M.Sc. in de biotechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

biotechnologie:

M.Sc. studenten moeten ten minste 36 credit-uren voltooien, binnen de volgende richtlijnen:

 • Cursus van 18 credit-uren, inclusief twee kerncursussen van 6 credit-uren (3 credit-uren elk), keuzevakken van 9 credit-uren en een project-gebaseerde leercursus van 3 credit-uren.
 • Scriptiewerk van 18 credit-uren

M.Sc. studenten moeten met succes 6 vakken met drie credit-uren passeren voordat ze de scriptie aanvragen.

cursussen

Kern vakken:

 • BIO 501: Molecular Biology and Genetic Engineering
 • BIO 502: geavanceerde microbiologische en microbiologische technieken

Keuzevakken:

Studenten moeten kiezen uit 3 cursussen van 9 credit-uren (3 credit-uren per stuk).

Studenten kunnen, met behulp van hun academische adviseurs, keuzevakken selecteren uit andere wetenschappelijke of technische disciplines.

 • BIO 503: Geavanceerde enzymologie en cofactoren
 • BIO 504: Hormonen (biosynthese en actie)
 • BIO 505: Technieken van cel- en weefselculturen
 • BIO 506: Moleculaire basis van plantenspanningen
 • BIO 507: Biotechnologie en voedingsmiddelenindustrie
 • BIO 508: Bio-ethiek en bioveiligheid in de biotechnologie

Project-gebaseerde leercursussen:

M.Sc. studenten moeten deelnemen aan een van de volgende teamwerkprojecten, die gebaseerd zijn op zelfstudie. Studenten moeten innovatieve concepten en concurrerende oplossingen presenteren.

 • BIO 701: projectgestuurd leren in landbouwbiotechnologie
 • BIO 702: projectgestuurd leren in voedselbiotechnologie

M.Sc. Scriptie:

De M.Sc. De kandidaat moet een proefschrift voorbereiden en verdedigen op basis van hoogwaardig onderzoek in één onderzoeksonderwerp op het gebied van biotechnologie.

 • BIO 801: M.Sc. Scriptie

Over de afdeling

Afdeling Biotechnologie bestrijkt onderzoeksgebieden die variëren van het begrijpen van de aard en / of de moleculaire basis van biologische processen waarbij biologische systemen, levende organismen of derivaten zijn betrokken bij het maken of modificeren van producten die in biologische toepassingen zullen worden gebruikt. De afdeling biedt postacademische (M.Sc. en Ph.D.) programma's in de biotechnologie. Leden van de afdeling hebben sterke onderzoeksactiviteiten en werken samen met vele lokale en internationale academische instellingen / onderzoekscentra. Het departement richt zich op het ontwikkelen van interdisciplinaire onderzoeksprojecten die zullen helpen bij het oplossen van nationale en internationale problemen. Om een dergelijk spoor te promoten, zullen leden en afgestudeerde studenten van de afdeling biotechnologie worden aangemoedigd om samen te werken met wetenschappers en onderzoekers uit verschillende specialismen, hetzij in BAS, E-JUST, lokale en internationale onderzoekscentra. De afdeling moedigt studenten ook aan vertrouwd te zijn met de technologie die is ontwikkeld door de ingenieurs van E-JUST en zoekt naar de toepassingen van dergelijke technologie om biologische problemen op te lossen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Realizing the need to offer an alternative to those who wish to have advanced and unique degrees in International Business and Humanities, the F.I.B.H. was established, based on new educational concep ... Lees meer

Realizing the need to offer an alternative to those who wish to have advanced and unique degrees in International Business and Humanities, the F.I.B.H. was established, based on new educational concepts in the heart of E-JUST vision, to be a center of cutting-edge education and research, human development and collaboration among academia and industry. Students will be educated and trained by highly qualified and well-experienced staff from Egypt and Japan. Lees Minder