Studie Master's Programma's in Litouwen

Master Opleidingen in Litouwen 2018

Studie in Litouwen

Hoger Onderwijs in Litouwen

Voordat wordt ingegaan op inschrijven in een van de universiteiten hier, begrijp het onderwijssysteem aanwezig. Het eerste school hier dateert uit 1387. De meeste van de vroege scholen hier had een christelijke invloed, en in sommige opzichten, dit is nog steeds aanwezig in de huidige 's meer moderne scholen van het hoger onderwijs. Eenmaal alleen voor de adel hoewel, hebben burgers gewilde kansen hoger onderwijs sinds 1579, toen de Universiteit van Vilnius in eerste instantie werd opgericht. Vytautas Magnus University werd ook vroeg opgericht, in een tijd dat de lokale bevolking gewild andere landen voor beter onderwijs.

Vandaag 's bevolking heeft een hoge alfabetiseringsgraad.Daarnaast heeft het een hoog percentage van de volwassenen die hebben geavanceerde onderwijs in vergelijking met andere Europese landen. Veel mensen spreken van een tweede taal, waarvan Engels is gemeenschappelijk. Vanwege het ontbreken van een sterke werkgelegenheid in veel opkomende gebieden, veel studenten emigreren naar gebieden waar de werkgelegenheid is beschikbaar, waaronder heel Europa. Sommigen doen dit voorafgaand aan het ontvangen van hun formele opleiding, ook.

Het land heeft ongeveer 15 openbare universiteiten. Het heeft ook een aantal openbare scholen, en zowel openbare als particuliere hogescholen en universiteiten. Overweeg een paar van de grootste.

  • Universiteit van Vilnius is de oudste van alle universiteiten in Noord-Europa en is een openbare universiteit. Het is ook de grootste universiteit in Litouwen.
  • Kaunas University of Technology, een zeer moderne school, is de grootste school met een technische focus op alle van de Baltische staten. Het is ook de tweede grootste school in het land.
  • Kaunas University of Medicine
  • Litouwse Universiteit van Landbouw
  • Vytautas Magnus University
  • Litouwse Academie voor Muziek en Theater
  • Litouwse Academie voor Lichamelijke opvoeding
  • De Algemene Jonas Zemaitis Militaire Academie van Litouwen
  • Siaulii Universiteit

Elk van deze scholen heeft een andere focus, hoewel sommige van hen bieden een meer uitgebreide opleiding voor studenten die willen een meer gedegen opleiding. Het is echter gebruikelijk dat hogescholen en universiteiten hier om een ​​sterke focus hebben op een gebied van het onderwijs.

 

Wat te studeren

Zowel lokale als internationale studenten studeren een aantal gebieden. Echter, het land heeft behoefte aan geavanceerde gezondheidszorg en geneeskunde. Het heeft ook een sterke wetenschap en wiskunde programma. De scholen hier zien een upgrade naar meer technologisch geavanceerde functies, ook. In feite is dit een van de grootste aandachtsgebieden in het land 's educatieve programma's.

Undergraduate studies is de focus van de student 's post-secundair onderwijs carrière. Dit duurt over het algemeen tussen de drie en vier jaar. Van daaruit zullen de studenten verhuizen naar een professional master opleiding. Deze programma's duren tussen de een en twee jaar ook.Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende universiteiten in het land. In sommige gevallen blijven de studenten op school en vullen hun doctorale studie, die kan oplopen tot vier extra jaar onderwijs.

Binnen het systeem, zullen de studenten 1600 werkuren per academisch jaar verdienen. De verdiencapaciteit van een studiepunt staat voor 40 uur van de student werk binnen dat domein. Opties zijn beschikbaar voor flexibel leren, waaronder full-time dag-en part-time avondcursussen. De meeste cursussen loopt van september tot juni.

