MA Design en innovatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MA Design and Innovation-cursus stelt afgestudeerden en beoefenaars in staat om de aard van hun praktijk en de context ervan in relatie tot de creatieve industrie in vraag te stellen.

MA Design en innovatie

Ontwerpproblemen zullen worden aangepakt door een proces van systematisch ondervragen van de ontwerppraktijk toe te passen; ontwerpmethoden gebruiken om situaties en gedrag te analyseren en te begrijpen en alternatieve en nieuwe, zelfs experimentele oplossingen te genereren. Onderzoek is de fundamentele motor voor creatief denken en innovatie die moet worden ontwikkeld door middel van een specifieke individuele en kritische benadering van reflectief onderzoek en praktijk.

Nauw afgestemd op de AUB Innovation Studio en ondersteund door partners in de ontwerpindustrie, zullen live projecten en zaken en ondernemerschap een integraal onderdeel zijn van je studie.

Cursusduur

  • 1 jaar (voltijds, 45 weken)

Cursusleider

Fran Conrad - cursusleider

BA, MSc, PGcert, FHEA

Franziska richtte haar ontwerpstudio op in 2005, die sindsdien is uitgegroeid tot INHERENTLY GOOD DESIGN, een platform waarmee ze commercieel levensvatbare productontwerpoplossingen kan creëren met duurzame ontwerpprincipes als kern.

Ze is een ontwerper en docent met BA- en MSc-graden in productontwerp en duurzaam productontwerp.

Bekijk onze video's

MA Design and Innovation Course Leader, Fran Conrad vertelt ons over de nieuwe cursus en hoe samenwerking met de industrie er centraal in staat; met kansen om samen te werken met innovatieve merken zoals de RNLI en IoT Solutions Group.

Uw interview en portfolio

Als onderdeel van uw aanvraag verwachten we een portfolio met werk dat uw vaardigheden, interesses en specialisme laat zien.

Deadline van de aanvraag

Aanvragen staan open voor deelname aan 2020.

Aanmelden kan vanaf november en er is geen vaste deadline voor aanvragen.

Het is de moeite waard eraan te denken dat buitenlandse aanvragers die vóór 1 augustus het volledige collegegeld betalen, 10% korting krijgen.

We raden je aan om vroeg te solliciteren, zodat je tijd hebt om accommodatie te regelen en (indien nodig) een visum te regelen voordat je je inschrijft.

Toelatingseisen

We moedigen aanmeldingen van studenten met een breed scala aan kwalificaties aan en we verwelkomen studenten met alle educatieve achtergronden. we houden rekening met de kennis en vaardigheden die je buiten de klas hebt ontwikkeld en met je eerdere kwalificaties.

Britse aanvragers

  • Je hebt meestal een BA (Hons) -graad behaald op 2.1 of hoger, of een gelijkwaardige Britse of internationale kwalificatie in het door jou gekozen onderwerp of een gerelateerde discipline.

Overzeese aanvragers

Voor buitenlandse aanvragers accepteren we een reeks Engelse taalkwalificaties, waaronder de volgende kwalificaties voor MA- en Master of Architecture (MArch) -cursussen:

  • Cambridge Certificate of Advanced English (CAE) graad C
  • Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE) grade C
  • Eindtermen in het Engels (London Board) niveau 5 of 6
  • IELTS-score van 6.5 of hoger
  • Pearson PTE-score van 54 en hoger, met een score van 51 in elk onderdeel.
  • IELTS-, Pearson- en TOEFL-scores moeten minder dan twee jaar oud zijn op het moment dat de cursus geldig begint te zijn.

We kunnen ook TOEFL iBT-scores van 80 of hoger accepteren voor toegang tot opleidingen; we geven echter de voorkeur aan een van de bovenstaande kwalificaties.

TOEFL is een test van Amerikaans Engels en is niet geclassificeerd als een veilige Engelse taaltest (SELT) voor aanvragers van een Tier 4-visum.

Alternatieve kwalificaties / ervaring

  • Kandidaten met andere dan de vereiste academische kwalificaties worden in aanmerking genomen voor deelname als er voldoende bewijs is om aan te geven dat ze het potentieel hebben om de doelstellingen van de opleiding te bereiken en om de standaard van de uiteindelijke prijs te behalen.
  • Aanvragen worden ook verwelkomd door mensen met andere kwalificaties of met werkervaring die de juiste kennis en vaardigheden aantonen om op postdoctoraal niveau te studeren.
Laatst bijgewerkt op jun 2020

Over de school

Established in 1883 as a specialist institution, Arts University Bournemouth is a leading university offering high quality specialist education in art, design, media and performance across the creativ ... Lees meer

Established in 1883 as a specialist institution, Arts University Bournemouth is a leading university offering high quality specialist education in art, design, media and performance across the creative industries. We’re passionate about the creative subjects we teach and continue to encourage curiosity, risk-taking and adventure in exploring and pushing subject knowledge and its boundaries. Lees Minder