Lees de Officiële Beschrijving

Deze cursus biedt je de mogelijkheid om te werken in het centrum van de meest dynamische, krachtige en invloedrijke gebieden van professioneel ontwerp. Je leert hoe je merken kunt plannen en creëren die met macht en overtuiging spreken. Aan het begin van de cursus werk je aan korte projecten die zijn gericht op uitdagende conventies. Je concentreert je vervolgens op een onderwerp naar keuze door onderzoek en ontwikkeling. Je bouwt ook een Professional Journal waarin de huidige denkwijze en praktijk wordt verkend.

Belangrijkste functies

 • Ontwikkel een project op maat van uw persoonlijke interesses en loopbaanambities.
 • Bemoeien met de industrie door korte stages en studiobezoeken te doen.
 • Werk in onze speciale postacademische studio voor kunst en design.
 • Profiteer van regelmatige lezingen van vooraanstaande personen in de ontwerpwereld.
 • Bezoek workshops over typografie, beeldtaal, branding, storyboarding en life drawing-sessies.
 • Kies voor een extra geavanceerde onderzoeksmodule als u overweegt om door te gaan naar de Ph.D. of Professional Doctorate study.

Carrière en inzetbaarheid

Deze cursus zal je voorzien van sterke creatieve en probleemoplossende vaardigheden. Onze afgestudeerden worden waardevolle leden van professionele teams die samenwerken aan een reeks visuele communicatieprojecten, waarbij allerlei vormen van disciplineoverschrijdende samenwerking zijn betrokken.

Pas afgestudeerden hebben:

 • hun eigen bedrijf oprichten, in het VK en in het buitenland;
 • vorderde om verder te studeren bij Ph.D. niveau;
 • werk gevonden binnen verwante loopbanen in de ontwerpsector; en
 • teruggekeerd naar hun vorige beroepen met een nieuwe focus.

Anderen hebben een loopbaan gevonden in digitale en gedrukte media voor reclame, branding, marketing en promotie en een breed scala aan publicaties.

Professionele oefening

We zullen u ondersteunen en aanmoedigen om korte stages en studiobezoeken af ​​te leggen om in contact te komen met de industrie. Je kunt ook deelnemen aan branchewedstrijden of live projecten aannemen.

U zult profiteren van de gesprekken die worden gegeven door bezoekende professionals, die een breed scala aan creatieve en professionele praktijken zullen behandelen.

Je krijgt de kans om ondernemersvaardigheden te leren door middel van cursussen voor bedrijfsontwikkeling (zoals The Hive's HeadStart-programma) en evenementen bij te wonen die worden georganiseerd door experts uit de sector en organisaties.

U houdt een Professional Journal bij, dat u gedurende de cursus zult ontwikkelen om een ​​diepgaand onderzoek te worden van de huidige professionele theorie en praktijk in uw specialistisch vakgebied. Je zult ook werkgerelateerde leersessies bijwonen over onderwerpen zoals zelfpromotie en marketing, interviews en cv en portfolio-opbouw.

Toelatingseisen

UK

 • 2.2 honours degree in een gerelateerd onderwerp.
 • Kandidaten met niet-standaard toegangskwalificaties en / of relevante werkervaring worden op individuele basis behandeld.

Internationale

 • 2.2 honours degree in een gerelateerd onderwerp.
 • Kandidaten met niet-standaard toegangskwalificaties en / of relevante werkervaring worden op individuele basis behandeld.
 • IELTS 6.5 (met een minimum van 5,5 in elke vaardigheid); en
 • een creatieve portfolio

Engelse taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je ons laten zien dat je taalvaardigheid sterk genoeg is voor intensieve academische studie. U kunt onze taalvereisten en een lijst met geaccepteerde Engelse taaltesten bekijken. Uw Britse Council-kantoor kan u vertellen waar u lokaal een internationale test van het Engels-testsysteem (IELTS) kunt afleggen. Kandidaten die een hogere opleiding hebben gevolgd aan een Britse universiteit hoeven meestal niet aan deze vereiste te voldoen.

Pre-mastercursussen

Ben je een internationale student wiens kwalificaties niet voldoen aan de toelatingseisen? Je kunt een pre-mastercursus volgen aan Nottingham Trent International College (NTIC) . Het college staat op onze City-site en NTIC-studenten kunnen alle faciliteiten van de universiteit gebruiken.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Nottingham Trent University: School of Art & Design »

Laatst bijgewerkt op October 3, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019