MA Communicatieontwerp

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Naarmate je je expertise in kritieke aspecten van communicatieontwerp vergroot, krijg je de kans om gebieden te verkennen, waaronder grafisch ontwerp, grafische communicatie, illustratie, informatieontwerp, interactieve communicatie, multimedia en typografie.

Verfijn uw communicatieve ontwerpvaardigheden

Van bewegend beeld en geluid tot vragen over merkbeheer en publiceren, je zult je vaardigheden en ambitie als postdoctorale student bij NUA uitbreiden. Terwijl je je eigen stem en praktijk ontwikkelt door middel van experimenten, krijg je ook de kans om kritieke ontwerp- en communicatieproblemen zoals duurzaamheid, nieuwe technologie, nieuwe doelgroepen en markten, inclusiviteit en ethiek kritisch te onderzoeken.

NUA's ontwerpexpertise

NUA is een centrum van ontwerpexpertise, waarbij studenten en afgestudeerden wedstrijden van nationale en internationale import winnen, waaronder felbegeerde D&AD Pencils en de RSA Howarth Award. Afgestudeerden van onze MA Communication Design Masters-graad zijn te vinden bij toonaangevende internationale bureaus.

Je eigen loopbaanperspectieven zullen enorm worden verbeterd door de kans te krijgen om je ontwerpideeën te onderzoeken, testen en communiceren in professionele en 'echte' contexten - allemaal onder deskundige begeleiding en door gebruik te maken van industriestandaard middelen.

Afgestudeerden werken in een breed scala van loopbanen, waaronder:

 • Grafisch / webontwerp
 • Art Directing
 • Merkstrategie / ontwerp
 • Desktop Publishing
 • Ontwerpadvies
 • Redactie
 • afzet
 • Ontwerp van verpakking
 • Advertising
 • Studio Management
 • Onderwijs / Lecturing
 • Onderzoek / PhD-onderzoek

MA Degree Show

Ontdek het werk van enkele van onze postdoctorale studenten in hun MA Degree Show aan de Norwich University of the Arts .

Toelatingseisen

Deelnemers moeten normaal een BA (Hons) / BSc-graad van 2: 1 of hoger (of het equivalent daarvan) behaald hebben in een onderwerp dat verband houdt met uw voorgestelde studierichting.

Kandidaten die houder zijn van een diploma uit een andere discipline kunnen ook in aanmerking komen voor deelname, mits een bevredigende portfolio van kunst, ontwerp of media-gerelateerd werk ter ondersteuning van hun aanvraag wordt ingediend.

Het aanbod van toegang tot een Masters Degree (MA) is gebaseerd op de verwachting dat je het potentieel hebt om de doelen van de opleiding te bereiken en de norm te behalen die vereist is om de prijs succesvol af te ronden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Norwich University of the Arts (NUA) has established itself in arts, design and media education for over 170 years. But while our history can be traced back to 1845, our outlook is forward-thinking.

Norwich University of the Arts (NUA) has established itself in arts, design and media education for over 170 years. But while our history can be traced back to 1845, our outlook is forward-thinking. Lees Minder