MSc International Sport Management

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Locaties: UCFB Wembley.

Geleverd op een campus met het wereldberoemde Wembley Stadium, is dit diploma ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op het nemen van leidinggevende functies in de sportsector. Met een extra leerperiode die ook wordt aangeboden aan de Real Madrid Graduate School in Spanje, zullen studenten onschatbare ervaring opdoen voor hun eindwerkthema's voor dissertatie en inzetbaarheid.

Overzicht

UCFB 's unieke MSc International Sport Management biedt een ongeëvenaarde educatieve en ervaringsgerichte kans voor aspirant sportleiders. Dit baanbrekende programma is ontwikkeld als een transformationele reis die geschikt is voor afgestudeerden van alle disciplines, evenals voor huidige professionals die werkzaam zijn in verschillende sectoren van de sportindustrie, bijvoorbeeld in management, marketing of operations.

Naast het onnavolgbare programma dat wordt geleverd aan de UCFB van UCFB Wembley van wereldklasse, zullen studenten in staat zijn om hun begrip van het bedrijf en de activiteiten van een sportieve superkracht te vergroten door een unieke periode doorgebracht op de Real Madrid Graduate School - Universidad Europea, de educatieve arm van 's werelds grootste voetbalclub.

Door het ervaren van twee van de meest iconische sportbestemmingen ter wereld, Wembley Stadium en Madrid, zijn studenten volledig ondergedompeld in de sportindustrie en zijn ze in staat om een ​​netwerk van industriële contacten van wereldklasse te ontwikkelen.

Als een sluitstuk van de graad MSc International Sport Management kunnen studenten hun academische ervaring specialiseren door een onderzoeksproject met een sportorganisatie uit te voeren, waarbij gebruik wordt UCFB van het wereldwijde netwerk van contacten van UCFB met toonaangevende bedrijven zoals The Football Association, BBC Sport , de US Tennis Association, de Rugby Football League, evenals een groot aantal voetbal- en sportclubs in binnen- en buitenland. MSc-studenten worden ook aangemoedigd om via ons toegewijde inzetbaarheid en verrijkingsteam stageplaatsen, stages en projecten aan te vragen.

Bij UCFB we een brug tussen de academische wereld en het bedrijfsleven. Parallel aan het academische curriculum loopt de werkgelegenheid

Londen is een fenomenale kans voor studenten om te leven en te leren in een echt wereldwijde stad.

Afgestudeerden van het MSc International Sport Management-programma worden beloond met graden door onze geachte academische partnerinstelling, Bucks New University.

Dankzij het unieke partnerschap van UCFB studenten die hun leerervaring in Spanje met succes voltooien, ook een afzonderlijk diploma in sportmanagement van de Real Madrid Graduate School - Universidad Europea.

 • Duur: één jaar
 • Studiemodus: voltijds

Real Madrid MBA

Naast het programma, kunnen studenten de mogelijkheid kiezen om te kiezen om te studeren in Madrid, aan de Real Madrid Graduate School - Universidad Europea, om echt internationaal inzicht te krijgen.

De Real Madrid Graduate School - Universidad Europea MBA in sportmanagement biedt de MSc International Sport Management-studenten een verrijkte ervaring en extra leermogelijkheden die de kansen op inzetbaarheid van de studenten bevorderen.

Met onze exclusieve UK-samenwerking met Real Madrid Graduate School kunnen we dit op maat gemaakte certificaat aanbieden voor UCFB studenten, wat een aanvulling is op je diploma.

De prijs van de Real Madrid-ervaring is alleen gegarandeerd voor degenen die meedoen in 2019 en de ervaring voltooien in de zomer van 2020.

Naast het onnavolgbare programma dat wordt geleverd aan de UCFB van UCFB Wembley van wereldklasse, zullen studenten in staat zijn om hun begrip van het bedrijf en de activiteiten van een sportieve superkracht te vergroten door een unieke periode doorgebracht op de Real Madrid Graduate School - Universidad Europea, de educatieve arm van 's werelds grootste voetbalclub.

Door het ervaren van twee van de meest iconische sportbestemmingen ter wereld, Wembley Stadium en Madrid, zijn studenten volledig ondergedompeld in de sportindustrie en zijn ze in staat om een ​​netwerk van industriële contacten van wereldklasse te ontwikkelen.

modules

Semester One

Oktober - januari

 • Financieel en Human Capital Management (20 studiepunten)
 • Leiderschap en invloed in de sport (20 credits)
 • Duurzaam stadion en evenementenbeheer (20 credits)
 • Global Strategic Sports Marketing Management (20 studiepunten)

Semester twee

Februari - april

 • Bedrijfsstrategie in een sportieve context (20 studiepunten)
 • De globalisering van sportmanagement (20 studiepunten)
 • Onderzoeksmethoden en proefschrift (voorbereiding) (60 studiepunten)

Semester Drie

Mei - september

 • Dissertatie (aanvulling)

Je ervaring op de Real Madrid Graduate School - Universidad Europea: mei - juli

Tijdens de maanden mei, juni en juli kunnen studenten genieten van de echt unieke kans om te leven en te leren in Madrid, de hoofdstad van Spanje en de thuishaven van de 12-voudige Europese voetbalkampioen, Real Madrid.

