Lees de Officiële Beschrijving

img

The MA Design: producten

Als ontwerpers wordt u aangemoedigd om het multidisciplinaire ontwerpgebied te verkennen en de normen in het ontwerpdenken uit te dagen. De cursus tracht de vooropgestelde opvattingen over de relatie tussen traditionele ambachtelijke vaardigheden, nieuwe technologie en moderne productie uit te dagen; aanmoedigen van de kruisbestuiving van ideeën en benaderingen op basis van collaboratieve werkervaring en hands-on ervaring.

Je zal:

 • Ontwikkel een uitgebreid begrip en kritisch bewustzijn van opkomende technologieën, materialen en filosofieën, inclusief recent denken met betrekking tot innovatieve ontwerptechnologieën en materialen;
 • Ontwerp en onderhandel een persoonlijke leerovereenkomst, gericht op uw eigen ontwerpbelangen en expertise, sterke en zwakke punten om uw ontwikkelingspotentieel te maximaliseren;
 • Profiteer van internationaal erkende onderzoeksactiviteiten ondernomen door onze wetenschappelijke staf, ondersteund door subsidies van verschillende financieringsorganisaties, waaronder de Europese Unie, de Britse regering en de UK Research Councils, de Royal Society, de Arts Council en de industrie;
 • Werk en studeer in een sterke gemeenschap voor studentenontwerp gericht op studiogestuurd werken en gebaseerd op ondersteunend, peer-to-peer leren dat helpt om werk te maken in een professionele context;
 • Werk samen met professionals uit de industrie door middel van verschillende lezingen en workshops;
 • Werk aan een spannende reeks projecten die worden aangestuurd door koppelingen met de industrie;
 • Leren in een multidisciplinaire omgeving met academisch personeel en studenten op alle afdelingen van NTU;
 • Werk in industriestandaard studio's, faciliteiten en laboratoria op onze City Campus en profiteer van deskundige technische ondersteuning.

Wat ga je studeren

Je studeert modules die zijn ontworpen om je bewustzijn en begrip van productontwerp te vergroten, terwijl je een bredere waardering ontwikkelt voor de rol van een ontwerper in de moderne maatschappij, en de impact van nieuw denken in zaken in de ontwerpindustrie.

De cursus richt zich op de behoeften van toekomstige professionele ontwerppraktijken en werkt om het begrip van zowel lokale als internationale bedrijven te bevorderen en ondernemende benaderingen te ondersteunen bij het ontwikkelen van producten en diensten, en de ontwikkeling van een strategisch ontwerp voor zakelijk succes.

Hoe studeer je?

Door zijn projectmatige karakter benadrukt de cursus het belang van onafhankelijk leren, samenwerken in samenwerkingsverband, creatief probleemoplossend vermogen en zelforganiserende vaardigheden. Je ontwikkelt een praktijkgericht project voor je laatste grote studieproject via het creëren van een leerovereenkomst als onderdeel van de module Onderzoeksmethoden; dit is geschreven in overleg met docenten en informeert je uiteindelijke leerresultaten.

Definieer een leerovereenkomst met je mentor en focus op je eigen individuele ontwikkelingsgebieden.

Hoe je het geleerd hebt

Leer- en leermethoden omvatten:

 • lezingen om concepten te introduceren en te ontwikkelen en om de toepassing van concepten te verkennen;
 • praktische workshops;
 • studiosessies, workshops en laboratoria om vaardigheden te ontwikkelen en concepten te waarderen;
 • seminars en tutorials om academische sites aan te bieden;
 • case study en projectwerk om een ​​dieper inzicht in concepten en toepassingen te ontwikkelen;
 • projectpresentaties om vertrouwen en identiteit in de beroepspraktijk te ontwikkelen.

