Studie Masters Opleidingen in Kazachstan

Master's Opleidingen in Kazachstan 2018

Studie in Kazachstan

Hoger Onderwijs in Kazachstan

Het is mogelijk om hier te studeren en het land stimuleert zelfs internationale studenten om het huis te bellen. Het land is een rijke men in vergelijking met anderen in het gebied.Het land 's hoger onderwijs is niet altijd een goede. En, als gevolg van een groot aantal internationale uitwisselingsprogramma's opgezet, het groeit in populariteit over de hele wereld. Ongeveer 50.000 buitenlandse uitwisselingsstudenten uit ongeveer 43 landen aanwezig zijn, vanaf 2013, studeren in een van de verschillende universiteiten hier.

 

Wat te studeren

Die individuen op zoek naar een mogelijkheid om dit land te verkennen 's onderwijssysteem kunnen wensen om hun gebied van studie richten zich op een van de vele aandachtsgebieden. De onderwijssector heeft zich gericht op het binnenhalen van studenten in een aantal specifieke gebieden van onderzoek, onder meer op het gebied van onderzoek en innovatie. Om deze reden is in de afgelopen tien jaar, het land heeft uitstekende middelen voor lokken studenten ontwikkeld, waaronder:

 • 5 National Laboratories
 • 9 Technology Parks
 • 15 Regionale Laboratories

Het doel is om een ​​stevige wetenschappelijke aandacht hier te ontwikkelen met studenten en hebben een drang naar life sciences, energie-efficiëntie, en technologie. Om deze reden, veel mensen die hun hogere opleiding te voltooien in dit land zijn in staat de uitstaande posities te vinden rechts van school, vooral voor degenen die hebben een bewezen track record in een van deze bovengenoemde sectoren.

Universiteiten in Kazachstan

Er zijn tal van scholen in het land, waaronder universiteiten, academies en instituten. Er zijn drie niveaus van het onderwijs:

 • Basis hogescholen bieden fundamentele onderwijs en studenten in staat te werken aan een bachelor 's degree. Onderwijs kost hier tussen de drie en vier jaar.
 • Gespecialiseerde hoger onderwijs bieden studenten met meer specifieke gebieden van onderwijs. Leerlingen uit hier een cursus ontvangt een specialist diploma.
 • Individuen aangaan van wetenschappelijke programma's werken voor het verdienen van hun masters degree, die tussen de drie en zes jaar kan duren.

Daarnaast kunnen studenten ook werken voor het verdienen van hun Doctor in de Wetenschappen, het equivalent van een Doctor of hun Kandidat Nauk, dat is een kandidaat van Wetenschappen programma. De volgende zijn enkele van de meest toonaangevende universiteiten in het land:

 • Academie voor Openbaar Bestuur
 • Almaty Technology University
 • Auezov Zuid KZ State University
 • Oost-Kazachstan staat Technisch
 • Al-Farabi Kazachse National University
 • Kazachse National Medical University (bekend als de toonaangevende school in het land voor medische studies.)

Elk van deze universiteiten stelt hun eigen regels en eisen voor de toelating van internationale studenten. Dit omvat vaststelling kosten voor studenten van plan om hier inschrijven. Het is vaak makkelijkste (en ideaal) tot het aangaan van een uitwisselingsprogramma of een internationale studie programma in plaats van zelfstandig werken met de scholen.

 

Student Visa

Studenten die een school hebben gekozen en ontvangen succesvolle toelating tot een school zal dan in staat zijn om een ​​aanvraag voor een MFA visum. Om dit te doen, zal het individu een brief van de school 's adviesraad verstrekken van informatie over deze aanvaarding nodig. Het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen moeten de toelating goedkeuren. Individuen zullen dan moeten rechtstreeks een aanvraag voor een visum. Dit is vaak het beste gedaan door middel van een ambassade.

 

Waarom studeren in Kazachstan?

