M.Sc. in elektro-optische engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De eenheid voor elektro-optische en fotonica-engineering

De eenheid van elektro-optische en fotonica Engineering (EOPE) werd opgericht in 2000 met de visie dat de 21e eeuw evenveel zal afhangen van de fotonica als de 20e eeuw afhankelijk is van elektronica. Het is gewijd aan onderzoek en onderwijs op het gebied van elektro-optische en fotonica engineering en is momenteel de enige afdeling in Israël die gemachtigd is om graduate degrees (MSc en Ph.D.) in elektro-optische engineering te verlenen. Het multidisciplinaire onderzoek van de Unit plaatst het in de voorhoede van de gemeenschap van optica en fotonica, zowel nationaal als internationaal. Baanbrekend onderzoek wordt uitgevoerd op het gebied van teledetectie; atmosferische optica; vezeloptische biosensoren; nano-plasmonics; geïntegreerde nanofotonica; superresolutie microscopie; afbeelding verwerken; computer visie; displaysystemen; 3D-weergave en weergave; computationele optische waarneming en beeldvorming; compressieve beeldvorming, biomedische optica; apparaten met vloeibare kristallen voor detectie en beeldvorming; hyperspectrale beeldvorming; THz- en MMW-beeldvorming; optisch glas / vezels; opto-elektronische apparaten; zonnecellen en meer.

M.Sc. Graad in elektro-optische engineering

Het doel van de M.Sc. Programma in Electro-Optical Engineering (EOE) is om de studenten te voorzien van onderzoeksexpertise en geavanceerde kennis in elektro-optische en fotonica engineering. M.Sc. studenten uitvoeren

scriptieonderzoek begeleid door EOPE faculteit of relevante faculteitsleden van andere afdelingen. Studenten die afstuderen met een M.Sc. diploma zijn uitgerust om senior onderzoeks- en ontwikkelingsposities in de industrie op zich te nemen en kunnen doorgaan naar Ph.D. studies. M.Sc. studies in EOE bij BGU kunnen worden uitgebreid tot een gecombineerde Ph.D. volgen, zodanig dat de M.Sc. proefschrift examen dient ook als de Ph.D. kandidatuur examen. De M.Sc. mate is meestal voltooid binnen 2 academische jaar (4 semesters). Specialisatiegebieden in de M.Sc. Programma omvat: beeldvormingssystemen en beeldverwerking; opto-elektronische apparaten; bio-medische optica; quantum en niet-lineaire optica; nanofotonica en geïntegreerde nanofotonica; optische communicatie; plasmonics; en metamaterialen.

Toepassingsvereisten

Vanwege het multidisciplinaire karakter van EOPE worden studenten met verschillende achtergronden in wetenschap en techniek geaccepteerd voor ons programma. De opleiding is individueel afgestemd op die kandidaten met een onvoldoende achtergrond in EOPE. Aanvragers van de M.Sc. programma moet een B.Sc. diploma van een geaccrediteerde instelling in gerelateerde wetenschapsgebieden en technische gebieden (bijvoorbeeld elektrotechniek, materiaalkunde, machinebouw, chemische technologie, natuurkunde, enz.) met een minimum GPA van 80/100. Een TOEFL-score van 85/120 of een vergelijkbare score in een internationaal erkend Engels taalvaardigheidsexamen is vereist. De Engelse taalvaardigheidsvereiste wordt afgewezen voor aanvragers die hun B.Sc. diploma in een programma in het Engels. GRE wordt aanbevolen maar is niet verplicht. Bovendien, voorafgaand aan het aanvragen van de M.Sc. programma, wordt van de aanvrager verwacht dat hij contact opneemt met een potentiële adviseur van de EOPE-faculteit.

De M.Sc. Scriptie

Het onderzoek dat leidt naar de M.Sc. proefschrift wordt uitgevoerd gedurende de twee jaar van de studies. Van de student wordt verwacht dat hij de onderzoeksresultaten publiceert en presenteert in toonaangevende internationale tijdschriften en conferenties. De scriptie wordt beoordeeld door middel van een schriftelijk verslag en een mondeling examen.

Hoe aan te vragen

Ga naar onze online-toepassingssite op href = "https://apps4cloud.bgu.ac.il/engrg/

Aanvragen worden op doorlopende basis geaccepteerd. Kijk op de website voor de aanvraagdeadline voor beurzen.

Verdere details

De eenheid van elektro-optische techniek bij BGU: href = "http://in.bgu.ac.il/en/engn/electrop/Pages/About.aspx

Directeur van graduate studies: prof. Adrian Stern, e-mail: stern@bgu.ac.il

BGU International - www.bgu.ac.ilhref = "/ international

Bezoek de

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields.

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields. Lees Minder