Launchpad (met MA in ondernemerschap)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit is je kans om een tech-start-up te smeden met een stipendium van £ 16.000 terwijl je je zakelijke en technische vaardigheden verbetert. Launchpad biedt u betaalde mogelijkheden om de ontwikkeling van een startende technologie met een hoog groeipotentieel te stimuleren, terwijl u een MA in ondernemerschap verdient zonder hieraan verbonden kosten.

Invoering

Launchpad brengt teams van software-ingenieurs, digitale creatievelingen en mensen uit het bedrijfsleven samen om uitdagingen in de sector op te lossen - en neemt instructies op van bedrijven als Sony en Hitachi. U profiteert van zakelijke ondersteuning, mentoring en training. Via de MA krijg je kennis in ondernemerschap, business governance, management en onderhandeling - gecoördineerd met de ontwikkelingsfase van je bedrijf. Dit betekent dat je je nieuw verworven vaardigheden zult toepassen op het exacte moment dat ze nodig zijn, en vertrekt als directeur van een levensvatbare start-up met een volledige masteropleiding.

Launchpad is een innovatief postdoctoraal incubatie- en versnellingsprogramma. Het wordt mede gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en Research England.128607_rsz_mimi-thian-lp1akiuv3yo-unsplash.jpg

Wat je zult leren

U krijgt niet alleen een MA in ondernemerschap, maar u wordt ook ondersteund om op te komen als een van de oprichters van een snelgroeiend digitaal bedrijf. Launchpad is een incubatie- en ontwikkelingsprogramma voor bedrijven, waarmee u uw expertise in markten, klanten, investeerders en hoe een bedrijf werkt kunt vergroten.

U brengt relevante bedrijfs- en managementkennis in de praktijk, inclusief financiën, verkoop en marketing. Met behulp van reflecterende oefeningen, verken je projectmanagementtechnieken en bouw je leiderschapsvaardigheden op. En door te kijken naar communicatiestrategieën in verschillende media, krijgt u een beter beeld van uw rol in een team en ontwikkelt u uw interpersoonlijke vaardigheden.

Als ondersteuning voor uw expertise onderzoekt u moderne zakelijke en managementkwesties en -praktijken en evalueert u informatie, bedrijfsgebieden en werkmethoden. Ten slotte zult u creatieve ideeën analyseren, evalueren en toepassen, zodat u originele oplossingen kunt bedenken voor complexe problemen.

modules

 • ontdekken
 • Onderzoek 1
 • Ontwikkelen
 • Onderzoek 2
 • uitvoeren

De bovenstaande modules zijn die welke door onze studenten worden bestudeerd of nieuwe worden voorgesteld. Programmastructuren en modules kunnen veranderen als onderdeel van onze curriculumverbeterings- en beoordelingsprocessen. Als een bepaalde module belangrijk voor u is, bespreek dit dan met de cursusleider.

Hoe je zult leren

Je neemt deel aan studiesessies en hebt volledige toegang tot onze academische ondersteuningsbronnen. Er zijn ook mogelijkheden om uw bedrijf te ondersteunen en te ontwikkelen door samen te werken met andere afdelingen, zoals de Games Academy en de School of Communication Design.

Evaluatiemethoden

U moet een reeks academische beoordelingen voltooien die rechtstreeks op uw bedrijf worden toegepast. Deze omvatten marktonderzoek, een projectplan en een businessplan.

Toelatingseisen

Een eerste graad met minimaal 2: 1 of gelijkwaardige ervaring in de branche.

Launchpad-startups vereisen een aantal vaardigheden, dus we verwelkomen applicaties van mensen met verschillende afgestudeerde en professionele achtergronden die een ondernemende ambitie hebben. Gewoonlijk omvatten deze:

 • programmeurs
 • Bedrijfsontwikkelaars
 • ondernemers
 • Digitale ontwerpers zoals UI / UX
 • 3D-artiesten en animators
 • Game-ontwerpers en ontwikkelaars
 • Webontwikkelaars

Omdat deze cursus het opzetten van een bedrijf in het VK inhoudt, betreuren we het niet voor internationale (niet-EU) aanvragers die een Tier 4-studentenvisum nodig hebben.

APL-aanvragers die ervaring gebruiken om te solliciteren, moeten er rekening mee houden dat er £ 200 inschrijvingskosten zijn voor deelname met geavanceerde status of met vrijstelling van specifieke modules of tegoed.

Taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je Engelse taalvaardigheden aantonen die voldoende zijn ontwikkeld om je studies succesvol af te ronden. We accepteren een reeks erkende Engelse taalkwalificaties die gelijkwaardig zijn aan het International English Language Testing System (IELTS) Academische minimumscore van 6,5 in het algemeen, met een minimum van 6,0 in Lezen, Schrijven, Spreken en Luisteren.

Vergoedingen, kosten

Jaar 1

U ontvangt £ 16k belastingvrij, verdeeld in maandelijkse termijnen. Uw zakelijke kosten zijn voldaan en uw MA-kosten zijn kwijtgescholden.

Jaar 2

U wordt gefinancierd door de investering die u tegen het einde van jaar 1 doet.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Lees meer

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Lees Minder
Falmouth , Falmouth + 1 Meer Minder