M.Sc. in business management - dual degree frankrijk / usa

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Presentatie

Deze Master of Science programma is bedoeld voor studenten die zijn afgestudeerd aan een breed spectrum van zakelijke programma's die willen upgraden en hun kennis en vaardigheden voor de nieuwe mondiale zakenwereld werken. De nadruk zal liggen op het ontwikkelen van strategisch management competenties in de belangrijkste besluitvormende gebieden en het benadrukken van en het onderzoeken van de nieuwe vraagstukken in de moderne zakelijke omgeving.

66246_728x290.gif

Dit gewaardeerd partnerschap tussen Ipag Business School en het College van Staten Island (CSI) - De City University van New York (CUNY) stelt studenten in staat om een ​​dubbele diploma voort te zetten, bestaande uit:

  • Ipag Meester-Staat erkend diploma van Ipag Business School,
  • Master of Science in Business Management van CSI - CUNY

Dit programma wordt in het Engels gegeven en bestaat uit twee componenten:

  • 1e semester van studies bij Ipag Business School van Nice,
  • 2e semester van studies bij CSI - CUNY.

Studenten die zijn bekroond met een Amerikaanse master's degree hebben het recht om te werken in de Verenigde Staten. tot 12 maanden in een gebied met betrekking tot hun studie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies.

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies. Lees Minder
Parijs , Leuk , Londen , Edinburgh , New York , Sydney , Cardiff + 6 Meer Minder