Lees de Officiële Beschrijving

De Telfer School of Management aan de Universiteit van Ottawa biedt een Master of Science in Management (M.Sc. in Management) programma in reactie op een onbevredigde behoefte aan personen die zijn opgeleid om creatief te denken en op een wetenschappelijk gefundeerde wijze over problemen van organisatorische beheer, met name in het kader van innovatie en ondernemerschap.

Het programma bouwt voort op de expertise en de gevestigde onderzoeksgroepen verslagen van professoren van de Telfer School of Management op het gebied van innovatie management, ondernemerschap, evenals andere belangrijke management disciplines, zoals strategisch human resources management.

Het programma Missie

De missie van het programma is om deskundigen die kunnen bijdragen aan academische excellentie en invloed verandering in de maatschappij door de onderneming en de verspreiding van strenge academische trein, toegepast, en beleidsonderzoek in het management.

Het programma zal bevordering van excellentie in wetenschap en voeden het denken en creatieve vaardigheden van studenten.

Vakgebieden

Innovatie Management


Onderzoek op dit gebied zal aandacht worden besteed:

  • de creatie, ontwikkeling en commercialisering van nieuwe technologieën, producten en processen.
  • het beheer van onderzoek en ontwikkeling bij de overheid en bedrijven.
  • interorganisatorische relaties, innovatie theorieën en praktijken.
    de impact van globalisering op de innovatie-en concurrentievermogen van bedrijven, industrieën, en naties.
  • systemen van innovatie en innovatiebeleid.

Ondernemerschap


Onderzoek op dit gebied zal aandacht worden besteed:

  • een breed scala aan wetenschappelijke disciplines zoals management, financiën, economie, sociologie en psychologie in het kader van de ontwikkeling van nieuwe, start-up, en kleine ondernemingen.
  • de groei en ontwikkeling van nieuwe bedrijven en organisaties.
  • hoe klein en grotere organisaties, overheidsinstellingen en non-profit organisaties nemen een nieuwe richting in overeenstemming gebracht met nieuwe marktrealiteit.
  • de ontwikkeling van individuen 'creatieve vermogens door middel van de verkenning van concepten zoals search en discovery, idee evaluatie, divergent denken.

Programma op maat


Studenten in het MSc in Management programma zijn niet gedwongen om zich te specialiseren in een van de twee velden hierboven beschreven. Ze hebben ook de keuze op te halen uit de verschillende keuzevakken aangeboden binnen het programma en dus op maat van hun opleiding om hun specifieke belangen. Bijvoorbeeld, kunnen studenten ervoor kiezen om hun programma op Human Resources Management (HRM) focus.


Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Telfer School of Management, University of Ottawa »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum