Studie Master's Opleidingen in Libanon

Masters in Libanon 2018

Studie in Libanon

Hoger Onderwijs in Libanon

Libanon houdt de # 5 plek voor het onderwijs in wiskunde en wetenschap, volgens de Global Information Technology Report 2013, een lijst samengesteld door het World Economic Forum. Andere opmerkelijke verschillen zijn # 10 voor de beste algehele kwaliteit in onderwijs en # 13 voor kwaliteit in het beheer van haar schoolsysteem.

Onder-en post-graduate studies in de geschiedenis, is de kunst en geesteswetenschappen gecentreerd in een levend laboratorium bij het studeren in Libanon.Locatie en de geschiedenis van het land maken de studie van taal, cultuur, wereldgodsdiensten, buitenlandse betrekkingen en internationale handel ideale bezigheden hier.

Libanon ligt aan het noordelijke einde van de Great Rift Valley, het aanbieden van een no-andere-plaats-op-aarde gelegenheid om de geologie studeren, tektonische platen, en de geboorte van nieuwe continenten als het gebeurt. Olie en aardgas zijn onlangs binnenland en onder de Libanese zeebodem ontdekt; studenten die geïnteresseerd zijn in techniek en exploratie van deze natuurlijke hulpbronnen kunnen leren over hen vanaf de grond opgebouwd, letterlijk, in Libanon.

 

Universiteiten in Libanon

Van de 41 universiteiten met de nationale accreditatie in Libanon, drie van hen verdienen een plek in de Webometrics Ranking of World Universities:

  • Amerikaanse Universiteit van Beiroet (AUB) in 250e plaats
  • Universite Saint Joseph de Beyrouth, # 2332
  • Lebanese American University, # 2630

 

Het Academisch Jaar

De universiteit schooljaar begint in oktober. Het tweede semester volgt in februari met een zomer sessie daarna. De Libanese curriculum en andere voorschriften van het schoolsysteem worden beheerst door het Ministerie van Onderwijs, waarvan acht jaar onderwijs vereist voor elke Libanese kind.

Top-ranked AUB vereist collegegeld betalingen voor elk krediet uur tot 15 per semester. Eventuele extra krediet uur kan gratis worden genomen. Collegegeld kosten variëren afhankelijk van het onderwerp en de opleiding te bestuderen. Extra uitgaven student zijn aanvraag, registratie, huisvesting, internet, de ziektekostenverzekering, en student activiteit vergoedingen.

 

Zorgverzekering

Studenten in de Libanese universiteiten betalen een zorgpremie, met tarieven die variëren afhankelijk van het aantal semesters een student.

 

Student Visa

Om te studeren in Libanon, moeten buitenlandse studenten hebben een geldig paspoort dat niet zal vervallen tot zes maanden na terugkeer naar het land van herkomst van de student. Een student een verblijfstitel vereist van alle buitenlandse studenten, ongeacht het thuisland.

Elke student die ooit naar Israël zullen toegang privileges worden geweigerd naar Libanon. Visum stempels van Egypte en Jordanië zijn indicatie genoeg om een ​​student de toegang tot het land te ontzeggen.

 

Goed om te weten

Arabisch is de officiële nationale taal, maar wettelijke voorzieningen te treffen Franse toelaatbaar in sommige officiële omstandigheden. Universitaire opleidingen worden gegeven in het Arabisch en het Frans, maar Engels wordt steeds populairder, vooral in studies van de wetenschappen en internationale bedrijfsleven. 

Over Libanon

Schilderachtige Libanon is omgeven in het noorden en oosten door Syrië en Israël naar het zuiden. De Middellandse Zee vormt het land de westelijke grens. Deze strategische ligging heeft Libanon en belangrijke toegangspoort tussen Afrika, Azië en Europa sinds de pre-historische tijden.

Culturele diversiteit door de eeuwen heen heeft zijn stempel gedrukt op het hedendaagse Libanon. Duidelijk overal is de link naar het oude Phoencia, Assyrië, Perzië, het Griekse en het Romeinse Rijk, de Arabische veroveren van de Middellandse Zee kust en Noord-Afrika, de christelijke kruisvaarders, het Turkse Ottomaanse Rijk, en, in meer recente tijden, Frankrijk.

