M.Acc. met een concentratie in belastingen

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

U kunt uw carrière in belastingadministratie naar een hoger niveau tillen door een ingeschreven agent te worden, wat het hoogste diploma is dat wordt toegekend door de Internal Revenue Service (IRS). Als ingeschreven agent heeft u het voorrecht verdiend om belastingbetalers voor de IRS te vertegenwoordigen.

De Master of Accounting met een concentratie in belastingen biedt u een basis in geavanceerde boekhoudkundige vaardigheden. Ons curriculum wordt geleid door een faculteit met professionele boekhoudkundige ervaring buiten de klas.

Na voltooiing van het programma bent u bereid om deel te nemen aan de driedelige, uitgebreide IRS-test, die betrekking heeft op individuele en zakelijke belastingaangiften. Mogelijk bent u ook gekwalificeerd om deel te nemen aan het Uniform Certified Public Accountant (CPA) -examen, afhankelijk van de door u gekozen keuzevakken. Als u een van deze referenties verkrijgt, kunt u uw carrière domineren.

 • Cursussen aangeboden alternatieve weekends, beperkte doordeweekse aanbiedingen op de hoofdcampus en online.
 • Ontworpen voor werkende professionals op het gebied van boekhouding.
 • Studenten met beperkte boekhoudkundige ervaring kunnen online de vereisten van de basiscursus invullen.
 • Het programma kan in slechts 12 maanden worden afgerond.
 • Het programma begint driemaal per jaar en begint in augustus, januari en mei.
 • 33-51 credit-uren (gebaseerd op een bachelordiploma).
 • Internationale studenten met een F1-visum zonder een bachelordiploma in boekhouding komen mogelijk niet in aanmerking voor dit programma.

income tax, calculation, calculate

Ingeschreven agentcertificering

Deze informatie is afkomstig van irs.gov.

Volg deze stappen om een ingeschreven agent te worden:

 • Verkrijg een Preparer Tax Identification Number (PTIN);
 • Bezoek de Special Enrollment Examination (SEE) webpagina om je aan te melden voor de test en bekijk het SEE Candidate Information Bulletin en andere nuttige informatie;
 • Bekijk de voorbeeldtestvragen en -antwoorden;
 • Behaal voldoende scores op alle 3 delen van de SEE *;
 • Vraag inschrijving aan en betaal het inschrijfgeld elektronisch bij Pay.gov of door formulier 23 te downloaden en het ingevulde formulier en een cheque naar de IRS te sturen;
 • Slaag voor een belastingcontrole om er zeker van te zijn dat u alle benodigde belastingaangiften hebt ingediend en dat er geen uitstaande belastingverplichtingen zijn. Deze controle wordt namens u uitgevoerd na het indienen van formulier 23.

* Bepaalde IRS-medewerkers zijn op grond van technische ervaring in het verleden vrijgesteld van de examenvereiste.

Zodra u een ingeschreven agent wordt, moet u:

 • Vernieuw uw status als ingeschreven agent elke drie jaar.
 • Zorg voor permanente educatie.
 • Vernieuw uw PTIN jaarlijks.

Educatieve vereisten voor CPA (Florida)

Om in aanmerking te komen als kandidaat voor het Certified Public Accountant (CPA) -examen, moet aan de volgende vereisten worden voldaan (zoals vermeld op de website van de staat Florida):

 1. Een bachelordiploma van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit, tenzij men de bepalingen van de buitenlandse regel gebruikt.
  Het bestuur accepteert diploma's van scholen die zijn geaccrediteerd door de volgende verenigingen: Middle States Association, New England Association, North Central Association, Northwest Association, Southern Association of Colleges and Schools, Western Association of Schools and Colleges, Association of Independent Schools and Colleges die zijn goedgekeurd door de Florida State Board of Independent Colleges and Universities, en Canadian Schools die zijn goedgekeurd door hun provinciale onderwijsinstanties.
 2. Het onderwijsprogramma voor boekhouding moet bestaan uit 36 semesteruren van boekhoudcursussen van de hogere divisie, inclusief dekking van belasting, auditing, financiële en kostenberekening. Het bedrijfseducatieprogramma moet bestaan uit 39 semesteruren van algemene businesscursussen van de hogere divisie, met enkele uitzonderingen. Een micro-economie, een macro-economie, een statistiek, een ondernemingsrecht en een cursus inleiding tot computers kan een lagere divisie zijn. Als onderdeel van de algemene kantooruren moeten aanvragers in totaal zes semesteruren aan ondernemingsrechtcursussen volgen die contracten, onrechtmatige daad en het uniform handelswetboek moeten omvatten. Overtollige boekhoudcursussen van de hogere divisie kunnen worden gebruikt om te voldoen aan de algemene zakelijke vereisten. Elementaire boekhoudklassen zijn nooit acceptabel voor krediet. Cursussen voor niet-boekhoudkundige majors en alle MBA-cursussen die gelijkwaardig zijn aan elementaire boekhouding worden niet geaccepteerd voor deze vereiste.

Examendata

 • April mei
 • Juli augustus
 • Oktober november
 • Januari februari

Toelatingseisen

Toelating tot de masteropleidingen is competitief. Aanvragen worden individueel beoordeeld en toegang wordt aangeboden aan aanvragers die aan zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria voldoen. Alle vereiste documentatie moet worden ontvangen voordat een toelatingsbesluit kan worden aangeboden.