Terwijl het behalen van een 30 ECTS credit Diploma in Sport Management aan de Real Madrid Graduate School - die studenten zouden verdienen in aanvulling op de MSc International Sport Management graad - wordt verwacht dat de onschatbare leerverbeteringservaring een verdere basis biedt voor de inzetbaarheid in de wereldwijde sport marktplaats.

Met lessen die worden gegeven aan de faciliteiten van de Real Madrid Graduate School, waaronder de Real Madrid Sports City in de Valdebebas-wijk van Madrid en het beroemde Santiago Bernabéu-stadion, krijgen studenten toegang tot leidinggevende managers van de voetbalclub.

De ervaring in Madrid zal een vitale internationale invalshoek bieden voor de sportbusiness en studenten helpen bij het voltooien van hun laatste proefschrift over MSc International Sport Management in september.

Vereisten

Je hebt een bachelordiploma met een 2: 1-classificatie of een internationaal equivalent. Internationale studenten die een IELTS nodig hebben, moeten een algemene IELTS-score van 6,5 hebben (minimaal 6,0 bij Schrijven, Spreken, Lezen en Luisteren, of erkend equivalent). Relevante academische ervaring in zaken, marketing of sport is wenselijk.

Van aanvragers wordt verwacht dat zij deelnemen aan en slagen voor een academisch geleid interview met senior leden van het UCFB team, evenals het indienen van een uitstekende persoonlijke verklaring en zeer ondersteunende academische en professionele referenties.

Interviews kunnen worden gehouden via Skype of op onze UCFB Wembley-campus, succesvolle sollicitanten zullen worden uitgenodigd om een van onze interviewsessies bij te wonen na een beoordeling van hun aanvraag.

Als je niet zeker weet of je aan de toelatingscriteria voor dit programma voldoet, of dat je IELTS-resultaten nodig hebt, stuur dan een e-mail naar UCFB @ UCFB .com met een kopie van je meest recente CV, inclusief nationaliteit, visumstatus indien van toepassing, en transcripties van je bachelordiploma. Kandidaten met een sterk CV kunnen in aanmerking komen voor een aanvullend toelatingsgesprek ter ondersteuning van hun academische sollicitatie.

toepassingen

Om dit programma aan te vragen, downloadt en voltooit u het aanvraagformulier en UCFB vervolgens het ingevulde formulier en de relevante documenten terug, zoals aangegeven in ' UCFB @ UCFB .com'.

Relevante documenten voor EU, VK en internationale toepassingen:

 • Voltooid en ondertekend aanvraagformulier;
 • Persoonlijke verklaring;
 • Kopie van transcripties met de hoogst behaalde kwalificaties en Engelse vertalingen (indien van toepassing);
 • Een academische en een professionele referentie en Engelse vertaling (indien van toepassing);
 • Kopie van een bewijs van het Engelse taalniveau, bijvoorbeeld IELTS (indien van toepassing).

Carriere vooruitzichten

De specificiteit van sport, met zijn hoge media-aandacht en talloze belanghebbenden, vereist dat managers over unieke zakelijke vaardigheden en diepgaande kennis van de principes van sportmanagement beschikken. Het programma is ontwikkeld voor mensen met ambities voor senior managementposities binnen de functionele kernafdelingen van de sportmanagementsector, waaronder bedrijfsontwikkeling, marketing, financiën, operations en media. De internationale elementen van deze graad bieden studenten de vaardigheden en ervaring om vooruitgang te boeken in een wereldwijde industrie van meerdere miljarden pond.

Collegegeld

VK / EU collegegeld voor 2019 toegang is £ 18,950 per jaar.

Internationaal collegegeld voor deelname aan 2019 is £ 18,950 per jaar.

Deze kosten omvatten het collegegeld voor het MSc International Sport Management-programma en het Diploma in Sport Management, geselecteerde vluchten naar Madrid en geselecteerde accommodatie in Madrid.

De kosten zijn exclusief vervoer van en naar de accommodatie in Madrid, accommodatie in Londen en eten en andere kosten van levensonderhoud in Londen of Madrid.

Studielening Financiering

Een postdoctorale lening van maximaal £ 10.609,00 kan helpen met cursuskosten terwijl je een postdoctorale masteropleiding volgt.

Bijkomende kosten

Studenten aan dit programma studeren gedurende drie maanden aan de Real Madrid Graduate School in Madrid, Spanje. Van studenten wordt verwacht dat zij hun reis naar Madrid zelf financieren (meestal ongeveer £ 50 per enkele reis om van Londen te vliegen) en hun eigen accommodatie aanbieden voor de periode doorgebracht in Madrid. Tijdens het academisch jaar 2016/17 kostte deze accommodatie £ 1.709,23 voor de volledige drie maanden.

In sommige gevallen, optionele werkgelegenheid

Studeren met Real Madrid Graduate School tussen mei en juli brengt kosten met zich mee die niet worden gedekt door het collegegeld, en omvat doorgaans dagelijkse aankopen zoals eten, drinken, entertainment en reizen van betaalde accommodatie naar en van leerfaciliteiten.

Laatst bijgewerkt op September 2019

Over de school

A World First in Higher Education, UCFB offers university degrees in the football business and wider sport and leisure industries.

A World First in Higher Education, UCFB offers university degrees in the football business and wider sport and leisure industries. Lees Minder
Londen , Manchester , Burnley , Wembley + 3 Meer Minder