Le Management des Affaires en Contexte Europeen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde wordt beschouwd als de belangrijkste economische en zakelijke faculteit in de Westelijke regio van Roemenië vanwege de hoge kwaliteit van haar academische gemeenschap en de kwaliteit van haar academische programma's. Het educatieve aanbod is divers en ontworpen om een ​​breed scala aan kansen voor zijn studenten te bieden. De grootste afdeling van de faculteit is de Department of Management, gericht op het stimuleren van studenten om excellentie te bereiken door eersteklas informatie, opleidingsmogelijkheden en professionele ontwikkeling aan te bieden om bekwaam en concurrerend te worden, aanpasbaar aan elke organisatorische omgeving.

De masteropleiding Business Management in de Europese context (MACE) is een tweejarig studieprogramma, in samenwerking met de Lille 1 University - Science and Technology. De studenten die deelnamen aan deze opleiding hebben de mogelijkheid om een ​​semester te studeren aan IAE Lille, binnen het Master programma MSG - Algemeen management van Business Units. Na een succesvolle afronding van deze mobiliteit, ontvangen studenten een dubbel diploma op het gebied van management.

De opleiding Business Management in de Europese context biedt een hoge opleiding op het gebied van internationaal bedrijfsmanagement en intercultureel management.

Hoofdtitel titels

  • Europees beleid. Interne markt.
  • Internationaal bedrijfsbeheer.
  • Enterprise-omgeving en strategieën.
  • Europees projectmanagement.
  • Strategische en relationele marketing van een MKB.
  • Internationale financiële en industriële strategie.
  • Zakelijke communicatie en onderhandeling.
  • Innovatiemanagement en risicobeheer.
  • Ondernemerschap en leiderschap.
  • Stage stadium.

Potentiële arbeidsmarktposities na afstuderen

Vacatures: Manager verantwoordelijk voor operationele units, franchise netwerkfacilitator, productmanager, management consultant Hoge mate van inzetbaarheid bij multinationale bedrijven en internationale organisaties

Het doel van het MACE double-diploma masterprogramma in samenwerking met IAE van Lille is managers op te leiden die een holistische benadering van de organisatie hebben om de verworven kennis op een praktische, adaptieve en evolutieve manier te implementeren.

De West University van Timisoara is een van de geaccrediteerde universiteiten in Roemenië die het voorbereidingsjaar van de Roemeense taal organiseert. Deze taalcursus is verplicht voor studenten die in het Roemeens willen studeren en in deze zin geen taalcertificaat hebben. Tijdens het voorbereidingsjaar verwerven studenten ook de vereiste kennis van de Roemeense taal en specifieke kennis in verband met het toekomstige trainingsprofiel (anatomie, fysica, scheikunde, technische tekening enz.) Als het curriculum in het Roemeens is georganiseerd.

De link naar het programma is hier .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Universitatea de Vest din Timi?oara (UVT) / West University of Timi?oara (WUT) is the main higher education institution and research center in Western Romania.

Universitatea de Vest din Timi?oara (UVT) / West University of Timi?oara (WUT) is the main higher education institution and research center in Western Romania. Lees Minder