Studie Master Programma's in Israël

Master Programma's in Israël 2018

Studie in Israël

Hoger Onderwijs in Israël

Israël heeft acht openbare universiteiten die de staat gesubsidieerde, met de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem behoort tot de beste universiteiten in de wereld.De Universiteit van Haifa, het Weizmann Institute of Science and Bar-llan universiteit zijn verschillende van Israël 's andere grote universiteiten die talrijke Nobel-winnende wetenschappers de afgelopen tien jaar hebben geproduceerd. Echter, voordat de student die met succes hun middelbaar onderwijs in Israël beginnen studies hoger onderwijs, de meeste zijn ingelijfd bij het leger of de IDF (Israel Defense Forces). Sommigen kunnen in staat zijn om een ​​vertraging aan het invoeren van het leger, zodat ze kunnen zich inschrijven in een hogeschool of universiteit te vragen. Israëli's die deze route kiezen voer een programma bekend als atuda, waar het leger betaalt collegegeld voor een student 's bachelor ' s degree.

Israël vraagt ​​studenten nemen een toelatingsexamen vergelijkbaar met de SAT of ACT gegeven in de VS die wordt genoemd de Psychometric Entree Test. Deze test bestaat uit vragen over Engels, verbaal redeneren en kwantitatieve redeneren. De test kan worden genomen in het Spaans, Arabisch, Frans en Russisch, alsmede de nationale taal van het Hebreeuws.Studenten worden verwacht goede tot uitstekende cijfers over het PET te ontvangen voordat ze door een van 'openbare universiteiten s, die het grootste deel van een student betalen' Israël s collegegeld door de staat uitgegeven subsidies worden geaccepteerd. Afwisselend, moeten internationale studenten gelden voor beurzen ruim van tevoren van inschrijving in een Israëlische universiteit te compenseren lesgeld te helpen.

Buitenlandse studenten kunnen verdienen bachelor 's, meester ' s en doctoraten die vergelijkbaar zijn met die welke worden aangeboden in de VS en de landen van de Europese Unie zijn. Veel studenten van toepassing zijn op een Israëlische universiteit om de Hebreeuwse taal, studie godsdienst, majoor in het Midden-Oosten studies leren of deel te nemen in het land 's excellente wetenschap en technologie opleidingen.

Non-Israëlische studenten moeten een studentenvisum voor officieel inschrijven in een instelling van hoger onderwijs te krijgen. De documenten die u gebruikt om uw studentenvisum krijgen zijn dezelfde documenten die vereist zijn om een ​​aanvraag voor een reguliere visum als je eenmaal het land zijn binnengekomen.Deze documenten zijn een paspoort dat geldig is voor twee of meer jaren; brief van aanvaarding van de universiteit waar de student toegepast; ingevulde aanvraagformulier; twee pasfoto's en een bewijs van voldoende middelen om de kosten van levensonderhoud en collegegeld, terwijl in Israël te dekken. Studenten kunnen op de campus wonen, verblijf bij een gastgezin of profiteren van gratis jeugdherbergen gelegen in de Oude Stad van Jeruzalem. Heritage House is een van de hostels die u toelaat om gratis verblijven wanneer u maar wilt, zolang je weg bent van het hostel 9:00-05:00 elke dag, behalve Shabbat. Daarnaast Jeruzalem 's Heritage House biedt gratis internet service aan iedereen die verblijft in het hostel.

 

Waarom studeren in Israel?

Het volk Israël is een historisch fascinerend en cultureel diverse land, dat een schat aan bekende plaatsen om te zien en te ontdekken bevat.Tijdens zijn studie in Israël, zullen de studenten de kans om de beroemde Dode Zee te zien, winkel in Tel Aviv 's Carmel Marketplace, bewonder de schoonheid van de Baha ' i tuinen in Haifa en onderzoeken vele religieuze plaatsen enkele duizenden jaren teruggaat hebben geleden.

 

Over Israël

Officieel aangeduid als de Staat Israël, dit Midden-Oosten land deelt zijn grenzen met Libanon, Syrië, Jordanië, Egypte, de Middellandse Zee en de Rode Zee en de Golf van Akaba. Volgens basiswetten, Israël beschrijft de politieke toestand te worden op een democratische en joodse staat bestaan ​​als de enige Joodse meerderheid staat in de wereld. De hoofdstad en grootste stad van Israël is Jeruzalem, met Tel Aviv vertegenwoordigt haar financiële hub. Dit representatieve democratie wordt beheerst door een parlementair systeem waarbij de premier fungeert als hoofd van de regering en de "Knesset " functioneert als de unicameral wettelijke entiteit. In vergelijking met alle andere landen in het Midden-Oosten, Israël biedt de hoogste levensstandaard in de regio en haar burgers genieten van een van de wereld 's hoogste levensverwachting.

