MA Beeld en geluid verplaatsen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Daag je audiovisuele oefeningen uit en streef naar originaliteit door te experimenteren met concepten, problemen en materialen met betrekking tot bewegend beeld en / of geluidsontwerp.

Samenwerken

Als postdoctorale student bij NUA word je lid van een gemeenschap van artsen en onderzoekers met uiteenlopende specialismen, die je waardevolle mogelijkheden bieden om zowel individueel als samen te werken.

Door middel van intensieve studie en uitgebreide technische workshops, ontwikkelt u de praktische en conceptuele vaardigheden die nodig zijn om origineel en innovatief werk te creëren volgens strenge professionele normen.

specializeren

Afhankelijk van uw specialisme krijgt u de kans om een breed scala aan audiovisuele methoden te gebruiken. Deze omvatten 2D Digital; CGI en stop-motion animatiefilm en productie van bewegend beeld; bewegende beelden; scripting en verhalend; pre-productie en post-productie vaardigheden en technieken; geluid design.

Hoe je je studie ook vormgeeft, je studeert af met een beter begrip van je eigen praktijk en een bredere kijk op hoe je je skillset kunt toepassen in verschillende professionele omgevingen.

BAFTA Scholarship

Ontdek hoe je via BAFTA een beurs kunt krijgen voor maximaal £ 12.000 aan studiepunten en toegang tot een mentor.

MA Degree Show

Ontdek het werk van enkele van onze postdoctorale studenten in hun MA Degree Show aan de Norwich University of the Arts .

Afgestudeerden werken in een breed scala van loopbanen, waaronder:

  • Audiovisuele productie
  • Film
  • Motion Graphics
  • CGI
  • 2D- en 3D-animatie
  • Scripting en Narrative
  • Pre- en postproductie
  • Onderwijs / Lecturing
  • Onderzoek / PhD-onderzoek

Toelatingseisen

Deelnemers moeten normaal een BA (Hons) / BSc-graad van 2: 1 of hoger (of het equivalent daarvan) behaald hebben in een onderwerp dat verband houdt met uw voorgestelde studierichting.

Kandidaten die houder zijn van een diploma uit een andere discipline kunnen ook in aanmerking komen voor deelname, mits een bevredigende portfolio van kunst, ontwerp of media-gerelateerd werk ter ondersteuning van hun aanvraag wordt ingediend.

Het aanbod van toegang tot een Masters Degree (MA) is gebaseerd op de verwachting dat je het potentieel hebt om de doelen van de opleiding te bereiken en de norm te behalen die vereist is om de prijs succesvol af te ronden.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Norwich University of the Arts (NUA) has established itself in arts, design and media education for over 170 years. But while our history can be traced back to 1845, our outlook is forward-thinking.

Norwich University of the Arts (NUA) has established itself in arts, design and media education for over 170 years. But while our history can be traced back to 1845, our outlook is forward-thinking. Lees Minder