M.Sc. in Energy Materials

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Energiematerialen:

M.Sc. studenten moeten ten minste 36 credit-uren voltooien, binnen de volgende richtlijnen:

 • Cursus van 18 credit-uren, inclusief twee kerncursussen van 6 credit-uren (3 credit-uren elk), drie keuzevakken van 9 credit-uren en een cursus project-Based Learning van 3 credit-uren.
 • Scriptiewerk van 18 credit-uren

M.Sc. studenten moeten 6 vakken succesvol met drie credit-uren passeren voordat ze de scriptie aanvragen.

cursussen

Kern vakken:

 • MER 501: Materiaalstructuren en defecten
 • MER 502: Energiebronnen en opslag: economie en milieu

Keuzevakken:

Studenten moeten kiezen uit 3 cursussen van 9 credit-uren (3 credit-uren per stuk). Studenten kunnen, met behulp van hun academische adviseurs, keuzevakken selecteren uit andere wetenschappelijke of technische disciplines.

 • EMA 503: Materiaalkunde voor energietoepassingen
 • EMA 504: Chemie voor energiewetenschap
 • EMA 505: materialen en verwerking van halfgeleiders
 • EMA 506: Thermodynamica van materialen
 • EMA 507: energieën van zonne-, wind- en biomassa
 • EMA 508: optische eigenschappen van luminescerende materialen
 • EMA 509: Fysica van het apparaat

Project-gebaseerde leercursussen:

M.Sc. studenten moeten deelnemen aan het volgende teamwerkproject, dat gebaseerd is op zelfstudie. Studenten moeten innovatieve concepten en concurrerende oplossingen presenteren.

 • EMA 701: projectmatig leren in energiematerialen

M.Sc. Scriptie:

De M.Sc. De kandidaat moet een proefschrift voorbereiden en verdedigen op basis van hoogwaardig onderzoek in één onderzoeksthema op het gebied van energiematerialen.

 • EMA 801: M.Sc. Scriptie

Over de afdeling

BAS Institute, E-JUST, biedt voorlopig Energy Materials-programma in Physics aan. Dit programma is ontworpen om M.Sc. en Ph.D. studenten voor hun toekomstige carrière door hen uit te rusten met de belangrijkste educatieve vereisten van professionele vaardigheden voor de praktijk van materialen en energiebronnen. Dit zal afgestudeerde studenten in staat stellen om effectief te functioneren bij hun eerste benoeming en een sterke basis te bieden voor toekomstige loopbaanontwikkeling. Dit is om het bewustzijn van onderzoek in de materiaalwetenschap te vergroten en de ontwikkeling van inventiviteit aan te moedigen, terwijl gezocht wordt naar wetenschappelijke oplossingen voor technische problemen. Het programma is van plan om onderzoekers te ontwikkelen die fundamentele input kunnen leveren en die de uitdagingen van de energiesector moeten aangaan. De kerncursussen bieden een achtergrond van analytische en laboratoriumtechnieken, evenals cursussen met betrekking tot het begrijpen van energiesystemen. Het programma zal tegemoetkomen aan de toekomstige behoeften aan vaardigheidsonderzoekers op het gebied van materialen en energie. De onderzoeksonderwerpen worden aangevuld met verschillende cursussen uit verschillende wetenschappelijke en ingenieursopleidingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Realizing the need to offer an alternative to those who wish to have advanced and unique degrees in International Business and Humanities, the F.I.B.H. was established, based on new educational concep ... Lees meer

Realizing the need to offer an alternative to those who wish to have advanced and unique degrees in International Business and Humanities, the F.I.B.H. was established, based on new educational concepts in the heart of E-JUST vision, to be a center of cutting-edge education and research, human development and collaboration among academia and industry. Students will be educated and trained by highly qualified and well-experienced staff from Egypt and Japan. Lees Minder