MA Architectuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

Het tweejarige programma beschouwt architectuur als een diverse en complexe set van praktijken die verder gaat dan traditionele verschillen en grenzen in het veld. Een radicale en innovatieve benadering van pedagogiek en onderzoek, evenals een toewijding aan een ruimdenkende, experimentele studiocultuur, onderscheidt de RCA .

Lesgeven in het MA-programma draait om de Architectural Design Studio. Elk ADS wordt opgevat als een platform voor ontwerponderzoek georganiseerd rond belangrijke wereldwijde uitdagingen en kansen zoals ecologie, huisvesting, stedenbouw, mobiliteit en productie.

Work-in-progress Show 2019

Toelatingseisen

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces houdt rekening met creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

U moet een eersteklas architectuur van hoge kwaliteit (RIBA Deel I) of een internationale gelijkwaardige graad of hoger hebben behaald en ten minste een jaar werkervaring hebben in een ontwerpbureau. Als u vrijstelling van RIBA Deel II wilt verkrijgen, moet u uw RIBA Deel I naar tevredenheid hebben voltooid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder