MA Communication - Communicatie in organisaties

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Verdien je MA in communicatie

De MA in Communicatie is een 36-credit, on-campus programma waarin studenten kritische communicatieve vaardigheden ontwikkelen die verband houden met menselijke interactie en onderzoekspraktijken op een manier die gebaseerd is op theorie en die onmiddellijk in de praktijk kan worden toegepast. Studenten maken gebruik van de modernste technologie en scherpen hun communicatievaardigheden en kennisbasis aan in een dynamische en zeer interactieve omgeving die realistische scenario's weergeeft.

Communicatie in organisaties

De MA in Communicatie biedt twee studierichtingen: digitale communicatie- en communicatietechnologieën , of communicatie in organisaties.

Het communicatiemiddel Communicatie in organisaties richt zich op het verbeteren van de communicatiemogelijkheden op het werk. Studenten zijn voorbereid met de professionele communicatieve vaardigheden die nodig zijn voor het bevorderen van loopbaan of het nastreven van verdere geavanceerde graden. In deze track leren studenten de beste en meest efficiënte methoden voor besluitvorming en probleemoplossing binnen werknemersrelaties, managementcommunicatie en digitale interactie door middel van mediastudies.

Cursussen in het traject Communicatie in organisaties omvatten:

  • Inleiding tot de communicatie van de organisatie
  • Organisatiecultuur
  • Opleiding
  • Werknemersrelaties

Naast kernvakken en relevante keuzevakken, helpt een unieke portfolio-cursus studenten bij de overgang van graduate studies naar een baan of naar verdere studie.

aanmeldingsdeadlines

Aanvragen worden op voortschrijdende basis beoordeeld en kunnen volledig online worden voltooid. Voor een beoordeling en behandeling van een studiebeurs dient u uw aanvraag en ondersteunend materiaal in door:

  • Fall semester - 1 augustus (prioriteits-deadline 1 mei)
  • Lentersemester - 1 december (prioritaire deadline 1 november)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The College of Communication and the Arts is a premier choice for students seeking a high quality, interdisciplinary communication and arts degree that is based on a sound liberal arts education, embr ... Lees meer

The College of Communication and the Arts is a premier choice for students seeking a high quality, interdisciplinary communication and arts degree that is based on a sound liberal arts education, embraces today's digital culture, and empowers students to lead, create, and communicate with responsibility, passion and excellence. Lees Minder