M.Sc. telecommunicatie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Faculteit Elektronica en Informatietechnologie

Faculteit Electronics and Information Technology biedt de volgende programma's in het Engels:

burgerlijk ingenieur

2-jaar graduate programma's op het gebied van:

  • computer science
  • telecommunicatie

De programma's vereisen cursussen in één specialisatie en voorbereiding van een proefschrift. Elk vakgebied heeft zijn eigen specialisatie: computersystemen en netwerken (CSN) is geassocieerd met Computer Science, terwijl het gebied van telecommunicatie heeft zijn specialisatie onder dezelfde naam (Telecommunicatie - TCM).

Elke student werkt met een begeleider van de faculteit. De professor helpt de student plan van een academisch programma van cursussen verenigbaar is met de diploma-eisen en onderwijsdoelstellingen van de student. De adviseur houdt ook toezicht op het onderzoek en de voorbereiding van een proefschrift. De scriptie is gebaseerd op een onderzoek dat deels gaat het originele materiaal.

M.Sc. Masters Studies - Elektronica en Informatietechnologie

Telecommunicatie (TCM)

Afgestudeerden van de Telecommunicatiewet specialisatie zal de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerp, de implementatie en het gebruik van telecommunicatie-circuits, apparatuur en systemen op basis van moderne technologieën. Deze studie, in het bijzonder de werkwijzen en technieken voor overdracht van informatie door middel van radiogolven gebruik van de mogelijkheden van digitale technieken, computers en andere geavanceerde technologieën, alsmede de werkwijzen van beeld en geluid processing. De kwalificaties van de afgestudeerden zijn onder andere vaardigheden die nodig zijn om het systeem problemen die uitgebreide kennis op het gebied van telecommunicatie en informatica vereisen lossen, gecombineerd met een aantal niet-technische kennis. Afhankelijk van de uiteindelijke profilering, afgestudeerden zijn goed voorbereid op het onderzoek of de ontwerpen en de exploitatie van telecommunicatie en data-communicatie-apparatuur en systemen, alsmede het ontwerpen van multimedia-systemen en hun internettoepassingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-think ... Lees meer

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-thinking institution where high-quality education meets world-class research and innovation. Lees Minder