Tegen het einde van de cursus kun je:

 • Situeer uw werk binnen de context van ontwerptheorie en -praktijk en denk kritisch na over de bredere sociale, ethische, economische, mondiale, milieu- en duurzaamheidskwesties in uw discipline;
 • Demonstreer uitgebreide kennis die geschikt is voor productontwerp en uitgebreid begrip van technieken die van toepassing zijn op uw praktijk;
 • Toon originaliteit in de toepassing van kennis, samen met een praktisch begrip van hoe onderzoeks- en onderzoekstechnieken worden gebruikt om kennis te creëren en te interpreteren in productontwerp;
 • Demonstreer begrip van de rol en het potentieel van zich ontwikkelende productieprocessen en evalueer hun aandeel in succesvolle ontwerpresultaten;
 • Evalueer en anticipeer op trends door analyse van geprojecteerde culturele, economische en technologische ontwikkelingen.

Hoe zal ik beoordeeld worden?

Gedoceerde modules worden beoordeeld door cursussen, mondelinge presentaties, case studies en projecten. De module Individual Major Project omvat het ontwerpen, implementeren en rapporteren van een belangrijke onderzoekstaak per scriptie.

Leer in een multidisciplinaire omgeving met academisch personeel en studenten op alle afdelingen van NTU.

Carrière en inzetbaarheid

Deze cursus is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de industrie in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland. Het is specifiek ontworpen om de inzetbaarheid van afgestudeerden in een zakelijke context te vergroten door nieuwe diensten, strategieën en productmogelijkheden te identificeren en projecten uit te voeren in samenwerking met industriële partners. Je wordt meer strategisch bewust en technisch geletterd en communiceert concepten en resultaten op een geavanceerd niveau in een steeds veranderende wereldwijde markt.

Na voltooiing hebben afgestudeerden vaardigheden en kennis verworven om hun eigen bedrijf op te zetten, om te werken in de verwerkende industrie, ontwerpadviesbureaus en onderzoeks- en ontwikkelingsorganisaties, of om door te stromen naar een promotieonderzoek door zich verder te verdiepen in onderzoek.

Het Employability Team van de universiteit is beschikbaar voor alle studenten en biedt individueel advies en ondersteuning.

Bouw belangrijke netwerken binnen de productontwerpindustrie en open interessante carrièremogelijkheden.

uitrusting

Middelen en faciliteiten

De cursus is gebaseerd op de School voor Architectuur, Ontwerp en de Gebouwde Omgeving op de Stadscampus van de universiteit.

Het les- en projectwerk van deze cursus wordt goed ondersteund door uitgebreide en moderne hulpmiddelen, waaronder:

 • hydraulisch en pneumatisch laboratorium;
 • bewerkings- en productiewerkplaats met een breed scala aan faciliteiten zoals een geavanceerde waterstraalsnijmachine en lasersnijmachines;
 • verschillende soorten CNC-machines;
 • een groot aantal snijmachines van metaal en hout;
 • lasapparatuur en zeer waardevolle rapid prototyping machines;
 • goed uitgeruste laboratoria met een breed scala aan vakgebieden, waaronder een controlelab;
 • Elektronicabureau, een robotica-lab, mechatronica-lab, metrologielaboratorium en materiaallaboratorium;
 • workshops hout, metaal en kunststoffen;
 • moderne CAD / CAM-studio's;
 • 3D-printers.

Onze workshops zijn gevestigd in het Maudslay-gebouw en worden begeleid door bekwaam technisch personeel.

Werk in studio's, ateliers en laboratoria van industriestandaard en profiteer van deskundige technische ondersteuning.

Toelatingseisen

UK

Waar zoeken we naar?

 • 2.2 graad van eer (of gelijkwaardig) in een relevant veld.
 • Kandidaten met niet-standaard toelatingseisen en / of relevante ervaring worden op individuele basis behandeld.

Werk indienen

Als uw eerste aanvraag succesvol is, wordt u gevraagd om een ​​praktische portfolio van uw werk te uploaden naar onze beveiligde site.

Werk indienen

Als uw eerste aanvraag succesvol is, wordt u gevraagd om een ​​praktische portfolio van uw werk te uploaden naar onze beveiligde site.

