M.sc in toegepaste biotechnologie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Faculteit Scheikunde biedt het volgende programma uitgevoerd in het Engels: Master of Science in de ingenieurswetenschappen 1,5-jaar graduate programma op het gebied van:

  • Applied Biotechnology

Het programma omvat een breed scala aan gespecialiseerde onderwerpen (modellering van bioprocessen, regulering van biotechnologische processen, scheidingsprocessen in de biotechnologie, laboratorium van technologische en biotechnologische processen, biotechnologie van natuurlijke hulpbronnen, enz.), Die samen met bio-analytische en selectieve onderwerpen (bioanalyse , sensoren en biosensoren, microbioanalytics) vormen een uitgebreid aanbod voor alle afgestudeerden geïnteresseerd zijn in het gebied van de biotechnologie. De belangrijkste doelstelling van het programma is om studenten te helpen te worden specialisten op het specifieke gebied en om hun carrièremogelijkheden invarious biotechnologische takken van de industrie (bijvoorbeeld de farmaceutische, voedsel of compostering industrie) te verhogen. Onze alumni zullen kennis verkrijgen en competenties die nodig zijn om het wetenschappelijk onderzoek in de biotechnologie laboratoria uit te voeren of om te werken bij de planning en consulting bedrijven.

Sample Modules / Sleutelwoorden:

Schone technologieën, Bio-informatica, gegevensverwerking, bio-ethiek, milieu-biotechnologie, analytische methoden, implanteerbare medische hulpmiddelen, Microbioanalytics, biosensoren, Scheiding processen in de biotechnologie, Economie, Management, Laboratoria - Toegepaste biotechnologie, chemie biotechnologie, Diploma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-think ... Lees meer

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-thinking institution where high-quality education meets world-class research and innovation. Lees Minder