Er zijn veel plaatsen in de wereld om te studeren in, maar Kazachstan biedt diversiteit en uitstekende gelegenheid om niet alleen voor de internationale studenten, maar ook voor het individu op zoek naar een land en stad zijn andere merk te maken in na het bereiken van een kwaliteit van het onderwijs. Met scholen en programma's verwelkomen internationale studenten, het proces van het verkrijgen van je opleiding hier is makkelijker te doen dan men zou denken. De beloningen zijn talrijk, ook, vooral voor een persoon die wil leren over een diverse cultuur.

Over Kazachstan

Individuen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van een diverse cultuur kan willen hun internationale ervaring aan boord gebeuren in Kazachstan te maken. Het land is gelegen in Centraal-Azië. Het ligt in de buurt van de Oeral rivier ook, die is in Oost-Europa. Het land is het grootste land in de wereld. Het buurlanden Rusland, China, Turkmenistan, Oezbekistan en Kirgizië. Van de met sneeuw bedekte bergen op de glooiende vlaktes, dit land heeft een divers landschap ook.

Ongeveer 17 miljoen mensen noemen dit land thuis. De hoofdstad van Astana past bij tal van culturen en biedt een unieke combinatie van oude en nieuwe voorzieningen. Meer dan 131 verschillende entiteiten zijn hier aanwezig, deels te wijten aan buurland deportaties in Kazachstan. En, terwijl Kazachstan is de officiële taal, vindt u Russisch en andere talen hier regelmatig gesproken.Rekening houdend met dit alles, kan je je afvragen waarom dit is een ideaal land om in studeren voor uw internationale studies.

 

Klimaat

Als een groot land, Kazachstan 's klimaat verschilt van het ene gebied naar het andere. Echter, dit gevarieerde klimaat biedt nog steeds een plezierige ervaring meeste tijden van het jaar. In de meeste grote steden in dit gebied, vier verschillende seizoenen zijn aanwezig. In de wintermaanden, het is een besneeuwde omgeving, met temperaturen zo lang als-25C. Tijdens de lente maanden, temperaturen variëren van 16 tot 20 graden gedurende de meeste dagen. Tegen de maand mei, zijn temperaturen geëgaliseerd en warmte aanwezig is. Zomer brengt temperaturen zo hoog als 30C in een aantal van de zuidelijke delen van het land, maar dit is erg hoog uit andere gebieden. Tot slot brengt de herfst regent en wind, met temperaturen weer dalen.

 

Samenleving

Zoals eerder vermeld, dit land is een van een breed scala van etnische groepen.Individuen van nomadische stammen die uit heel Europa komen naar het land om een ​​unieke mix van cultuur te bieden. Die wonen in of nabij de stad Astana zal een moderne samenleving te vinden met een sterke ambitie om te groeien en zich ontwikkelen tot een moderne metropool, met alles van sportstadions tot uitgaansgelegenheden.

Een ander gebied populair bij de bezoekers van het hoger onderwijs hier is de stad Almaty. Dit land is meer een glooiende landschap met minder van een traditionele stad voelen. De bergen zijn op de achtergrond. Toch, dit is een grote stad met een uitstekende lekker eten, een sterke nachtleven, diverse musea en clubs. Er zijn ook skigebieden in deze regio.

Feiten over Kazachstan

Kazachstan ligt in het noorden van de Centraal-Aziatische republieken en wordt begrensd door Rusland in het noorden, China in het oosten, Kirgizië en Oezbekistan in het zuiden en de Kaspische Zee en een deel van Turkmenistan in het westen. In maart 2002 heeft het Amerikaanse ministerie van Handel toegekend Kazachstan status van markteconomie onder de Amerikaanse handelswetgeving. Deze verandering in de status van erkende inhoudelijke markteconomische hervormingen op het gebied van loon-tarief vastberadenheid, openheid voor buitenlandse investeringen, en de overheid de controle over de productiemiddelen en de toewijzing van middelen.

 

Hoofdstad: Kazakhstan
Officiële Talen: Kazahk
Overheid: Dominant-party unitaire presidentiële staat
Bevolking: 16967000
Bruto Binnenlands Product: $ 231.787000000000
Valuta: Tenge (₸) (KZT)
Tijdzone: (UTC 5 tot 6)

Vind jouw opleiding in Kazachstan