Studie Graduate Studies in Kenia

Masters Programma's in Kenia 2018

Studie in Kenia

Hoger Onderwijs in Kenia

Wat uw hoop en dromen zijn voor de toekomst en een succesvolle carrière, de kans groot dat uw zoekopdracht te beginnen in het land van Kenia, waar academische studies worden aangeboden in vele gebieden en uitstekende universiteiten.

Met meer dan 16 openbare universiteiten en 28 prive-universiteiten, studenten hebben vele opties die er te wonen om een ​​hogere opleiding te krijgen. In 2010, waren er meer die 50.000 internationale studenten in Kenia. Met een dynamische academische klimaat in Kenia, zijn veel instellingen groeien in inschrijving nummers in zowel de private als de publieke hogescholen en universiteiten.Kenia is het ervaren van een groot aantal buitenlandse studenten die willen inschrijven voor academische instellingen en vanwege het, heeft de multi-culturele aantrekkingskracht steeds aantrekkelijker voor studenten over de hele wereld geworden.

Uitwisselingsprogramma's zijn beschikbaar voor verschillende buitenlandse universiteiten die de rijke cultuur en de diversiteit die studenten ervaren in staat stelt tijdens hun academische leren.

Aankomende studenten kunnen naar de Keniaanse ministerie van Onderwijs , de meest uitgebreide lijst van Keniaanse onderwijskansen.

Wat u ook kiest om te studeren in Kenia, kunt u verzekerd zijn van de kwaliteit en de erkenning die gedurende de carrière zal gaan. Kenia is bekend om zijn verworven hoeveelheid middelen die de afgelopen jaren in zijn onderwijssysteem.

Zodra u beslissen over een academische carrière in Kenia, kunt u zich verheugen op een succesvolle carrière.In Kenia, is er geen vaste minimum salaris en de werkweek is normaal gesproken 45 uur. Veel expats werken in een non-profit organisatie zoals de Verenigde Naties, waar de beloning is zeer hoog in vergelijking met de lokale levensstandaard.

Als professioneel student of professionele carrière, het fiscale jaar begint in Kenia begint 1 januari van elk jaar. De inkomstenbelasting wordt normaliter ingehouden van werknemers 'pay. De belasting zal variëren van 10 tot 30 procent, net als in veel andere landen.

Bij een bezoek aan Kenia, zal u gevraagd worden om een ​​inreisvisum te hebben. Regelmatige bezoekers moet worden afgegeven een meervoudige reis visum. Het visum is goedgekeurd door de immigratie en is goed voor zes tot 12 maanden. Echter, het visum is niet de enige instantie om het land binnen te komen. De immigratie ambtenaar kan ook een bezoeker toegang weigeren als immigratie-eisen niet wordt voldaan.

Als u nadenken een studie in het buitenland programma, overweeg dan een Aberdare National Park avontuur.Het park, opgericht in 1950 in een poging om de wilde dieren en de hellingen van de Aberdare bergen beschermen, zal je in staat zijn om wilde dieren ongelooflijk aantrekkelijk bekijken, van olifanten tot neushoorns.

U kunt ook overwegen een bezoek aan Lamu, de oudste stad van Kenia. Tijdens een semester studie in het buitenland, kunt u zelden weerstaan ​​aan de Donakey Sanctuary waar u 3000 werken ezels en verschillende musea die zijn gewijd aan de cultuur van het Swahili.

Je moet tijdens je bezoek aan Kenia veel interessante mensen verwachten, of het nu voor een semester of een vierjarige academische opleiding. Je moet bereid zijn om mensen te ontmoeten en te zien bezienswaardigheden die je misschien nooit in staat zijn om opnieuw te beleven.

De Universiteit van Nairobi biedt ook enkele interessante opleidingen. De belangrijkste opdracht van het college is om te helpen een sfeer van creativiteit en individualiteit. Alle grote programma's worden officieren geleid, zodat wanneer je grafiek uw cursus voor een toekomst zou het perfecte begin in Kenia.

