MA Afdrukken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

In dit uitgebreide veld staan de geschiedenis van media, ambacht, mechanische en digitale (her) productie allemaal ter discussie. We omarmen heel verschillende manieren van denken en maken en houden ons bezig met de digitale en fysieke circulatie van beelden. We onderzoeken de verschillen tussen virtuele ruimte en hardcopy en vragen ons af hoe verschuivingen in het register van verschillende media ons leven beïnvloeden.

U mag archieven, afbeeldingen en tekst, toe-eigening en werk in alle media gebruiken, van boeken tot installaties, webpagina's tot gedrukte exemplaren. Waarom is er in de context van digitale alomtegenwoordigheid nog steeds belangstelling voor directe materiële betrokkenheid bij inkt en papier? Welke waarde heeft het handgetekende spoor in ons digitale tijdperk? Zijn er al te veel afbeeldingen op de wereld? Waarom meer maken?

We streven ernaar uw potentieel te ontwikkelen en moedigen zowel denken door middel van denken als conceptueel begrijpen van hoe werk communiceert aan. Medewerkers (alle praktiserende kunstenaars) en studenten werken samen binnen deze dynamische stroom van verschil en stellen gevestigde verhalen in vraag.

Show 2019

Toegangsvereisten

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces beschouwt creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

Er wordt van je verwacht dat je een BA-diploma hebt afgerond. In de afgelopen jaren zijn studenten afkomstig van beeldende kunst, prentkunst, schilderen, beeldhouwkunst, fotomedia, conservatie, illustratie, ontwerp, textiel, architectuur en interactieve kunstcursussen. Hoewel veel studenten de cursus volgen na jaren van zelfstandig werk, accepteren we ook studenten rechtstreeks van niet-gegradueerde cursussen.

We zijn op zoek naar kandidaten die enthousiast zijn over de mogelijkheden om in contact te komen met de collegiale collegegroep en de educatieve mogelijkheden die het programma biedt optimaal te benutten. Je hebt misschien nog nooit eerder afdrukken gemaakt, maar je moet wel geïnteresseerd zijn in de aard van het vermenigvuldigde beeld en de wens om de ideeën te onderzoeken waarmee we omgaan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder