stelt studenten in staat om ideeën te conceptualiseren en te valideren door mensen, plaatsen, technologie, dingen en systemen te onderzoeken, uit te dagen, uit te dagen en te bevragen.

Design Products MA leidt studenten op om ontwerpdenken te zijn die echte uitdagingen kunnen aangaan door een hoog niveau van creativiteit en technische vaardigheden te combineren met contextueel inzicht en empathie voor mensen, en door begrip en vorm te geven aan het hedendaagse en toekomstige discours.

Via team- en individuele projecten die worden begeleid door praktiserende ontwerpers, ontwerponderzoekers en door externe partners aan te trekken, ontwikkelen studenten hun eigen ontwerpcultuur en bouwen ze een portfolio van werk op dat hen in de gewenste professionele context kan plaatsen.

Wanneer u zich aanmeldt voor dit programma, selecteert u een van deze gespecialiseerde Pathways .

Design Futures

De Design Futures Pathway bestaat uit 60 op maat gemaakte eenheden en de mogelijkheid om door te gaan naar het onafhankelijke eindproject.

124347_For_Website_RCA_Jihee_Moon_air_it_self_MA_Desig.original.jpg

Programma-informatie

Het programma biedt studenten die al kennis en vaardigheden hebben opgedaan op verschillende gebieden van ontwerp, een academisch kader om hun eigen professionele richting te blijven ontwikkelen.

We ondersteunen studenten bij het verkrijgen van onafhankelijkheid, het ontwikkelen van hun ontwerpidentiteit om problemen met steeds meer onzekerheid en ambiguïteit aan te pakken naarmate ze vorderen. We hebben een pluralistische kijk op de ideeën en interesses van de studenten en moedigen experimenteel, grensverleggend werk aan, en moedigen een kritische benadering aan om echte problemen aan te pakken. uw visioenen.

Je ontwikkelt je specialismen door middel van tutorials, workshops, lezingen, seminars en peer-led kansen. Dit wordt onderbouwd met principes, tools en technieken die relevant zijn voor de huidige of toekomstige ontwerppraktijk, bijvoorbeeld: ontwerponderzoeksmethoden, systeemdenken, geavanceerde ideatietechnieken, visualisatie en prototyping in fysieke en digitale omgevingen en; ontwerpvraagstukken voor duurzaamheid, de circulaire economie en commerciële levensvatbaarheid.

De School of Design heeft een unieke omgeving gecreëerd voor interdisciplinaire ontwerpgeleide innovatie. Het trekt studenten uit een zeer diverse reeks van wereldwijde disciplines, ervaring en industrieën. Dit biedt de mogelijkheid om niet alleen hun eigen ontwerppraktijk te hervormen, maar ook om de discipline van het ontwerp zelf te hervormen.

Toelatingseisen

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces beschouwt creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

Voor MA Design Products moet u een goede bachelordiploma of gelijkwaardig hebben op een gebied van design, of gerelateerde achtergrond en bekwaam geschreven en gesproken Engels. Meerdere jaren professionele ervaring, voor of na een eerste graad, is een voordeel, en je moet in staat zijn om kritisch en innovatief denken, een ontwerp nieuwsgierigheid en het vermogen om te gedijen in student geleide projecten aan te tonen.

Sollicitaties worden verwelkomd door kandidaten met gerelateerde achtergronden, zoals engineering, architectuur, communicatie, sportwetenschap, medisch / gezondheid, internationale ontwikkeling / NGO, economie / bedrijfskunde, materiaalkunde, technologieontwikkeling en gebruikerservaring.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder