Lees de Officiële Beschrijving

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Bereid Zuigelingen aan Kinderdagverblijven voor Academisch Succes

Ontwikkel de leerreis voor jeugd vanaf de geboorte tot acht jaar oud in de Master of Education (MEd) in het programma voor vroegtijdige opvoeding. Aangeboden door de Grand Canyon University's (GCU) College of Education, biedt deze meesters in het vroegtijdig onderwijs programma een brede onderwijsfocus. Onderzoek kindontwikkeling en vroege interventies voor kinderen vanaf geboorte tot pre-K, en beheers de kennis die nodig is voor uw K-3 onderwijscertificaat.

Deze masteropleiding in het kleinschoolse onderwijs is ideaal voor loopbaanwisselaars en andere personen die gepassioneerd zijn over het vakgebied van het onderwijs. Leer concepten om u te introduceren in het leren en leren in de 21e eeuw. Bij GCU worden tal van mogelijkheden aangeboden om uw leer toe te passen. Veldervaring en leeronderwijscomponenten tijdens uw programma staan ​​u bloot aan diverse leeftijdsgroepen en werken met jongeren van verschillende ontwikkelingsstaten en intellect.

Programma's die leiden tot certificering van de leraren kunnen practicum uren, examens, studentenonderwijs en een institutionele aanbeveling van GCU vereisen. Als u ingeschreven bent in het MEd Early Childhood-programma, moet u acht weken cursusonderwijs voltooien in een geboorte tot pre-K-instelling en acht weken in een K-3-klasse instelling.

degree Outcomes

Leer de vaardigheden van effectieve kinderopvang

In de masteropleiding in het vroegere jeugdopleidingsprogramma richt je je op onderwerpen waarmee je jeugd helpt bij het ontwikkelen van de basis voor vroegtijdig leren. Je onderzoekt onderzoek over ontwikkeling en ontwikkeling van kinderen en leren manieren om de mijlpalen te beheersen. Onderzoek kinderbegeleiding en activiteit tijdens stageopleidingen in een geboorte tot kleuterschool en in een K-3 instelling. Na de succesvolle afronding van de coursework en de eisen van de staat, kunnen deze meesters in de opleiding voor de vroege jeugdopleiding leiden tot licenties voor het onderwijs.

Wat je leert

Bestudeer ons leerplan voor vroegtijdig onderwijs

In deze meesters in het online-programma voor vroege kinderopvoeding studeert docent kandidaten onderwerpen zoals:

  • Instructiemethoden voor de uitzonderlijke leerling en niet-engelse sprekers
  • Classroom engagement en management technieken
  • Ontwikkelingsmijlpalen en methoden van evaluatie
  • Curriculumontwikkeling en -onderwijs voor taalkunsten, wiskunde, wetenschap, gezondheid, sociale studies en de kunst

Uitkomsten carrière

Word een Uitstaande Opdrachtgever

Gemeenschappelijke banen na de Master of Education in Early Childhood Education omvatten voorschoolse leraar, kinderopvang directeur, kinderontwikkeling specialist, schoolprogramma directeur en onderwijs advocaat. Potentiële werkplekken zijn onder meer publieke en prive-basisscholen, kinderdagverblijven, kinderopvangcentra en sociale dienstbureaus.

Opmerking: dit programma is onlangs herzien. Openbaarmaking statistieken over dit programma voordat het werd herzien, gaf aan dat 76 procent van de studenten op tijd studeerde (binnen 25 maanden) en afgestudeerd met een mediane leningskuld van 32.791 dollar.

programma Locaties

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond

Grand Canyon University's avondprogramma's tegemoet te komen aan de eisen van de werkende professionals die liever een in-person leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet