Joint Graduate (Master's Degree) Studies: International Master in Performance Analysis of Sport

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Internationale Master in prestatieanalyse van sport

115035_image002.jpg

Overzicht

 • Faculteit: sportonderwijs
 • Taal Engels
 • Vereisten: TOEFL-test - een score van meer dan 550 of IELTS-band - 6.0 (B2-niveau) of hoger
 • Credits: 120 ECTS
 • Begint: september
 • Type onderzoek: voltijds
 • Duur: 2 jaar
 • Jaarlijks collegegeld: 1000 EUR; Niet-Europees - 1625 EUR
 • Vereisten: Bachelor 'degree in de domeinen van de biogeneeskunde, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen
 • Diploma: Master of Sports

Profiel

De 'International Master in Performance Analysis of Sport' is een interuniversitaire masteropleiding die drie Europese universiteiten combineert: Otto von Guericke University Magdeburg (Duitsland), Universidade de Trás-os-Montes en Alto Douro in Vila Real (Portugal), en de Lithuanian Sports University in Kaunas (Litouwen). De opleiding is gebaseerd op een intensieve en toegepaste studie van een wetenschappelijke methodologie van specifieke discipline gebieden, alsmede op multidisciplinaire en interdisciplinaire perspectieven van Sports Studies. Het programma wordt geïmplementeerd met behulp van de mobiliteitsmiddelen van het Erasmus-programma. Studenten zullen de mogelijkheid krijgen om de studie aan drie universiteiten uit te voeren.

Doelen

Het doel van het programma is om experts en ondernemers te trainen in Performance Analysis in Sport; gespecialiseerde kwaliteitscursussen aanbieden die voldoen aan de eisen van de arbeidsmarkt op het gebied van sporttraining; om afgestudeerden vaardigheden te bieden die worden verkregen uit moderne bronnen van kennis gericht op prestatie-analyse in de sport, en is gerelateerd aan de nodige kennis en vaardigheden om carrière te ontwikkelen in internationale instellingen, zowel op het gebied van sportprofessionals als in recreatieve activiteiten. Studies voor afgestudeerden aan de Otto von Guericke-universiteit, Magdeburg, de Universidade de Trás-os-Montes en Alto Douro en de Lithuanian Sports University zijn gebaseerd op studentgerichte activiteiten, waarbij studenten verantwoordelijk zijn voor het beheer van hun studieproces in drie verschillende landen.

Studie plan

114085_Skjermbilde2019-04-15kl.21.57.20.png

Leerresultaten

Van de afgestudeerde wordt verwacht dat hij:

 • Gebruik expertkennis op geselecteerde gebieden van sportprestatieanalyse die bijdragen aan prestatieontwikkeling.
 • Integreer en pas kennis, bewustzijn en begrip toe van de verbetering van atletische prestaties.
 • Pas de analytische, kritische en synthesevaardigheden toe die nodig zijn om persoonlijk en groepsonderzoek uit te voeren op geselecteerde gebieden van prestatieanalyse in sport en aanverwante gebieden.
 • Voer een onafhankelijk onderzoeksproject (proefschrift) uit vanaf de identificatie van de onderzoeksvraag tot de communicatie van de bevindingen.
 • Verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leren en voortdurende ontwikkeling door de ondersteunde voortgang van persoonlijke ontwikkeling en planning (PDP).
 • Aantonen van competente onderzoeksvaardigheden, waaronder die van ethische overwegingen bij onderzoek, wetenschappelijke observatie, meting, hypothese-instelling en testen, reductie van fouten, gegevensinterpretatie, schrijven van rapporten.

Carrièremogelijkheden

De afgestudeerden zullen hun vaardigheden verzamelen om hun activiteiten te concentreren op een prestatieanalyse bij sportclubs, onderzoeksinstituten of revalidatiecentra. Zij zullen de mogelijkheid hebben om de follow-upplannen van sporters in sportclubs en onderzoekslaboratoria (technische documenten, experimentele systemen, laboratoriumonderwijs, enz.) Te controleren en te ontwikkelen. De afgestudeerden zullen kunnen werken als managers in technische afdelingen van nationale en internationale sportorganisaties of in andere functies die rechtstreeks verband houden met onderzoek naar sportprestaties. Ze zullen de mogelijkheid hebben om hun carriere te verlengen in doctorale studies. De afgestudeerden zullen klaar zijn om te functioneren in de internationale marktomgeving bij internationale bedrijven die verantwoordelijk zijn voor sport- en recreatietechnologieën en innovaties. Internationale studies, interdisciplinaire methoden en teamwork zullen niet alleen de inzetbaarheid van de afgestudeerden aanzienlijk vergroten, maar zullen ook hun bereidheid om een eigen bedrijf op te richten, startups op het gebied van creatie en ontwikkeling van moderne sport- en recreatietechnologieën, vergroten en bevorderen.

Algemene toelatingsvoorwaarden

Online toelatingsprocedure voor internationale studenten

Vreemdelingen kunnen worden toegelaten tot Engelstalige programma's van de Lithuanian Sports University als ze de gelegaliseerde middelbare school, middelbare school of hogeschoolcertificaat of diploma kunnen overleggen. Transcripties moeten officieel in het Engels worden vertaald.

De aanbevolen Engelse taalvaardigheid voor diplomastudenten aan het begin van hun studieperiode is B2 volgens het Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) of overeenkomstige IELTS (5.0), of TOEFL (55) *.

Legalisatie van educatieve documenten

Aanvragers die hun opleiding hebben genoten in landen die lid zijn van het Haags Verdrag van 1961 (bijv. Israël, Italië, India, Verenigd Koninkrijk, VS, Australië, Venezuela, enz.), Moeten een apostille bij hun educatieve documenten hebben (in de meeste landen de apostille wordt afgegeven door het Ministerie van Buitenlandse Zaken of het Ministerie van Onderwijs.)

De onderwijsdocumenten van aanvragers die hun opleiding in een ander land hebben genoten (Libanon, Jordanië, de Filippijnen, Syrië, Irak, Iran, Pakistan, enz.), Moeten worden gelegaliseerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken of de diplomatieke missie of consulaire post van het land. waar onderwijs werd genoten.

Stappen voor toelating tot LSU :

 1. Vul een online aanvraagformulier in en verzend het;
 2. Het door de SKVC afgegeven erkenningsdocument buitenlandse kwalificaties aanvragen en indienen;
 3. Deelnemen aan het SKYPE-interview *;
 4. Ontvang een acceptatiebrief;
 5. Vraag en ontvang een nationaal D-visum indien nodig;
 6. Kom naar Litouwen en begin met je studie.

* Toelatingscommissie kan de aanvrager uitnodigen voor het interview op Skype, alvorens een definitief besluit te nemen over toelating.

Notitie:

 • Toelatingscommissie stuurt de definitieve beslissing in augustus 2-9,2021 over toelating en informeert de aanvrager door middel van de voorwaardelijke acceptatiebrief;
 • Door de documenten in te dienen, gaat de aanvrager ermee akkoord dat iemands informatie wordt gedeeld met andere instellingen waarnaar de universiteit kan verwijzen tijdens het verwerken van de academische verificatie.
Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Lithuanian Sports University (LSU) is proud to be the only specialized university in Lithuania, which has been uniting Movement and Sports Science for over eight decades.

Lithuanian Sports University (LSU) is proud to be the only specialized university in Lithuania, which has been uniting Movement and Sports Science for over eight decades. Lees Minder
Kaunas , Vilnius , Magdeburg , Vila Real + 3 Meer Minder