Juridische ondersteuning van het bedrijfsleven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Juridische ondersteuning van het bedrijfsleven

&nbsp

Het programma is erop gericht voor te bereiden professionals met kennis van de juridische basis voor de praktische zaken die nodig zijn een moderne managers en ondernemers; sovershenst IAOD juridische opleiding voor staats-en gemeentelijke overheid dat de policy-based beheer en effectiviteit van de wet kan bieden in de economische activiteit.

&nbsp

Education Program biedt de mogelijkheid om een ​​algemeen beeld van de beginselen van economische organisatie, locatie en eigenschappen van de wettelijke regeling te krijgen, om de kennis over de functies van praktische management nemen op verschillende niveaus van de onderneming en van de aslevogo markt in de regio op het niveau van de nationale economie en internationale economische betrekkingen.

&nbsp

Afgestudeerden van het programma zijn bekroond met de kwalificatie (diploma), "Master of Management" specialisatie "Juridische ondersteuning van de economische activiteit."

&nbsp

De afgifte afdeling: Departement der Rechtsgeleerdheid Faculteit der Geesteswetenschappen

Laatst bijgewerkt op sep 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Over de Universiteit Krasnoyarsk vandaag is bekend over de hele wereld als een van de grootste Rocket and Space Centers in Rusland met fundamentele wetenschap, opleiding van hooggekwalificeerde arbei ... Lees meer

Over de Universiteit Krasnoyarsk vandaag is bekend over de hele wereld als een van de grootste Rocket and Space Centers in Rusland met fundamentele wetenschap, opleiding van hooggekwalificeerde arbeid energie en industrie. Meer dan 70% van de Russische ruimtevaart voertuigen zijn ontwikkeld en geproduceerd in Krasnoyarsk. Siberische State University Aerospace (SibSAU), opgericht in 1960 als een unieke instelling voor hoger onderwijs waar de theoretische opleiding wordt gecombineerd met de praktijk in hi-tech bedrijven, is momenteel een hedendaags multi-disciplinaire hogere school waar specialisten in een dergelijke high-tech en innovatief sferen als raket en ruimte productie en computerwetenschappen, international business, financiën, management en de geesteswetenschappen zijn opgeleid. SibSAU heeft opgeleid meer dan 20 000 specialisten voor deze jaren. Meer dan 60% van de ingenieurs, wetenschappers en leidinggevend personeel van de basis van ondernemingen - PJSC "ISS vernoemd naar academicus MF Reshetnev" en PJSC "Krasmash State Enterptise" - zijn de afgestudeerden van de Siberische State University Luchtvaart-en Ruimtevaarttechniek. Tegenwoordig SibSAU vernoemd naar academicus MF Reshetnev is het internationaal gerenommeerde wetenschappelijk en educatief centrum, waardoor een hogere school van de branche, marktleider in het werk van krachttraining voor wetenschappelijke organisaties en ondernemingen van de verdediging instantie op het gebied van de "Space Systems". De universiteit zet de tradities van de hogere technische school te combineren theoretische onderwijs en werken in de wetenschap aangestuurd fundamenteel ondernemingen van de ruimte tak, het wordt beschouwd als een van de innovatieve centra van Rusland. De wetenschappelijke prioriteiten van de universiteit zijn "Space Information Systems", "Secluded Manned Space Systems", "Rocket and Space Vehicles Production". In deze gebieden SibSAU neemt de leidende positie in de Russische Federatie, bovendien, in het werk van kracht opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Lees Minder