Over Kenia

Het land van Kenia is gelegen in het noordelijke continent van Afrika en wordt begrensd door de Indische Oceaan, Soedan, Oeganda, Somalië en Tanzania. Het land is de thuisbasis voor vele exotische soorten dieren en wilde dieren conserven. Naast het prachtige landschap en de dieren, meer dan 39 miljoen mensen uit verschillende culturen noemen het thuis ook.

Het ervaren van het leven in Kenia is te weten wat het betekent om te werken en wonen in de Afrikaanse cultuur. De dynamische hoofdstad van Afrika is Nairobi, die grotendeels is een technisch centrum voor het land. Als je wilt ervaren allemaal dat Afrika te bieden heeft, studeren in Kenia, waar uw ervaringen zullen worden afgezet tegen het prachtige decor van een culturele Afrikaanse wildernis heeft.

Met meer dan 40 stammen die verschillende talen spreken, de cultuur van Kenia samen te voegen en uitgegroeid tot een unieke mix van mensen die niet gevonden op een ander continent.De grootste zes stammen make-up meer dan de helft van de Keniaanse bevolking en de invloed van de cultuur van het land.

Er is een zeer interessante mix van traditionele kleding, afhankelijk van culturele overtuigingen. Elke stam in Kenia heeft tradities, zoals het huwelijk ceremonies, die worden gedaan in de stammen eigen unieke smaak.

Bijna alle van de mensen in Kenia spreken Swahili en Engels, waardoor de communicatie eenvoudig. U vindt er ook velen die nog steeds spreken hun eigen traditionele talen ook.

Kenia staat bekend om zijn beste safari bestemmingen die veel toeristen proberen elk jaar. Niet alleen is het land dat bekend staat om zijn wilde dieren, maar veel internationale studenten zijn het ontdekken van uitstekende educatieve mogelijkheden die wachten in Kenia 's uitstekende universitaire systeem, dat is uitgegroeid tot wereldwijd erkend.

Kenia en de grootste stad van Nairobi zijn beroemd om hun moderne studie-omgeving en de sportieve, sociale en culturele voorzieningen.Een internationaal knooppunt voor het bedrijfsleven en technologie, Nairobi biedt vele corporate bedrijven die wereldwijd werken, maar bel Kenia huis.

 

Leven in Kenia

Er zijn veel populaire redenen voor het leven in Kenia. De meest positieve reden is de koning en gastvrije mensen, samen met het adembenemende landschap. Engels is de toegewijde officiële taal, maar verschillende talen worden gesproken hier. De gemeenschap van gerenommeerde internationale scholen is waar veel internationale studenten concentraat voor studies alvorens een succesvolle carrière.

Met twee ziekenhuizen in Kenia, kan de behandeling worden duurder en de meeste faciliteiten willen vooruitbetaling. Cash is meestal nodig en persoonlijke ziektekostenverzekering heeft de voorkeur. Als u onder medische behandeling bij het binnenkomen van het land, moet je alle recepten en medicijnen mee te nemen.

Je moet niet vergeten om de lokale kraanwater te drinken of je tanden poetsen met het.Zorg ervoor dat u over alle vereiste inentingen, meestal tetanus, polio, mazelen en difterie. In tegenstelling tot de andere landen in Afrika, cholera en gele koorts vaccinatie certificaten zijn verplicht en malaria behandeling nodig is.

Feiten over Kenia

Kenia ligt aan de overkant van de evenaar in Oost-en Centraal-Afrika, aan de kust van de Indische Oceaan. Kenia grenst aan Somalië in het oosten, Ethiopië in het noorden, Tanzania in het zuiden, Oeganda in het westen en Sudan in het noordwesten. De hoofdstad Nairobi, is een regionaal commercieel centrum. De economie van Kenia is de grootste van het BBP in Oost-en Centraal-Afrika. De landbouw is een belangrijke werkgever en het land van oudsher exporteert thee en koffie, en meer recent verse bloemen naar Europa. De service-industrie is een belangrijke economische motor.

 

Hoofdstad: Nairobi
Officiële Talen: Swahili en Engels
Overheid: Decentrale republiek
Bevolking: 43500000
Bruto Binnenlands Product: $ 75.888000000000
Valuta: Keniaanse shilling (KES)
Tijdzone: (UTC 3)