Internationale economie en handel (MSc)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Over het programma

Het doel van het programma in International Economy & Business is om de gedegen theoretische basis en praktische vaardigheden te bieden die nodig zijn voor professioneel succes. Er wordt sterk de nadruk gelegd op de internationale aspecten van het vakgebied door de vakken internationale economie, financiën, boekhouding, strategisch management, human resource management, onderhandelingstechnieken en interculturele communicatie te onderwijzen. In de loop van het programma ligt de nadruk op het ontwikkelen van vaardigheden om informatie te synthetiseren en te organiseren, gegevens te analyseren en evalueren en om informatie en bevindingen overtuigend te presenteren. Van afgestudeerden wordt verwacht dat ze banen vinden of zelfs creëren in de wereld van de internationale economie en het bedrijfsleven.

  • Niveau van de opleiding: MSc
  • Lengte van het programma: semesters
  • Ingeschreven door: EU
  • Credits: 120

Wie zou moeten solliciteren?

Het programma is bedoeld voor studenten die in het Engels een Master of Science in Internationale Economie en Bedrijfskunde willen volgen en die ten minste 60 ECTS-credits hebben behaald tijdens hun bachelorstudies op relevante gebieden, zoals Methodologie, Economie, Bedrijfskunde. of sociale wetenschappen.

Applicatie-eisen: BA Degree *, een aangetoonde vaardigheid in het Engels (B2-niveau of gelijkwaardig certificaat IELT S 6.0, TOE FL 95) en een individueel interview online.

Kijk voor meer informatie op onze website .

  • Start van het programma: februari en september van elk jaar
  • Collegegeld: 2500 EUR per semester
  • Overige kosten: 35 EUR inschrijfgeld, 200 EUR toelatingsexamen

Voor meer informatie, bezoek: aanmeldingsprocedure website contacten: Melinda Kovacs via e-mail of bel: +36 62 544 287.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

The University of Szeged (SZTE) with a history dating back to 1581, is located in the sunniest city of Hungary attracting thousands of young people due to its lively, urban lifestyle and colorful fest ... Lees meer

The University of Szeged (SZTE) with a history dating back to 1581, is located in the sunniest city of Hungary attracting thousands of young people due to its lively, urban lifestyle and colorful festivals. Considering international rankings SZTE usually appears around the outstanding 550th position globally, and in 2020 it was ranked the best Hungarian university (QS). Lees Minder