 

Student Visa Eisen

In sommige gevallen, kan de student geen visum nodig. Litouwen is een onderdeel van de Europese Unie, dat maakt reizen veel gemakkelijker voor degenen die wonen in de buurlanden. Echter, de meeste zullen nog steeds een visum nodig hebben om te blijven in het land op lange termijn. De student moet zich eerst wenden tot het International Relations Office binnen de gekozen universiteit voor hulp bij het verkrijgen van dit document.Dit bureau zal dan de voorbereiding van de noodzakelijke documenten en bieden een tijdelijke verblijfsvergunning toepassing. Vervolgens moet de student een Litouwse ambassade bezoeken om zijn of haar aanvraag in te vullen. Er zijn vergoedingen voor deze visa. Een visum kan een student om in het land te blijven tot maximaal een jaar voor de studie.

 

Waarom studeren in Litouwen?

De meeste mensen hebben genoeg keuzes om uit te kiezen als het gaat om internationale studie, maar Litouwen 's onderwijssysteem is ideaal voor de meeste. Daarnaast heeft het land kansen in een aantal ontwikkelingslanden sectoren, waaronder op het gebied van technologie en geneeskunde. Hoewel veel mensen emigreren in plaats van verblijf, zal de internationale studenten de mogelijkheid hebben om een ​​sterke cultuur en een gevarieerde gemeenschap te omhelzen wanneer je hier aankomt. Dit kan maken het de ideale plek voor mensen om te bezoeken en te bestuderen voor meerdere jaren.

Over Litouwen

Voor veel studenten, het vinden van de juiste plek om een ​​opleiding te krijgen is van cruciaal belang. Voor internationale studenten, kan het land van Litouwen niet lijkt een instant keus, maar dit land heeft veel aan particulieren op zoek naar een uitdagende educatief programma met volop gelegenheid om te leren over een diverse cultuur te bieden. Om deze reden kan het hoger onderwijs in Litouwen de ideale keuze voor sommige studenten zijn.

Het land bekend als de Republiek Litouwen is gelegen in het noordelijke deel van Europa. Het is de grootste van de drie Baltische staten en ligt aan de oevers van de Baltische Zee. Letland, Wit-Rusland, Polen en Kaliningrad Oblast toch allemaal op zijn grenzen. Het land 's geschat bevolking is ongeveer 3.000.000. Van die, velen leven in Vilnius, de grootste stad van het land en ook de hoofdstad. De meeste locals spreken Litouws, hoewel Lets is een secundaire taal hier gesproken.Studeren hier stelt individuen in staat om een ​​rijke historie en een prachtige, meer afgelegen plek om te wonen te verkennen.

 

Klimaat

Woont in Litouwen voor de behoeften van het hoger onderwijs is waarschijnlijk een plezierige ervaring zijn. Litouwen heeft de normale Europese klimaat, met droge en warme zomermaanden en strenge winters. Koude wind de neiging te veroorzaken temperaturen te laten vallen in de buurt van nul graden F in veel gebieden tijdens de wintermaanden. Sneeuwval kan voorkomen en, tijdens de zomermaanden, kan luchtvochtigheid hoog geworden hier.

 

Samenleving

Woont in Litouwen zal studenten in staat stellen een cultuur van muziek, festivals, en religie te omarmen. Er is een sterke jazz-traditie hier aanwezig, maar goed eten en ongelooflijke kunsten (met inbegrip van theater, muziek en beeldhouwkunst) zijn hier ook aanwezig.Van paardenraces tot het verkennen van de schatten van historische gebouwen en gebieden van het land om te genieten van een spelletje van professioneel basketbal, het land biedt voor elk wat wils.

Feiten over Litouwen

Litouwen is gelegen aan de oostelijke kust van de Baltische Zee en grenst Letland in het noorden, Wit-Rusland op het oosten en zuiden, en Polen en de regio Kaliningrad van Rusland op het zuidwesten. Het is een land van glooiende heuvels, veel bossen, rivieren en beken en meren. Zijn belangrijkste natuurlijke hulpbron is landbouwgrond. Litouwen heeft een van de snelst groeiende economieën in de Europese Unie en de Verenigde Naties Human Development Index United geeft Litouwen als een "zeer hoge menselijke ontwikkeling " land.

 

Hoofdstad: Vilnius
Officiële Talen: Lithuanian
Overheid: Parlementaire republiek
Bevolking: 2966954
Bruto Binnenlands Product: $ 65.014000000000
Valuta: Litouwse litas (LTL)
Tijdzone: (UTC 2)