MA Creatief Ondernemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Heeft u ooit een idee gehad dat de basis zou kunnen vormen van een nieuw bedrijf en dat u graag zou willen zien slagen op schaal in de echte wereld?

In dit praktische, projectgerichte MA Creative Entrepreneurship-programma bouw je prototypes en bedrijfsplannen in een creatieve en academisch rigoureuze universitaire omgeving die uitstekende netwerkmogelijkheden biedt met potentiële medewerkers, mentoren en investeerders. Onze kleine en interactieve lessen zijn ontworpen om je op de hoogte te brengen van alles wat je nodig hebt om je als creatieve ondernemer te ontwikkelen, te leiden en te gedijen, zelfs als je geen eerdere zakelijke ervaring hebt.

Deze masteropleiding heeft een handig lesrooster dat je de flexibiliteit biedt om je vaste baan te behouden of om je fulltime aan het opbouwen van je bedrijf te wijden. Dit is een ideale gelegenheid om van je liefde voor muziek of creatieve hobby een carrière te maken terwijl je een postdoctorale opleiding volgt.

Cursus benodigd heden

Onze MA biedt u een "start-up" -omgeving waarin u een idee kunt ontwikkelen tot een levensvatbare onderneming in de creatieve industrie. Om ten volle van de MA te profiteren, moet u:

  • Een ondernemende muzikant, schrijver of technoloog zijn met 1 jaar relevante ervaring en een bachelordiploma (minimaal 2.2) of 4 jaar relevante ervaring en een kwalificatie van niveau 3+
  • Engelse taalvaardigheid hebben die gelijkwaardig is aan ERK-niveau C1 (7,0 algemeen, 6,5 in elke categorie). Als Engels niet uw eerste taal is.
  • Professionele referenties kunnen verstrekken als u solliciteert op basis van uw professionele ervaring.

Interview

Interviews:

  • Ons toelatingsteam nodigt succesvolle kandidaten uit voor een groepsgesprek of een individueel interview, dat het hele jaar door wordt gepland. Plaatsen worden toegewezen op basis van toegangscriteria op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

LCCM is a specialist higher education college for creative people. We are the only independent college in the UK offering degrees in music, words, along with a postgraduate degree in creative entrepr ... Lees meer

LCCM is a specialist higher education college for creative people. We are the only independent college in the UK offering degrees in music, words, along with a postgraduate degree in creative entrepreneurship. Lees Minder