Joint Graduate (Master's Degree) Studies: International Basketball Coaching and Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc International Basketball Coaching en Management

115035_image002.jpg

Overzicht

 • Faculteit: Sport Biogeneeskunde
 • Taal: IELTS 6.0, TOEFL 5.50 of een equivalente buitenlandse taaltest, niveau B2
 • Credits: Post Graduate Certificate (PG Cert.) = Behaalde minimaal 60 credits op niveau 7; MSc-graad (master's degree) = behaalde een minimum van 120 credits op niveau 7
 • Type onderzoek: voltijds
 • Duur: 2 jaar
 • Jaarlijks collegegeld: 2000 EUR; Niet-Europa - 3000 EUR
 • Voorwaarden: Afgestudeerden van universitair programma - met een bachelordiploma in sport
 • Diploma: Master of Sports

Doelen

Het doel van het gezamenlijke studieprogramma van de tweede cyclus Basketball Coaching en Management is om een Master of Sport te trainen die in staat is om verschillende basketbalcoaching- en managementsystemen, -programma's en hun structuren die in verschillende Europese landen worden toegepast te evalueren, op een creatieve manier geavanceerde technologieën in basketbalcoaching te gebruiken complexe problemen oplossen, de juiste conclusies trekken, praktische ervaring relateren aan erkende professionele competentietraining en leermodellen op basis van internationale prestaties op het gebied van fundamentele en toegepaste interdisciplinaire wetenschap en technologie.

Studie plan

114084_Skjermbilde2019-04-15kl.21.46.19.png

competenties

Na voltooiing van de opleiding kan een student:

 • Begrijp en analyseer basketbal coaching theorie en problemen in moderne coaching.
 • Ken en beoordeel moderne basketbaltrends in sociale, economische en theoretische aspecten.
 • Begrijp de toepassing van kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden in basketbalcoaching.
 • Begrijp de strategische doelstellingen van de Europese sport en de ontwikkelingsprioriteiten; de verandering van basketbal in de wereld en Europa kunnen analyseren en evalueren; bereid je voor op de uitdagingen en het leiderschap.
 • Gebruik adequate onderzoeksmethoden op het gebied van basketbal.
 • Ontwerp en implementeer een onderzoeksproject op het gebied van moderne basketbalcoaching; in staat zijn om gepaste methodes toe te passen en kritisch te analyseren.
 • Interpreteer de onderzoeksgegevens constructief en evalueer de verspreiding van gegevens.
 • Analyseer het belang van basketbalcoaching, verschillende strategieën en vooruitzichten, oefen de synthese van wetenschap en theorie bij het oplossen van complexe problemen van het onderwijs op een systematische en creatieve manier, zorg voor conclusies voor sportprofessionals en het publiek.
 • Toon doelgerichtheid en originaliteit terwijl je de behoeften identificeert en analyseert, oplossingen formuleert en strategieën evalueert in de context van basketbalcoaching.
 • Zijn / haar eigen en andermans organisatorische en wetenschappelijke op onderzoek gebaseerde oplossingen duidelijk en overtuigend presenteren; strategische voorstellen indienen voor basketbal- en sportactiviteiten aan coaches, trainingsspecialisten en het publiek op hun basis.
 • Analyseer kritisch, onderscheid waarden en vormstrategieën; ontwikkeling van basketbalcoachingsvaardigheden op zijn / haar werkplek.
 • Ontwikkel het kritische zelfbewustzijn en het gevoel van eigenwaarde van een professionele huisarts, analyseer de inhoud van een basketbaltraining, en onderbouw praktisch de methoden die nodig zijn voor training.
 • Streven naar continue ontwikkeling, benodigd voor analytisch toegepaste activiteiten van een onderzoeker, basketbalcoach en sportspecialist.
 • Ontwerp basketbalspelers en sporttrainingsprogramma's voor personen van verschillende leeftijden om onderzoek te doen en innovatie te implementeren.
 • Neem verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de activiteiten van ondergeschikte werknemers (spelers), hun evaluatie en de naleving van beroepsethiek.
 • Neem verantwoordelijkheid voor de professionele ontwikkeling van zijn / haar ondergeschikten.
 • Demonstreer initiatief en persoonlijke verantwoordelijkheid wanneer u alleen werkt of met anderen als het gaat om het oplossen van problemen.
 • Beslissingen nemen in complexe situaties, systematische en creatieve methoden toepassen en conclusies duidelijk overbrengen.
 • Ontwikkel een onderscheidend denken en een onafhankelijke benadering van leren, wat essentieel is voor een doordachte beoefenaar voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Ontwikkel kritische zelfreflectie en onafhankelijke benadering van leren op het gebied van basketbalcoaching.
 • Evalueer buitenlandse culturen en integreer in een andere etnische en culturele omgeving bij het studeren en / of werken in het buitenland.

