Faculteit Elektronica en Informatietechnologie

Faculteit Electronics and Information Technology biedt de volgende programma's in het Engels:

burgerlijk ingenieur

2-jaar graduate programma's op het gebied van:

  • computer science
  • telecommunicatie

De programma's vereisen cursussen in één specialisatie en voorbereiding van een proefschrift.

Elk vakgebied heeft zijn eigen specialisatie: computersystemen en netwerken (CSN) is geassocieerd met Computer Science, terwijl het gebied van telecommunicatie heeft zijn specialisatie onder dezelfde naam (Telecommunicatie - TCM).

Elke student werkt met een begeleider van de faculteit. De professor helpt de student plan van een academisch programma van cursussen verenigbaar is met de diploma-eisen en onderwijsdoelstellingen van de student. De adviseur houdt ook toezicht op het onderzoek en de voorbereiding van een proefschrift. De scriptie is gebaseerd op een onderzoek dat deels gaat het originele materiaal.

Computer Systems and Network (CSN)

Afgestudeerden van de computersystemen en netwerken specialisatie zal beschikken over uitgebreide kwalificaties op het gebied van informatica basics, met inbegrip van basiskennis van de verwerking van informatie, alsmede het gebied van algoritmen en het systeem modellering. Ze zijn bedreven in het programmeren van computers en vaardig in het gebruik van computerprogramma's. Ze zijn zelfstandig in de planning, de uitvoering en de controle van complexe computer projecten. Hun kennis zorgt voor een snelle aanpassing aan de snel veranderende omgeving. Afhankelijk van de uiteindelijke profilering, afgestudeerden zijn goed voorbereid op het onderzoek, het ontwerp, de implementatie en het gebruik van computer en digitale apparatuur, software ontwikkeling en het beheer van de computersystemen en netwerken, alsmede de uitvoering van beveiligingssystemen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Warsaw University of Technology

Zie 15 andere vakken van Warsaw University of Technology »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
4 semesters
Voltijd
Prijs
2,500 EUR
per semester
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet