MSc International Sport Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Van Azië tot Europa en tot Amerika, sport is een wereldwijd fenomeen en supporters, deelnemers en eigenaren spelen allemaal hun rol.

Overzicht

Het unieke MSc International Sport Management-programma van GIS biedt een ongeëvenaarde educatieve en ervaringsgerichte mogelijkheid voor aspirant-sportleiders.

Dit baanbrekende programma is ontwikkeld als een transformationele reis die geschikt is voor afgestudeerden van alle disciplines, evenals voor huidige professionals die werkzaam zijn in verschillende sectoren van de sportindustrie, bijvoorbeeld in management, marketing of operations.

 • UCFB Wembley
 • 1 jaar voltijds
 • Levering op de campus: september
 • Collegegeld: september 2021: thuisstudenten £ 10,950 / internationale studenten £ 16,450

modules

Semester One

 • Financieel en human capital management
 • Leiderschap en invloed in de sport
 • Duurzaam stadion en evenementenbeheer
 • Wereldwijd strategisch sportmarketingmanagement

Semester twee

 • Bedrijfsstrategie in een sportieve context
 • Globalisering van sportmanagement
 • Proefschrift en onderzoeksmethoden (voorbereiding)

Semester Drie

 • Proefschrift en onderzoeksmethoden (voltooiing)

Toelatingseisen

Je hebt een bachelordiploma met 2: 1 classificatie of een internationaal equivalent. Internationale studenten die een IELTS nodig hebben, moeten een algehele IELTS-score van 6,0 hebben (minimaal 5,5 in schrijven, spreken, lezen en luisteren, of erkend equivalent). Relevante academische ervaring in het bedrijfsleven, marketing of sport is wenselijk.

Van aanvragers wordt verwacht dat ze deelnemen aan en slagen voor een door een academisch geleid interview met senior leden van het GIS-team, en dat ze een uitstekende persoonlijke verklaring en zeer ondersteunende academische en professionele referenties indienen.

Interviews kunnen worden gehouden via Skype of op onze UCFB Wembley-campus, succesvolle sollicitanten zullen worden uitgenodigd om een van onze interviewsessies bij te wonen na een beoordeling van hun aanvraag.

Als je niet zeker weet of je aan de toelatingscriteria voor dit programma voldoet, of dat je IELTS-resultaten nodig hebt, stuur dan een e-mail naar UCFB @ UCFB .com met een kopie van je meest recente CV, inclusief nationaliteit, visumstatus indien van toepassing, en transcripties van je bachelordiploma. Kandidaten met een sterk CV kunnen in aanmerking komen voor een aanvullend toelatingsgesprek ter ondersteuning van hun academische sollicitatie.

Inschrijvingsdocumenten

Relevante documenten voor EU, VK en internationale toepassingen:

 • Voltooid en ondertekend aanvraagformulier;
 • Persoonlijke verklaring;
 • Kopie van transcripties met de hoogst behaalde kwalificaties en Engelse vertalingen (indien van toepassing);
 • Een academische en een professionele referentie en Engelse vertaling (indien van toepassing);
 • Kopie van een bewijs van het Engelse taalniveau, bijvoorbeeld IELTS (indien van toepassing).

Internationale studenten

GIS kan momenteel geen visa voor niet-EU-studenten sponsoren.

Je hebt geen visum nodig om in het VK te studeren als:

 • U bent een Brits staatsburger
 • U bent een burger van een lidstaat van de Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland
 • Je hebt een visum om in het VK te verblijven voor een ander doel waarmee je kunt studeren

Als je nog steeds niet zeker weet of je een visum nodig hebt om in het VK te studeren, of voor meer informatie, neem dan contact op met compliance @ UCFB .com . Je kunt ook een van onze online postdoctorale opleidingen volgen.

Hoe te solliciteren

Om dit programma aan te vragen, vult u het aanvraagformulier in en UCFB het ingevulde formulier en de relevante documenten terug zoals aangegeven aan UCFB @ UCFB .com .

Carriere vooruitzichten

De specificiteit van sport, met zijn hoge media-aandacht en talloze belanghebbenden, vereist dat managers over unieke zakelijke vaardigheden en diepgaande kennis van de principes van sportmanagement beschikken. Het programma is ontwikkeld voor mensen met ambities voor senior managementposities binnen de functionele kernafdelingen van de sportmanagementsector, waaronder bedrijfsontwikkeling, marketing, financiën, operations en media. De internationale elementen van deze graad bieden studenten de vaardigheden en ervaring om vooruitgang te boeken in een wereldwijde industrie van meerdere miljarden pond.

82% van de afgestudeerden van de Masters werkt binnen zes maanden na het afstuderen in de voetbal- en sportindustrie.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

UCFB's Global Institute of Sport (GIS) is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in ... Lees meer

UCFB's Global Institute of Sport (GIS) is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Lees Minder
Manchester , Wembley , Londen , Burnley + 3 Meer Minder