M.Sc. robotica

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Faculteit der Macht en luchtvaarttechniek

burgerlijk ingenieur

1,5 jaar of 2 jaar graduate cursussen worden aangeboden op het gebied van:

  • Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek (1,5 jaar) - met PEGASUS excellence diploma

Power Engineering (1,5 jaar) Nuclear Power Engineering (2-jaar) Robotics (2-jaar)

Alle programma's bieden studenten met geavanceerde theorie en engineering methoden. Studenten leren over de recente prestaties in hun vakgebied, alsmede over methoden en instrumenten die hen voor te bereiden op leidinggevende posities in de industrie of onderzoeksgebieden. Het laatste semester van het programma is gewijd aan het oplossen van een probleem onderzoek. De probleemstelling en oplossing zijn de elementen van de M.Sc. thesis, die aan het eind van de studie wordt ingediend.

Robotica

Doelstellingen:
Afgestudeerden beschikken over zowel de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor creatief werk in het ontwerp, de bouw, de programmering en analyse van automatisering en controle systemen, en kan de industrie en de service robot systemen werken. Zij kunnen oplossen van complexe, interdisciplinaire problemen in verband met controle en ontwerp. De afgestudeerden beschikken over voldoende kennis om onderzoek te doen aan OTO-centra of doctorale studies voort te zetten. Afgestudeerden kunnen ook worden gebruikt als senior management personeel in de mechanische, elektrotechnische, chemische en verwante industriële sectoren. Ze kunnen ontwerpen en analyseren van complexe robotica systemen met behulp van geavanceerde ontwerp en analyse-instrumenten.

Sample Modules / Sleutelwoorden:
Modellering en bestrijding van de manipulatoren, Real Time Systems, Artificial Intelligence, Signal Processing, Robot Programming, Embedded Systems, mobiele robots, Biomechamics, Biorobotics, Mechanical Design, Artificiële neurale netwerken, Dynamica van Multi-body systemen, Optimalisatie technieken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-think ... Lees meer

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-thinking institution where high-quality education meets world-class research and innovation. Lees Minder