Met zijn ligging komt macht en rijkdom, de redenen Libanon werd ooit bekend als het Zwitserland van het Oosten. Toeristen massaal naar de hoofdstad stad, Beirut, in zulke grote aantallen dat het Parijs van het Midden-Oosten werd genoemd. Burgeroorlog tussen 1975 en 1990 vertrokken blijvende instabiliteit van waaruit het land is nog steeds herstellende.

De Libanees-Amerikaanse dichter, Khalil Gibran, liet een blijvende erfenis van zijn eigen, met name de inspirerende boek, "De Profeet", gepubliceerd in 1923. Gibran wordt beschouwd als de # 3 best verkopende dichter van alle tijden, met Shakespeare en Lao-tzu bovenaan de lijst.

De beroemde ceders van Libanon, afgebeeld op de nationale vlag en het wapenschild, genade bossen van de natie en zijn het onderwerp van de wereldwijde pogingen tot instandhouding die de US Forest Service omvatten.

 

Klimaat

Geografische kenmerken Libanon vertegenwoordigen vier verschillende gebieden - kustvlakte in het westen, een westelijke bergketen (het Libanon gebergte), een vruchtbare centrale vallei (Beqaa), en een oostelijke bergketen (de Anti-Libanon gebergte). Het is heel goed mogelijk om 's ochtends te genieten van een ski-resort in de bergen en zwemmen in de Middellandse Zee dezelfde middag.

De Middellandse Zee buffert de hitte op de westelijke grens, het creëren van een zeer wenselijk gematigd klimaat dat is aangenaam het hele jaar door. De Libanese bergen blokkeren vochtige zeelucht vanuit het binnenland uitspreiden echter waar het klimaat droger en warmer dan aan de kust.

 

Samenleving

De CIA World Factbook beschrijft Libanon als de meest religieus diverse van het Midden-Oosten landen. De bevolking is ongeveer 60% moslim, 39% christen, en een mengsel van andere religies beoefend door de rest van de bevolking. De overheid erkent 17 officiële religies, met elk een bestuursorgaan zich met betrekking tot religieuze en familierecht. Dit confessionalist parlementaire republiek vorm van bestuur maakt census-nemen van een onzekere onderneming en, als gevolg daarvan, heeft geen officiële telling is uitgevoerd sinds 1932. De populatie schatting voor 2010 is 4.125.247, met ongeveer de helft wonen in Beiroet aan de Middellandse kust.

Het mengen van vele verschillende culturen door de millennia heen creëert een levendige vreugde van het leven gevierd in de natie vele festivals en de traditionele muziek, literatuur en culinaire hoogstandjes. Deze dynamische mix van volkeren en gewoonten trekt toeristen uit de hele wereld om een ​​dergelijke mate de New York Times gerangschikt Beirut de # 1 wereldwijd reisbestemming voor haar unieke nachtleven en Hospitality in 2009. In weerwil van haar levendige toeristische sector, veel van de burgers van Libanon nog steeds lijden ontberingen op een bijna universeel niveau na de brutale Libanese Burgeroorlog.

 

Kosten van levensonderhoud

De Libanese regering legt bijna geen beperkingen op te bewegen geld over Libanese grens.Deze laissez-faire houding ten opzichte van de buitenlandse handel wordt beschouwd als instrumenteel om de indrukwekkende economische groei van de natie genoten in het midden van de wereldwijde economische crisis, hoewel een vertraging is begonnen vanaf 2010, toen de overheidsschuld werd vermeld als # 4 de hoogste in de wereld door het Internationaal Monetair Fonds.

De dienstensector, waaronder het bankwezen en het toerisme, maakt ongeveer 65% van de beroepsbevolking, industrie 26%, en de landbouw 12%.

Feiten over Libanon

Libanon ligt aan het oostelijke uiteinde van de Middellandse Zee, ten noorden van Israël en het westen van Syrië. Het vier-vijfde van de grootte van Connecticut. Het Libanon gebergte, die parallel loopt aan de westkust lopen, het grootste deel van het land, terwijl aan de oostelijke grens is de Anti-Libanon range. Libanese economie volgt een laissez-faire-model. Het grootste deel van de economie wordt dollarized, en het land heeft geen beperkingen op het kapitaalverkeer over de grenzen. Tussenkomst van de Libanese regering in de buitenlandse handel is minimaal.

 

Hoofdstad: Beirut
Officiële talen: Arabisch
Overheid: Unitary confessionalist parlementaire republiek
Bevolking: 4224000
Bruto Binnenlands Product: $ 61.444000000000
Valuta: Libanees pond (LBP)
Tijdzone: (UTC 2)