Faculteit Natuurkunde biedt het volgende programma uitgevoerd in het Engels:

Master of Science in de ingenieurswetenschappen

2-jaar graduate programma op het gebied van:

  • Fotonica

Afgestudeerden van Photonics beschikken over een uitstekende kennis van wiskunde, natuurkunde, elektronica, informatietechnologie en hebben een hoog niveau van de kwalificaties om te werken voor verschillende instellingen. Tijdens de studies zijn ze voorzien van een schat aan interessante en uitdagende mogelijkheden die hen toegang tot een breed scala van loopbaantrajecten in fundamenteel onderzoek, projectmanagement, ontwerpen geven, toegepaste engineering en productie.

Faculteit Natuurkunde werkt samen met tal van nationale en internationale partners, zodat daarmee voor een toegang tot het brede en complementaire waaier van fotonica deskundigheid, software-ontwerp, evenals fabricage en karakterisering faciliteiten. Studenten krijgen de unieke kans om te participeren in lopende onderzoeksprojecten uit aan de faculteit uitgevoerd. Het grootste deel van de masterproef projecten in verschillende onderzoekslaboratoria afgerond.

Sample Modules / Sleutelwoorden: Fotonica, Optoelectronics, Principles of Optics, Fourier Optics, Wave Optics, lineaire optica, Theorie van optische beeldvorming, Quantum Photonics, Optical Informatie, Solid State Optics, Laser Natuurkunde en Technologie, Photonic Systems and Devices, Theorie van Golfgeleiders, vezeltechnologie, Photonic Crystal Vezels, Liquid Crystal Photonics, Displays Technology, Holografie, Telecommunicatie, Optical Sensing, Terahertz Technology, Photovoltaics, Ultrasnelle optische fenomenen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Warsaw University of Technology

Zie 15 andere vakken van Warsaw University of Technology »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
4 semesters
Voltijd
Prijs
2,000 EUR
per semester
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019