Liberal Studies (MA)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

De kerncursussen van het programma baseren je in de geschiedenis van ideeën en in de praktijk van duurzaam schrijven, terwijl je een intellectuele peer-community ontwikkelt. Van daaruit kun je vertakken, gebruik maken van het rijke aanbod en de voorname faculteit van The New School . Werk samen met een facultair adviseur en een studieadviseur om een ​​robuust Pathway te creëren dat is afgestemd op uw individuele behoeften en academische ambities. We bieden een rijke selectie van cursussen met hoogleraren van wereldklasse die uw kennis van de kritische theorie, de geschiedenis van ideeën, esthetica, filosofie, politiek, antropologie en mediatheorie kunnen uitbreiden - waar uw nieuwsgierigheid u ook brengt. Cursussen zijn zowel overdag als 's avonds beschikbaar om in zelfs het drukste schema te passen.

De kern van het programma bestaat uit twee kerncursussen. De eerste - The Making of the Modern World - beschouwt de oorsprong en het lot van moderne samenlevingen als begrepen door belangrijke denkers die de moderne sociale ontwikkelingen hebben uitgelegd en voorstaan, evenals degenen die ernstige zorgen koesterden over de vorm van het moderne leven. We behandelen belangrijke stromingen in de kunst, sociale geschiedenis, culturele theorie, literatuur, politiek en filosofie. Onze tweede kerncursus - het Master Critical Writing Seminar - helpt studenten om te werken aan non-fictie schrijven en kritiek zodat ze hun eigen opvattingen beter kunnen uiten met helderheid en kracht. Studenten gebruiken deze cursus vaak om de vereiste MA-scriptie te schrijven, een onderwerp van hun keuze diepgaand te onderzoeken en een inhoudelijk en gepolijst werk van proza ​​te produceren.

leerplan

Om de MA in Liberal Studies te behalen, moet een student in totaal 30 credits behalen met een minimum cijferpuntgemiddelde van 3,0.

Maximaal drie studiepunten die aan een andere universiteit zijn behaald, kunnen worden toegekend in de richting van de kredietvereiste voor de masteropleiding. Zevenentwintig studiepunten moeten worden ingevuld bij The New School for Social Research.

Keuzevakken
Naast de vereiste vakken, kunnen studenten kiezen uit een breed scala aan cursussen aangeboden door de Commissie Liberale Studies om interdisciplinaire expertise en een onafhankelijke benadering van leren te bevorderen. De faculteit is bijzonder sterk in de vier hieronder beschreven studiegebieden, maar studenten zijn vrij om elke combinatie van goedgekeurde cursussen te volgen die zij wensen.

 • Literatuur, kunst en esthetiek
  Studenten met interesse in woord, beeld en cultuur vinden een breed scala aan cursussen in literatuur, film, visuele kunst, gender- en seksualiteitsstudies en esthetische theorie. Sommige cursussen richten zich op een bepaalde schrijver, kunstenaar of tijdsperiode; anderen kiezen voor een geïntegreerde benadering van esthetische bewegingen of onderwerpen.
 • Intellectuele geschiedenis en moderne gedachte
  Cursussen in deze groep stellen studenten in staat competentie en faciliteiten te ontwikkelen met de ideeën die onze geschiedenis en onze tijd bepalen. Sommige cursussen onderzoeken historische perspectieven; anderen kijken intensief naar het intellectuele leven van de moderne tijd.
 • Kritiek en publicatie
  De manier waarop het denken en de kunst worden gecommuniceerd, verandert voortdurend. Cursussen op dit gebied behandelen de geschiedenis van communicatiemiddelen en hun huidige en nieuwe vormen. Deze cursussen bieden niet alleen praktische instructie in de huidige culturele media, maar ook een context om het veranderende terrein van mediabeelden te begrijpen.
 • Media en cultuur
  De trage eclips van traditionele gedrukte en uitgezonden media roept vragen op over de aard van media in het algemeen en de invloed ervan op cultuur, politiek en het dagelijks leven. Cursussen op dit gebied omvatten zowel de klassiekers van de mediatheorie als prangende vragen in de hedendaagse media en cultuur.

Programma hoogtepunten

 • 30-credit interdisciplinair programma.
 • Ontwikkel contextuele denk- en schrijfvaardigheden over verschillende alfa-disciplines in een positieve, beoordelingsvrije omgeving.
 • Ontwerp je eigen curriculum en ga in gesprek met vooraanstaande geleerden, journalisten en intellectuele schrijvers.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Discover a new kind of university in New York City, one where scholars, artists, and designers come together to challenge convention and create positive change. Our university takes full advantage of ... Lees meer

Discover a new kind of university in New York City, one where scholars, artists, and designers come together to challenge convention and create positive change. Our university takes full advantage of its location in one of the most vibrant and diverse cities in the world. Our colleges include Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, the College of Performing Arts, The New School for Social Research, the Schools of Public Engagement, and Parsons Paris. Lees Minder
Ga naar de website van de school