Het gezamenlijke studieprogramma van de tweede cyclus Basketball Coaching en Management richt zich op de ontwikkeling van algemene vaardigheden en waarden van een persoon, met de nadruk op kennisanalyse, kritische evaluatie en praktische toepassing van kennis, implementatie, probleemidentificatie en oplossing in plaats van een eenvoudige kennisoverdracht en adoptie.

Carrièremogelijkheden

Na voltooiing van een masteropleiding kunnen studenten werken als onderzoekers-analisten van trainingstechnologie, coaches met de hoogste kwalificatie in Litouwse of buitenlandse instellingen in de publieke of private sector of spelerselectiemanagers.

De inhoud van de opleiding biedt de mogelijkheid praktische vaardigheden in het onderwijs te verwerven. Een afgestudeerde heeft professionele kennis en vaardigheden die hem / haar in staat stellen om de inhoud van basketbalcoaching kritisch te evalueren en een carrière als basketbalcoach na te streven.

Master's degree in sport biedt studenten de mogelijkheid om een carrière in veel sportvelden na te streven, niet alleen op het gebied van sportcoaching, maar ook bij zakelijke activiteiten. De opgedane kennis kan worden gebruikt op gebieden zoals basketbaltraining, jeugdeducatie, basketbalanalyse of onderzoeksactiviteit, werkzaam als gezondheidspromotie of professional voor capaciteitsopbouw.

Toegang tot verder onderzoek: na succesvolle afronding van het studieprogramma hebben studenten toegang tot studies uit de derde cyclus op het gebied van biogeneeskunde of sociale wetenschappen.

Onderscheidende kenmerken van de opleiding: het is een uniek internationaal gezamenlijk studieprogramma, waarvan de noodzaak door de sociale partners is bevestigd.

Leer- en leeractiviteiten: hoorcolleges, seminars, individueel werk, tutorials.

Algemene toelatingsvoorwaarden

Online toelatingsprocedure voor internationale studenten

Vreemdelingen kunnen worden toegelaten tot Engelstalige programma's van de Lithuanian Sports University als ze de gelegaliseerde middelbare school, middelbare school of hogeschoolcertificaat of diploma kunnen overleggen. Transcripties moeten officieel in het Engels worden vertaald.

De aanbevolen Engelse taalvaardigheid voor diplomastudenten aan het begin van hun studieperiode is B2 volgens het Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) of overeenkomstige IELTS (5.0), of TOEFL (55) *.

Legalisatie van educatieve documenten

Aanvragers die hun opleiding hebben genoten in landen die lid zijn van het Haags Verdrag van 1961 (bijv. Israël, Italië, India, Verenigd Koninkrijk, VS, Australië, Venezuela, enz.), Moeten een apostille bij hun educatieve documenten hebben (in de meeste landen de apostille wordt afgegeven door het Ministerie van Buitenlandse Zaken of het Ministerie van Onderwijs.)

De onderwijsdocumenten van aanvragers die hun opleiding in een ander land hebben genoten (Libanon, Jordanië, de Filippijnen, Syrië, Irak, Iran, Pakistan, enz.), Moeten worden gelegaliseerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken of de diplomatieke missie of consulaire post van het land. waar onderwijs werd genoten.

Stappen voor toelating tot LSU :

 1. Vul een online aanvraagformulier in en verzend het;
 2. Het door de SKVC afgegeven erkenningsdocument buitenlandse kwalificaties aanvragen en indienen;
 3. Deelnemen aan het SKYPE-interview *;
 4. Ontvang een acceptatiebrief;
 5. Vraag en ontvang een nationaal D-visum indien nodig;
 6. Kom naar Litouwen en begin met je studie.

* Toelatingscommissie kan de aanvrager uitnodigen voor het interview op Skype, alvorens een definitief besluit te nemen over toelating.

Notitie:

 • Toelatingscommissie stuurt de definitieve beslissing in augustus 2-9,2021 over toelating en informeert de aanvrager door middel van de voorwaardelijke acceptatiebrief;
 • Door de documenten in te dienen, gaat de aanvrager ermee akkoord dat iemands informatie wordt gedeeld met andere instellingen waarnaar de universiteit kan verwijzen tijdens het verwerken van de academische verificatie.
Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Lithuanian Sports University (LSU) is proud to be the only specialized university in Lithuania, which has been uniting Movement and Sports Science for over eight decades.

Lithuanian Sports University (LSU) is proud to be the only specialized university in Lithuania, which has been uniting Movement and Sports Science for over eight decades. Lees Minder
Kaunas , Vilnius , Magdeburg , Vila Real + 3 Meer Minder