M.Sc. architectuur en stedenbouw - architectuur voor de maatschappij van de kennis

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Faculteit Bouwkunde biedt de volgende programma uitgevoerd in het Engels:

Master of Science in Architecture

2-jaar graduate programma op het gebied van architectuur, specialisatie:

Architecture for Society of Knowledge (ASK)

Architecture for Society of Knowledge is een nieuw professioneel programma gericht op de digitale ontwerp en de cruciale aspecten van architectuur en stedenbouw. De duur van het programma is 4 semesters. Het laatste semester is gewijd aan de voorbereiding van de definitieve scriptie en eindigt met een Master of Science in Architecture graad in het gebied van architectuur. Studenten kunnen verkennen hedendaags design praktijken evenals media en digitale technologieën toegepast in het ontwerp en de bouw van de 21e eeuwse stad.

ASK is gewijd aan degenen die wensen om hun praktische kennis van de hedendaagse architectuur en stedenbouw uit te breiden. Het programma omvat digitale media in het ontwerp, prototyping met computergestuurde machines, verdeeld ontwerp samenwerking en agenda's voor duurzame, intelligente gebouw. Op hetzelfde moment, het kennismaken studenten met een basiskennis van de architectuur: cultureel erfgoed, geschiedenis en theorie paradigma's, de sociale aspecten van de ruimte schepping en onderwijs door middel van interactie.

ASK heeft tot doel jonge praktiserende architecten uit te rusten met de vormende ervaring vereist:

  • actieve deelname aan de mondiale architectonische kennismaatschappij en kritische interpretatie van de creatieve aspecten van het ontwerp en design samenwerking.
  • collaboratieve en interdisciplinaire praktijk van de architectuur.
  • bouwkundig onderzoek het verkennen van nieuwe design technologie en theorie.

Sample Modules / Sleutelwoorden:

Architectuur en Stedenbouw, architectuur for Society of Knowledge, Computer Aided Design, Computer Aided Manufacturing, Computer-Aided Engineering, Robotica, informatieprocessen in de architectuur, Algorithmic Architectuur, Digital Tectonics, Bouwkundig Erfgoed Behoud, Design Studio Teamwork, Virtual Design Studio, Rapid Prototyping, Knowledge management, Critical Theory of Architecture, deelname aan Planning, generatieve Architectuur, Virtual Reality, Space Samenstelling Formalisering, Interactive Design, Building Information Modeling, Digital Fabrication.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-think ... Lees meer

It is ourgreat pleasure to welcome you to the Warsaw University of Technology (WUT) – a technical research university with traditions in education dating back to the 19thcentury. It is a forward-thinking institution where high-quality education meets world-class research and innovation. Lees Minder