M.Ed in educatief leiderschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Loyola's afstudeerprogramma in onderwijskundig leiderschap is een unieke mix van theorie en praktische toepassing gericht op individuen met een passie voor het leiden en faciliteren van verbeteringen in de prestaties van studenten en docenten. Het programma van Loyola is ideaal voor ervaren en succesvolle docenten die op grotere schaal het verschil willen maken en de missie dienen om het onderwijs van alle studenten te verbeteren, ook van degenen die traditioneel achtergesteld zijn. Met kleine klassen, dynamisch onderwijzend personeel en een curriculum dat veelomvattend en innovatief is, combineert het programma met succes theoretische principes met een pragmatisch, realistisch begrip van de hedendaagse educatieve context.

Het programma van de Loyola University Maryland is afgestemd op de code van de voorschriften zoals vastgesteld door het Maryland State Department of Education. Deelnemers moeten 27 maanden bevredigende onderwijsprestaties hebben op een professioneel certificaat of bevredigende prestaties als gecertificeerd specialist zoals gedefinieerd in het COMAR-reglement om de goedgekeurde programmastempel van Administrator I te ontvangen.

• M.Ed. in onderwijskundig leiderschap

• Certificaat in administratie en supervisie (certificering na master)

• Certificaat van voortgezette studie in onderwijskundig leiderschap

Door deel te nemen aan een van beide tracks, komt u in aanmerking voor certificering als Administrator I (Assistent Administratie, Supervisor Instructie of Supervisor Centrale Administratie). Studenten die op zoek zijn naar een Administrator II (Principal) -certificering zijn vereist om het examen School Leaders Licensure Assessment met succes af te ronden. Onze programma's zijn door de staat goedgekeurd en nationaal geaccrediteerd.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At Loyola, we do more than prepare teachers. We shape accomplished educators. Our primary aim is to develop highly effective and ethical educational leaders and change agents who share our convictions ... Lees meer

At Loyola, we do more than prepare teachers. We shape accomplished educators. Our primary aim is to develop highly effective and ethical educational leaders and change agents who share our convictions about, as well as our commitment to, bringing about social justice by improving education for all children, especially those who suffer most from an inadequate system. Lees Minder