Hoewel Israël zich bezig met meer dan 100 diplomatieke en heeft relaties met bijna 160 landen, heeft het genormaliseerde relaties met slechts drie Arabische Liga leden: Jordanië, Egypte en Mauritanië. Verder, onder Israël statuten, de landen van Syrië, Jemen, Libanon, Irak, Saoedi-Arabië, Iran en Soedan worden beschouwd als vijanden van de staat Israël en geen burger van Israël is toegestaan ​​om deze landen te bezoeken zonder eerst toestemming tot vertrekken van de Ministerie van Binnenlandse Zaken. Intense meningsverschillen met betrekking tot religieuze en culturele overtuigingen zijn primair verantwoordelijk voor de minder dan vriendschappelijke betrekkingen tussen Israël en bepaalde islamitische landen.

 

Essentiële Feiten over Israël

  • Israël 's economie wordt beschouwd als de meest duurzame economie onder andere ontwikkelde landen en is ook nummer een in ontwikkeling en onderzoekscentrum investeringen.
  • Uitgebreide groei van de industriële en agrarische sector Israël 's hebben toegestaan ​​dit land tot overwegend zelfvoorzienend met betrekking tot de productie van levensmiddelen te worden.
  • Israël is wereldleider in zonne-energie-ontwikkeling en is ook de leider in geothermische energie-en waterbesparing.
  • Werkdagen van zondag tot donderdag, met vrijdag opgenomen in de zesdaagse werkweek. Wanneer mensen werken op vrijdag, ze stoppen meestal vroeg om de Shabbat te observeren.
  • Studenten studeren in Israël zullen willen een reis naar Ben-Gurion National Solar Energy Center, waar de wereld 's grootste zonne parabolische schotel ligt te maken.
  • Momenteel is bijna 90 procent van de woningen in Israël verwarmen van water met behulp van zonne-energie panelen.
  • Omdat Israël routinematig ervaart watertekorten. ze hebben een sterk ontwikkelde water-technologische industrie dat ze een van de meest vooraanstaande experts ter wereld 's in waterbesparing technieken en hergebruik van water maakt.

 

Israël 's Klimaat

Jeruzalem en centraal Israël ontvangt meestal 1-2 sneeuwval elk jaar, met de kuststeden van Haifa en Tel Aviv het ervaren van de typische warme zomers en koele, natte winters karakteriseren van een mediterraan klimaat. Noordelijke Negev en Beersheba hebben semi-aride klimaten die veel minder regen dan centraal Israël ervaren. Zuiden van Israël en de Arava gebieden zijn woestijnachtig met lange, droge, hete zomers. In feite is de hoogste temperatuur ooit gemeten in het Aziatische continent - 128 graden Fahrenheit of 53 graden Celsius - traden op bij Tirat Zvi kibboets die is gelegen in het noordelijke deel van de vallei van de Jordaan. Studenten kunnen verwachten om weinig tot geen regen tussen mei en september in Israël te zien. Algemeen gemiddelde Israël 's temperatuur is een vrij hoge 65 graden Fahrenheit of 18 graden Celsius.

 

Talen in Israël

De twee officiële talen van Israël zijn Hebreeuws en Arabisch, met Hebreeuws gesproken door de meerderheid van de Israëli's. Echter, veel mensen Engels spreken redelijk goed en studenten vindt dat een flink aantal tv-programma's worden uitgezonden in het Engels. Daarnaast wordt het Engels onderwezen aan alle studenten die openbare school te beginnen in de lagere rangen.

 

Israël en religie

De helft van alle Israëlische Joden beweren te zijn traditionele joden, terwijl de andere helft staat hun religieuze overtuiging als seculiere joden en "religieuze zionisten ". Hoewel de Haredim, of ultra-orthodoxe joden, vertegenwoordigen minder dan vijf procent van de bevolking, wordt deze specifieke groep verwacht dat een vijfde van hen die het jodendom oefenen in Israël binnen de komende tien jaar omvatten.

 

Israël 's Valuta

Het nieuwe shekel is Israëls 's nationale munteenheid, die de "oude " sikkel meer dan 20 jaar geleden vervangen en bestaat uit 100 agorot. Op bankbiljetten en munten, wordt shekel gespeld "shekel " of "sheqalim ".

De kosten van levensonderhoud in Israël is een allegaartje van lagere kosten voor de gezondheidszorg, maar duurdere diensten en goederen. Het is gemakkelijk om krediet te krijgen in Israël, met retailers en banken waarmee consumenten maandelijkse termijnen te betalen op alles van leningen aan boodschappen. Helaas is deze situatie laat veel Israëli's werken voor een loon dat lager is dan die in Europa en de VS, die hen dwingt om voortdurend rekenen op krediet om de nodige punten te kopen zijn.

Feiten over Israël

Israël ligt aan het oostelijke uiteinde van de Middellandse Zee. Het wordt begrensd door Egypte op het westen, Syrië en Jordanië in het oosten, en Libanon in het noorden. Zijn maritieme vlakte is zeer vruchtbaar. De zuidelijke Negev regio, die bijna de helft van de totale oppervlakte omvat, is vooral een woestijn.

 

Hoofdstad: Jeruzalem
Officiële talen: Hebreeuws en Arabisch
Overheid: Parlementaire democratie
Bevolking: 8002300
Bruto Binnenlands Product: $ 248.719000000000
Valuta: Shekel (₪) (ILS)
Tijdzone: (UTC 2)