 • Voltooide masteraanvraag voor toelating en niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 50.
 • Een bachelordiploma van een regionaal geaccrediteerde Amerikaanse instelling of een gelijkwaardig diploma voor internationale aanvragers.
 • Officiële transcripties van alle hogescholen en universiteiten die eerder aanwezig waren. Het transcript van de bachelordiploma van de aanvrager moet een diploma-uitreikingsdatum bevatten om te worden beoordeeld voor toelating. Als het diploma van de afgestudeerde is behaald, moet het transcript de datum van de toekenning van de graad vermelden om te worden beoordeeld voor toelating. Elektronische transcripties kunnen worden verzonden naar electronictranscript@nova.edu of per post op:
  Nova Southeastern University
  Enrollment Processing Services (EPS)
  T.a.v .: H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship
  3301 College Avenue
  Postbus 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • Andere toelatingsdocumentatie is mogelijk vereist.

Engelse Taalvaardigheidseis

Alle aanvragers die hun bachelor- en alle graduaatsgraden hebben behaald aan een hogeschool of universiteit waar Engels niet de primaire instructietaal is, moeten een Engelse taaltoets afleggen. Testscores mogen niet ouder zijn dan twee jaar.

 • Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) minimumscores vereist.
 • Internetgebaseerd (iBT) = 79, geautomatiseerde score = 213, papieren score = 550.
 • International English Language Testing System (IELTS) minimumscore vereist = 6.
 • Pearson Test of English (PTE) minimaal vereiste zweer = 54.
 • TALK International, School of Languages: Voltooiing van de test van niveau 9 met een score van 85% of hoger.
 • Duolingo-test van het Engels: 105 of hoger.
 • Voltooiing van ENC 1101 en ENC 1102 met een cijfer 'C' of hoger van een regionaal geaccrediteerde instelling.
 • Als de bachelor- of masteropleiding in de afgelopen twee jaar volledig in het Engels is afgerond buiten de VS, is een brief van de instelling op officieel briefhoofd vereist om af te zien van de Engelse taalvereiste. In de brief moet worden vermeld dat alle cursussen in het Engels zijn gegeven.
 • Voltooiing en slagen voor ELS Level 112 Intensief programma Engels voor academische doeleinden.

* Een interview kan ook vereist zijn om het huidige niveau van Engelse taalvaardigheid te bepalen, zelfs als aan de vereiste scores en richtlijnen is voldaan.

people, girls, women

getuigenissen

Steve Carlson
Master of Accounting Student

Toen gecertificeerde financieel planner Steve Carlson zijn bedrijf verkocht en in 2013 met pensioen ging, verwachtte hij niet terug te gaan studeren en een tweede carrière te beginnen. Maar na een paar jaar nadenken deed hij dat.

In 2016 schreef Carlson zich in voor het Master of Accounting-programma van NSU's H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship. In 2018 ontving hij, na voordracht van zijn professoren, de beurs PCAOB (Public Company Accounting Oversight Board).

Gepland om in juni 2019 af te studeren, is Carlson van plan om als financieel analist bij een bedrijf te gaan werken. Carlson crediteert NSU door hem een concurrentievoordeel te geven bij het starten van een tweede carrière en terug te geven aan de gemeenschap. Onderweg hoopt hij 'het terug te betalen en het vooruit te betalen' door terug te keren naar de NSU om les te geven.

"Ik zou graag willen nemen wat ik in de branche heb geleerd en mijn eigen bedrijf heb en die vaardigheden aan studenten leren zodat ze zich beter kunnen aanpassen wanneer ze de klas verlaten", zei hij.

'Nadat ik met pensioen was gegaan, dacht ik diep na over wat ik de volgende helft van mijn leven wilde doen. Het uitgangspunt was het behalen van een boekhoudkundige opleiding. Het gebied van accounting is uitdagend en het is ook een gebied waar veel vraag naar is. ”

Als gecertificeerd financieel planner had Carlson al meer dan 20 jaar zijn eigen bedrijf in Raleigh en Hendersonville, NC.

'Toen ik met pensioen ging, had ik vakantie nodig. Ik vestigde mijn eigen praktijk nadat ik was verhuisd naar een staat waar ik niemand kende en geen natuurlijke markt had. Ik ben begonnen zonder klanten. Ik had alles bereikt wat ik wilde doen ', zei Carlson, die naar Florida verhuisde om dichter bij zijn ouders te zijn.

'Mijn belangrijkste motivatie om terug te gaan naar de universiteit was dat ik iets nodig had met mijn tijd. Ik wilde iets dat doelgericht was en dat ik kon blijven doen buiten het gebied van financiële dienstverlening, 'zei Carlson, die in 1986 zijn bachelor in business behaalde aan de Le Tourneau University in Longview, Texas.

Carlson startte het boekhoudprogramma 'op ground zero' zonder formele opleiding op dat gebied. Hij blonk uit met het NSU-voordeel van de faculteit met ervaring in het veld, ondersteuning en studiebeursondersteuning en voorbereiding op vacatures.

“Omdat ik geen boekhoudkundige achtergrond had, wilde ik een programma dat diep in de basis zat. NSU had een competitief masterprogramma en het was lokaal, wat voor mij een bepalend punt was. Ik wilde persoonlijk lessen kunnen volgen, niet alleen online. Ik had het gevoel dat ik het talent had om het goed te doen en ik wilde mezelf bewijzen dat ik het kon. Dit leek me de perfecte kans ”, zei hij.

“Ik ben erg dankbaar voor wat ik bij NSU heb geleerd en de boekhoudkundige kennis die ik in korte tijd heb opgedaan. De instructeurs hebben dat mogelijk gemaakt met hun input en hun interesse om hun studenten te zien slagen. Ik geloof dat echt. '

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Lees meer

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Lees Minder