Internationale

Toepassen van eerdere kwalificaties

2.2 Honours degree in een kunst en ontwerp-gerelateerd onderwerp.

Kandidaten met niet-standaard toelatingseisen en / of relevante ervaring worden op individuele basis behandeld. Uw werkervaring zal worden beoordeeld om ervoor te zorgen dat deze relevant is voor uw aanvraag.

Toepassen van niet-standaard toegangskwalificaties / ervaring

Kandidaten met niet-standaard toegangskwalificaties en / of relevante ervaring worden op individuele basis in overweging genomen. Beoordeling van je ervaring zal bevestigen dat je de nodige vaardigheden hebt bereikt in de loop van je algemene ervaring.

Werk indienen

Als uw eerste aanvraag succesvol is, wordt u gevraagd om een ​​praktische portfolio van uw werk te uploaden naar onze aanvraagportal. Als u uw portfolio van tevoren wilt voorbereiden, vindt u hier enkele richtlijnen.

Hoe te solliciteren

UK

Klaar om met ons mee te doen? Solliciteer dan zo snel mogelijk. Klik op de knop Toepassen boven aan de pagina. De meeste van onze postuniversitaire en professionele cursussen zijn populair en worden snel aangevuld, dus meld dit zo snel mogelijk.

Je sollicitatie schrijven

Wees eerlijk, grondig en overtuigend in je sollicitatie. Denk eraan, we kunnen alleen een beslissing nemen op basis van wat u ons vertelt. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk informatie opneemt, inclusief het uploaden van bewijs van reeds behaalde resultaten, evenals een persoonlijke verklaring.

Up-to-date houden

Nadat je je hebt aangemeld, sturen we je belangrijke e-mails tijdens het hele aanmeldingsproces - dus controleer je e-mails regelmatig, inclusief je ongewenste e-mailmap.

U kunt meer informatie en advies krijgen over het aanvragen van NTU in onze gids voor afgestudeerden. Hier vindt u advies over het schrijven van een goede persoonlijke verklaring en nog veel meer.

Werk indienen

Als uw eerste aanvraag succesvol is, wordt u gevraagd om een ​​praktische portfolio van uw werk te uploaden naar onze beveiligde site.

Internationale

Solliciteer rechtstreeks op de universiteit online met behulp van de online applicatieportal van NTU. Meld je zo snel mogelijk aan, zodat je tijd hebt om je voor te bereiden op je studie. Als u hier een visum nodig heeft om te studeren, moet u dit in uw aanvraag plannen.

Werk indienen

Als uw eerste aanvraag succesvol is, wordt u gevraagd om een ​​praktische portfolio van uw werk te uploaden naar onze beveiligde site. Als u uw portfolio van tevoren wilt voorbereiden, vindt u hier enkele richtlijnen.

Up-to-date houden

Nadat je je hebt aangemeld, sturen we je belangrijke e-mails tijdens het hele aanmeldingsproces - dus controleer je e-mails regelmatig, inclusief je ongewenste e-mailmap.

Honoraria en financiering

UK

Misschien kun je een studiebeurs krijgen om je studie te financieren. We kennen studiebeurzen toe aan studenten die een uitstekende prestatie, passie en toewijding aan hun studie kunnen aantonen.

Internationale

Wij bieden prestigieuze studiebeurzen aan nieuwe internationale studenten die aanbiedingen houden om aan de universiteit te studeren.

Pre-mastercursussen

Als je een Pre-Masters-cursus moet doen om aan onze cursusvereisten te voldoen, bezoek dan Nottingham Trent International College (NTIC) . Als je al in het VK op een school of universiteit studeert en je wilt weten of we je kwalificatie kunnen accepteren, bezoek dan onze pre-mastercursussenpagina .

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Nottingham Trent University: School of Architecture, Design and the Built Environment »

Laatst bijgewerkt op October 3, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019