M.Ed. in onderwijskundig leiderschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

M.Ed. Programma-overzicht

f

De GSE is toegewijd om haar studenten met het leren van ervaringen die zijn persoonlijk, authentiek en transformatieve. Afgestudeerde studenten in de M.Ed. Programma te maken persoonlijk leren plannen, ontdekken hun eigen vragen via actieonderzoek en andere vormen van onderzoek, en hun werk met het publiek binnen en buiten de GSE delen. Ze werken en leren gezamenlijk in een cohort model verspreid leerjaren, disciplines en diverse leeromgevingen. GSE studenten hebben ruime mogelijkheden om de theorie toe te passen op de echte wereld onderwijzen en leren contexten, maar ook bijdraagt ​​aan een bredere discussie over pedagogische theorie en praktijk. De GSE ligt binnen een innovatieve K-12-omgeving, gericht op leiders die in staat zijn om leeromgevingen die zowel innovatief en rechtvaardige vorm, op vragen van de theorie aan te pakken en de praktijk dat betreft, en om te communiceren dat met het veld in het algemeen te ontwikkelen.

W

De M.Ed. in Educational Leadership is beschikbaar als een jaar full-time programma of twee jaar part-time programma voor werkende professionals. Door de F-1 visum, de M.Ed. programma is beschikbaar voor internationale studenten. Elke full-time student, of inwoner is in de leer bij een schoolleider of leerkracht leider in een van de dertien K-12 HTH scholen of om een ​​leider in het charter beheerorganisatie. Afgestudeerde studenten oefenen leiderschap met een focus op het eigen vermogen en dieper leren, bij de uitvoering van projecten die de integratie van theorie en praktijk in hun schoolomgeving. Studenten worden ondersteund in het bereiken van de volgende eindtermen:

Praktijk Doordachte Aanvraag & Reflection (IR)

  • Reflecterende Practice (IR1): Nadenken over en kritisch te analyseren hun eigen praktijk voor toekomstige acties te begeleiden.
  • Verbinding (IR2): synthetiseren en sluit relevante theorie en de beurs om hun eigen praktijk.
  • Wetenschappelijk Onderzoek (IR3): ontwerp, uitvoering en het aandeel onderzoek dat essentiële vragen uit hun praktijk behandelt.

Ontwerp Equitable leeromgevingen (D)

  • Instructional Design (D1): Werken met collega's om benaderingen van leren die personalisatie benadrukken ontwerpen, verbinding maken met de wereld buiten de school en bieden toegang en uitdaging voor alle leerlingen.
  • Programma Design (D2): Demonstreer begrip van hoe de verdeling van de volwassene en leerling middelen invloed op de totstandkoming van een billijke leeromgevingen op scholen.

Engage in Leiderschap voor School Change (L)

  • Facilitation (L1): Ondersteuning en faciliteren van studenten en docenten dialoog gericht op het verbeteren van het onderwijs en leren.
  • Samenwerking (L2): Betrek collega's en studenten in de aanhoudende inspanningen om eerlijke, boeiende leeromgeving.
1
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The GSE prepares educators to design and to assume leadership in programs with a parallel commitment to equity, rigor, and relevance for all students. Rather than create replicas of High Tech High, ed ... Lees meer

The GSE prepares educators to design and to assume leadership in programs with a parallel commitment to equity, rigor, and relevance for all students. Rather than create replicas of High Tech High, educators learning through the GSE are encouraged to use our clinical sites as a context for learning: an opportunity to take risks, reflect on practice and shape their own vision for effective teaching, learning and leadership. Lees Minder