Het hoofddoel van deze interuniversitaire opleiding tussen de Universiteit Gent en de University of Antwerp is het opleiden van specialisten in watertechnologie met kennis van en inzicht in integraal waterbeheer en -beleid, de ontwikkelingen in de watersector en de mondiale waterproblematiek. De opleiding is gericht op de ontwikkeling van geïntegreerde competenties voor de analyse en oplossing van waterproblemen met adequate technologie en management, en vertrekt van competentiegericht leren op basis van geïntegreerde eenheden van kennis en inzicht, competenties en attitudes.

De opleiding biedt je geavanceerde kennis, een kritische houding, zelfreflectie en een onderzoekende mentaliteit. Je hebt specialistische, academische kennis en competenties opgedaan over het functioneren van het watersysteem en de toepassing van technologie voor geïntegreerd waterbeleid en -beheer. Dit stelt u in staat technologische oplossingen tot stand te brengen en te integreren in geïntegreerd waterbeleid en waterbeheer in verschillende toepassingsgebieden over de hele wereld.

Als u updates en nieuws wilt ontvangen, kunt u zich abonneren op de C-MAT-nieuwsbrief:

https://www.uantwerpen.be/en/about- UAntwerp / organisatiestructuur / centra-en-instituten / c-mat / nieuwsbrief-abonnement /

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 16 andere vakken van University of Antwerp »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
2,950 EUR
Op locaties
Op datum