Lees de Officiële Beschrijving

Het algemene doel van het programma MA International Human Resource Management (HRM) is om u te onderwijzen als Human Resource Manager in een internationale context en het verbeteren van de kwaliteit van je professionele ontwikkeling. Je wordt aangemoedigd om kritische reflectie en een scala aan vaardigheden en technieken die specifiek zijn voor de internationale human resource management te ontwikkelen. De cursus zal zich richten op de ontwikkeling van relevante persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden ter voorbereiding op een toekomstige professionele carrière in people management in een mondiale werkplek. Deze cursus biedt u een relevante mix van HRM gerelateerde modules, met inbegrip van een algemene inleiding tot de belangrijkste aspecten van HRM en gerelateerde internationale kwesties (zoals de internationale bedrijfsleven en corporate governance en bedrijfsethiek), in aanvulling op de HRM-strategie en interculturele management. Je hebt ook de mogelijkheid om te werken met docenten die zeer ervaren in het leveren van Master level cursussen, zowel in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland.

Als je een passie voor het gebied van HRM, zal deze cursus je helpen om je horizon en uw mogelijkheden uit te breiden naar de mondiale arena.

Programma Structuur

Programma Lengte: 1 jaar full-time

De MA IHRM duurt normaal 12 maanden (full-time) te voltooien, hoewel studenten kunnen verlaten met intermediaire kwalificaties: Postgraduate Diploma in Management (120 'M' level studiepunten), of een postgraduaat (60 'M' level credits).

Term 1

• Internationale HRM
• Het beheren van mensen in organisaties
• International Business Environment
• Term 1 en 2 persoonlijke ontwikkeling door middel van reflectieve praktijk


Term 2

• Human ResourceStrategy
• Corporate Governance en bedrijfsethiek
• Onderzoek Methoden en Technieken


Term 3

• Proefschrift


De meeste modules worden aangeboden als 2 uur durende seminars, overdag normaal gepland. Sommige modules worden ook geleverd in blokken van het onderwijs.

Onderwijs-en Evaluatie


Lesmethoden zijn ontworpen om u in staat te stellen de brede waaier van kennis, vaardigheden en competenties aan de praktijk van internationale HRM relevant te verwerven.

De leerervaring zal je verschillende leerstijlen en sterke punten weerspiegelen naast de wisselende bestudeerde onderwerpen. Er is een sterke nadruk op formatieve evaluatie en je wordt aangemoedigd om zelfstandig in de ontwikkeling van hun eigen vaardigheden en het leren zijn. Volledig gebruik van relevante technologie wordt verwezen naar de meer traditionele klassikale formaat ondersteunen.

Assessment strategieën zijn ontworpen om u een goed begrip van HRM concepten en ideeën te tonen. Deze strategieën kunnen omvatten, bijvoorbeeld, individuele opdrachten, groepsprojecten, leren logboeken en portfolio's, presentaties, case studies, examens en een proefschrift.

Carrièremogelijkheden


Succesvolle afronding van deze cursus bereidt je voor op een leidende rol in het internationale human resource management in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland.

Toelatingseisen


U zult hebben doorgaans een goede relevante eerste graad of een equivalent daarvan in een onderwerp met betrekking tot de studie van de mensen, bijvoorbeeld een diploma in HRM, Business Management, Marketing of Business Administration. Internationale studenten moeten ook verwijzen naar de universiteit website voor minimale Engels taal toelatingseisen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van University of Huddersfield Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Jan. 2020