Lees de Officiële Beschrijving

Cursus details

Als u een ontwerpspecialisme binnen de architectuur wilt nastreven, helpt deze post-professionele, studiogestuurde cursus u bij het ontwikkelen van een deskundige benadering van architectuurdenken en ontwerpuitvoering. Het biedt architecturale ontwerpstudies met betrekking tot de openbare ruimte en de kwestie van civic design.

Je onderzoekt internationale perspectieven binnen design en je wordt aangemoedigd om spannende, door design gestuurde proposities te ontwikkelen die thema's behandelen zoals de geschiedenis van steden en stadsontwerp, ecologische duurzaamheid, stedelijke geografie, filosofieën van politieke ruimte en de impact van huidig ​​en toekomstig economieën.

Je voltooit inleidende en vervolgens geavanceerde projecten over het door jou gekozen thema, en je hebt de mogelijkheid om je scriptiewerk aan het einde van je cursus te exposeren of te publiceren.

Voordelen van de cursus

De school voor kunst, architectuur

Het tutorialteam voor gevelontwerp heeft gewerkt aan innovatieve ontwerpen voor bedrijven als Foster, Atelier One, HOK, Ian Simpson en Zaha Hadid. Het architecturale interieurs-team bestaat uit beoefenaars, academici en ontwerpers, die gespecialiseerd zijn in thema's als hergebruik van gebouwen en museum- en tentoonstellingsontwerp. Veel van de studenten ondernemen live projecten of wedstrijden.

Je hebt toegang tot een uitstekende leeromgeving met multimedia-studio's uitgerust met flip-top tekenborden, parallelle motionboards en modelbouwfaciliteiten, een 24/7 bibliotheek en gespecialiseerde workshops.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten minstens een tweede klasse onderscheiding hebben in de verwante vakken Architectuur, Landschapsarchitectuur, Planning of Interieurontwerp, ten minste een tweedeklas onderscheiding in een niet-verwant onderwerp, ondersteund door bewijs van geschiktheid voor het onderwerp dat wordt aangevraagd , of een gelijkwaardige ervaring of training hebben, normaal gesproken vanuit de werkomgeving.

Alle geschikte kandidaten die voldoen aan de toelatingseisen, moeten een portfolio met creatief werk indienen om hun creatief vermogen aan te tonen en moeten mogelijk een interview bijwonen. Uw portfolio moet voorbeelden bevatten van uw eerdere opleiding, professionele ervaring of persoonlijk werk. Kandidaten in het buitenland worden ondersteund om dit elektronisch en / of telefonisch te doen.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

Engelse Taal Vereiste: IELTS 6.5 zonder vaardigheden onder 6.0, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Met deze kwalificatie kun je specialistische ontwerpvaardigheden beheersen die verder gaan dan generieke architectuurtrainingen, waardoor je toegang hebt tot meer werkgelegenheid. Veel van onze afgestudeerden vinden lonend werk bij particuliere ontwerpadviesbureaus, lokale overheidsinstanties of milieuorganisaties in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland. Je opleiding zal ook een solide basis bieden als je een academisch onderzoeker in de architectuur wilt worden, en je hebt ook de mogelijkheid om je studie voort te zetten en te promoveren.

  • Architect
  • Interieurontwerper
  • Stedelijke ontwerper
  • Stedenbouwkundige

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

Kritieke contexten

Deze module houdt zich bezig met de kernkwesties van het ontwerp, namelijk stedenbouw, duurzaamheid en uitputting van hulpbronnen en bestaat uit een reeks door studenten geleide discussies en presentaties rond een cursist. Dit houdt rechtstreeks verband met de ontwikkeling van uw persoonlijke onderzoeksvoorstel in Studio A.

Ontwerpstudio A

Met deze module kunt u uw belangrijkste specialisme voor de andere modules ontwikkelen. Je kiest een specialisme op basis van de hierboven genoemde thema's en ontwikkelt een onderzoeksvoorstel.

Ontwerpstudio B met geïntegreerde kritieke technologie

In deze studio ontwikkel je eerst je scriptiewerk in ontwerp, dat wordt voortgezet en gepresenteerd in de laatste studiomodule.

Ontwerpstudio C

Dit is de laatste studio-eenheid, waar bevindingen uit de cursus worden uitgebreid tot geavanceerde scripties of ontwerpen die de belangrijkste proposities testen die in eerdere modules zijn ontwikkeld. De cursus wordt afgesloten met een tentoonstellingsthema dat je proefschrift communiceert met een gekozen publiek.

Onderzoeksmethoden: Theorie

Dit is een op onderzoek gebaseerde module die het creatieve werk binnen Studio B ondersteunt en meestal de vorm aanneemt van een literatuur- en ontwerponderzoek. Het is een geschreven stuk dat de belangrijkste problemen behandelt die zijn blootgelegd door je studiowerk.

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 5950. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 11500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Zendplaats

Broadcasting Place is een centrum voor creatieve geesten en innovatieve denkers en is de thuisbasis van onze studenten kunst, design en architectuur.

Architectuur en kunststudio's

Onze studio's bieden ruimte voor individuele en groepsprojecten en faciliteiten omvatten parallelle bewegingsborden, flip-top tekenborden en werkplaatsen voor boekdrukkunst en grafiek. Onze 3D-printer en lasersnijders kunnen ook worden gebruikt voor het maken van modellen, vormen van kunststof, plasmasnijden en 3D-sculpturen.

Design Studios

Onze moderne multimediastudio's bevatten een speciale CAD-suite en gespecialiseerde software, zoals REVIT, waarmee studenten vaardigheden ontwikkelen op het gebied van 3D-ontwerp en het bouwen van informatiemodellering.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 33 andere vakken van Leeds Beckett University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
5,950 GBP
Overzees: 11500 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019