M.Sc. internationale marketing met toerisme en evenementen - frankrijk / uk

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Presentatie

De Master of Science (M.Sc.) in International Marketing met Toerisme en Evenementen, gezamenlijk door Ipag Business School en Edinburgh Napier University aangeboden, is ideaal voor studenten die streven naar hun achtergrond en loopbaan te verrijken in de wereldwijde marketing strategieën.

Elk van deze programma's, volledig in het Engels gegeven, bestaat uit drie complementaire onderdelen:

  • 1e semester van studies in Edinburgh,
  • 2de semester van studies in Nice,
  • Masters Proefschrift (en optionele stage).

66246_728x290.gif

International Marketing met Toerisme en Evenementen

Toerisme, recreatie en entertainment hebben een nieuwe dimensie toegevoegd aan de mobiliteit van mensen en onbenutte zakelijke perspectieven. Dit wordt duidelijk geïllustreerd door de sterke groei van het aantal internationale evenementen die plaatsvinden over de hele wereld, op het gebied van cultuur, sport, entertainment en tentoonstellingen.

Daarom is er een toenemende vraag naar managers en leidinggevenden met marketing competenties en vaardigheden in het toerisme en evenementen.

Deze Master of Science graad in staat stelt afgestudeerden om:

  • Het verwerven van een grondige kennis van marketing, marktanalyse, marketing en communicatie strategieën,
  • Ontwikkelen vaardigheid op het gebied van toerisme en evenementen marketing van het concept van de organisatie voor de bevordering van de nationale en internationale culturele, sportieve en commerciële activiteiten.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies.

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies. Lees Minder
Parijs , Leuk , Londen , Edinburgh , New York , Sydney , Cardiff + 6 Meer Minder